Se ke provu ishte,Nk
e ke provu prandaj
Se me e provu do thuash nai
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Se ke provu ishte,Nk
e ke provu prandaj
Sdua ta provojNk
e ke provu prandaj
Rri pra ciftezo te tjer se eshte dimer tashiSdua ta provoj
Ti e paskeRri pra ciftezo te tjer se eshte dimer tashi
Une kam pak tipin qe dukem sikur kam po joTi e paske
Yytt na rrejteUne kam pak tipin qe dukem sikur kam po jo
Si me internet si pa internet njesoj eshteShume pak funksionon pjesen tjeter te kohes shpesh te con ne ndarje, trauma ose mashtrime, ose nje ane lendohehet gjithmone me shume se tjetra , mendoj se disa gjejne nje comfort ose sherim plagesh nga dikush tjeter ne kete menyre,si perkrahje ,ose per te harruar dicka qe keni perjetuar ne jeten reale. Ndonjeher, mund te jet gjithashu ngushelluese , ku mund të hapesh pa u gjykuar. Eshte veshtire te kuptosh neper social media nqs nje person eshte vertet genuine
Prandaj o nuse sma vare te teme ciftebehic po hic fare sesht e barabart leni dangellat ju tjeret
dhe ka dhe nuk ka, nuk po them qe ne jeten reale eshte perfect. Por te pakten je me i/e sigurt sepse njeriu ndonjeher kuptohet vec nga nje shikim drejt per drejt. Sot flet ne internet me dike me muaj e ne fund te vitit i lind nusja agait .Si me internet si pa internet njesoj eshte
Lind ketu lind atje
Nje vuan me shume ketu
Nje me shume atje
Mashtrim ketu
Mashtrim atje
Pak ka ne jete te vertete qe bejne jete te dyfishte?dhe ka dhe nuk ka, nuk po them qe ne jeten reale eshte perfect. Por te pakten je me i/e sigurt sepse njeriu ndonjeher kuptohet vec nga nje shikim drejt per drejt. Sot flet ne internet me dike me muaj e ne fund te vitit i lind nusja agait .
Nuk po them nuk funksionon sepse ne ditet e sotme keshtu ka ardh dita por we mendoj se eshte 1 hap me shume pengesa .
Une do e bej tmadhe kur tlindi nusjadhe ka dhe nuk ka, nuk po them qe ne jeten reale eshte perfect. Por te pakten je me i/e sigurt sepse njeriu ndonjeher kuptohet vec nga nje shikim drejt per drejt. Sot flet ne internet me dike me muaj e ne fund te vitit i lind nusja agait .
Nuk po them nuk funksionon sepse ne ditet e sotme keshtu ka ardh dita por qe mendoj se eshte 1 hap me shume pengesa kete se ve ne diskutim.
ti pergjigjem shkurt kesaj pyetje, hajne bar te dy ne te njejten are .Pak ka ne jete te vertete qe bejne jete te dyfishte?
Same shit At the end of it allti pergjigjem shkurt kesaj pyetje, hajne bar te dy ne te njejten are .
Normal me mire ne persondhe ka dhe nuk ka, nuk po them qe ne jeten reale eshte perfect. Por te pakten je me i/e sigurt sepse njeriu ndonjeher kuptohet vec nga nje shikim drejt per drejt. Sot flet ne internet me dike me muaj e ne fund te vitit i lind nusja agait .
Nuk po them nuk funksionon sepse ne ditet e sotme keshtu ka ardh dita por qe mendoj se eshte 1 hap me shume pengesa kete se ve ne diskutim.
une nuk besoj , une besoj ktu : ne internet shumica pa perjashtim gjinie jan te martuar , te fejuar me te dashur ne jete reale . Dhe cfar i ben keto njerez te meren me rrjetet sociale eshte pakenaqesia ne jeten e tyre te perditshme e per kete arsye gjejn nje rruge duke mashtruar njeri- tjetrin ne kete menyre. Mbase keshtu shfryejn ato deshirat e tyre dhe jan happy ne dark me marigon ne shtepi . Dhe ky eshte 1 ne mijra faktet pse shume cifte kan probleme dhe pse shume njerez se din me cdo te thote ndjenja dashuri , sepse i ecen gjysma posht si hu gardhi para gjysmes siper .Normal me mire ne person
Po njohja ndodh edhe ne internet. Perndryshe nuk od kishte aplikacionw
Njerezit binin me telegrame me perpara apo ne kohen e mesjetes
E jo me sot qe interneti eshte gjithcka.
Edhe ne majen me te lart te shqiperise ke me internet
Tema eshte me shume a doje ti se mos besimi ne eshte eshte genjeshtar ndaj realitetit, mohim
Sepse lidhje ne internet ka
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.