Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Te qenit i/e dashuruar me dike dhe,ta duash vertet ate!!

Nese do jet fjal nga personi edhe ti qe e don por se keni shpreh do jet fjala me e bukur qe e ke l degju?
Nese do ishte nga nje person qe se don apo ske ndjenja ,thua te kem me karrike ktu afet e ja ja mshu?
Ka edhe raste qe insistojn sa qe thojn te dua vec pse te ka flksim eshte nje zero kjo?
I paske provuar te gjitha rastet ??
Dhe kur ta thote seriozisht dhe kur vec do me tkap ?

Mendoj se sot fjala te dua eshte si (ckemi) ndersa i thua dikujt te dashuroj mendoj se eshte dicka e madhe,eshte ndjenje, pasion,deshire.mendoj un si mendoj ju
Ja ke ba edhe ti si ai Sajmiri që i duket vetja kushedi se kush asht kuku veç, se 0 me bisht asht, menamdh , acrues tana gjanat ma të shpifna që nji mashkull mundet me i pas..
Që ka than unë puthjet i kam për respekt ???? fiks si ai sajmir psedo mashkulli, mu duke me ktë qē the , ahahahahahh po si i thu shefit ti kur shkon në pun, në vned të çkemi të dua ??, apo edhe shokve i thua të dua kur takoheni për kafe ???

Nese do jet fjal nga personi edhe ti qe e don por se keni shpreh do jet fjala me e bukur qe e ke l degju?
Nese do ishte nga nje person qe se don apo ske ndjenja ,thua te kem me karrike ktu afet e ja ja mshu?
Ka edhe raste qe insistojn sa qe thojn te dua vec pse te ka flksim eshte nje zero kjo?
Ja une psh ty @Alea te duaaaa pa mase..
Po per te dashuruar jo.
Si shpjegohet kjo?

Te dua dhe te dashuroj aty aty jane.
Po the te deshiroj aty ndryshon mhb ?

Thash kush te Lajmrohet si ti ta kap karriken??

“shija dihet ateher kur e ke proviar 100% me te degjuar e pare eshte 60/70% “
Une sia kam thene asnje femre ato fjale?.
Max i kam shpreh pelqim dhe kaq.
Kur ta gjej nje femer qe e meriton ateher do e them. Si une ke njohur shume pak ??

Une sia kam thene asnje femre ato fjale?.
Max i kam shpreh pelqim dhe kaq.
Kur ta gjej nje femer qe e meriton ateher do e them. Si une ke njohur shume pak ??
Ti qenke nga ata qe kam kam marr karriken ,,e dija ?? oreee njeri qe dashurohet edhe syt i shekeqejn .......akoma sqenke dashuruar i bie

Ja ke ba edhe ti si ai Sajmiri që i duket vetja kushedi se kush asht kuku veç, se 0 me bisht asht, menamdh , acrues tana gjanat ma të shpifna që nji mashkull mundet me i pas..
Që ka than unë puthjet i kam për respekt ???? fiks si ai sajmir psedo mashkulli, mu duke me ktë qē the , ahahahahahh po si i thu shefit ti kur shkon në pun, në vned të çkemi të dua ??, apo edhe shokve i thua të dua kur takoheni për kafe ???
Te keqen xhaxhi ty pse o sajmiri jam un,pastaj un thash sot eshte ber si ckemi sepse kemi then te gjith noiher te dua sepse ashtu jemi ndjer per momentin

Ti qenke nga ata qe kam kam marr karriken ,,e dija ?? oreee njeri qe dashurohet edhe syt i shekeqejn .......akoma sqenke dashuruar i bie
Mij ta japin edhe duke u then se i pelqen e ke simpatik ? nuk eshte nevoja deri atje. Dhe boll more karrigen, make love not war.
Syt shkelqejn per shume gjera, jo vetem kur bie ne dashuri.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back