Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
do pune puna duro@centos merak e kam a i mbolle floket?
jo bre sdo hic jepi ca ti dhe i mbjell ai ahhahhado pune puna duro
Po ja këtë postimin mbi çfarë kam menduar këto ditë dhe u përpoqa t'ia them.@daniel00 cfare i ke dedikuar dashurise sot?
ehhh thuaj ca eshte dashuria,cna plaket para kohePo ja këtë postimin mbi çfarë kam menduar këto ditë dhe u përpoqa t'ia them.
Këto dy tre ditë kam mësuar se heshtja në praninë tënde nuk është thjesht vetmi, por është mbajtje vesh ashtu si në një sallë koncerti, në çastin që paraprin muzikën e cila është gati duke filluar, atje ka një heshtje të mbushur me ndenjën e të qenit pezull, në pritje.
Heshtja i paraprin shprehjes, muzikës dhe është pjesë e saj, është frymëmarrje, parapërgatitje për diçka ngazëlluese që ti e di se do të të rrëmbejë pa të pyetur, është një hapësirë parandjenjash dhe mbajtje fryme pa pipëtirë në mënyrë që të mos humbasësh asgjë që në nisje.
Heshtja është dëgjim i zërit tënd, është një...
A mendon se qëndrojnë këto që i kam shkruar? E tillë është natyra e saj, unë mundohem ta njoh e ta kuptoj.
Na mban të gjallë, të rinj gjithmonë, na e bën jetën më interesante, aq sa nuk do të kishim imagjinuar e as shpresuar. Të gjen papritur dhe të lë të dehur e mirënjohës.ehhh thuaj ca eshte dashuria,cna plaket para kohe
nale ooooo boll me rrenaNa mban të gjallë, të rinj gjithmonë, na e bën jetën më interesante, aq sa nuk do të kishim imagjinuar e as shpresuar. Të gjen papritur dhe të lë të dehur e mirënjohës.
Më fal, e nisa për përgjigje të shkurtër se e di që ti ashtu i do përgjigjet, pastaj mu prishën frenat rrugës edhe mezi ndalovanale ooooo boll me rrena
nuk ndaloj jo qeka perplas pas shtylles hahahhahMë fal, e nisa për përgjigje të shkurtër se e di që ti ashtu i do përgjigjet, pastaj mu prishën frenat rrugës edhe mezi ndalova
Patate me beshamel mduket@Bubulina ca ke ngren sot?
te te kene bere mire,pjaten time e ruajte?Patate me beshamel mduket
Prit prit se Erdha@centos merak e kam a i mbolle floket?
@Albaa doli vullnetare qe te te japi nje tufe hahhahahPrit prit se Erdha
@Albaa doli vullnetare qe te te japi nje tufe hahhahah
Po ka edhe per ty gatite te kene bere mire,pjaten time e ruajte?
e mire ja te rriten keto te rejat hahhaoj Mig i duhen bio jo me bleach se i bin prap
faleminderit zemerPo ka edhe per ty gati
Dhe disa… por cdo muaj nga nje me pak@EkzoTiiKee dhe sa vende ne bote te kane mbetur pa vajtur?
Jo perbese, ka kohe se kam pare.@Kresha a i ke dergu te falat e mija Kreshes?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.