- Regjistruar më
- Dhjetor 10, 2022
- Mesazhe
- 945
- Pëlqime
- 456
???diabeti flak?? hmmmm jam shoqja jote ne kete pjes ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
???diabeti flak?? hmmmm jam shoqja jote ne kete pjes ?
Thua krijim timin apo dedikim ?
Dedikim per te ?Thua krijim timin apo dedikim ?
Dedikim patjeter qe po ?Dedikim per te ?
Shfaqe pak talentin
Jepi....Dedikim patjeter qe po ?
E di qe je xheloz icik ti me vjen keq
Jo tu befsha jo nuk jam xhelozE di qe je xheloz icik ti me vjen keq
çun jo serioz, Lina blocked you??Të dua në dhjetë të mëngjesit, edhe në njëmbëdhjetë, edhe në dymbëdhjetë të ditës.
Të dua me gjithë shpirtin dhe trupin tim, nganjëherë, edhe pasditeve me shi.
Por në dy pasdite, apo në tre, kur vihem e mendoj për ne të dy, ndërsa ti mendon për të gatuar apo për punët e ditës, ose edhe për argëtimet që të mungojnë, vihem të të urrej shurdhërisht, me gjysmën e urrejtjes që kam për veten time.
Pastaj, të dua përsëri, kur flemë bashkë dhe ndiej se je bërë për mua, se këtë ma thonë gjunjët dhe barku yt dhe duart e mia më bindin për këtë, se nuk kam vend tjetër ku të prehem, ku të shkoj, më mirë se tek trupi yt.
Ti vjen e tëra në krahët e mi dhe të dy zhdukemi për një çast, futemi në gojën e Zotit, deri sa unë të them se kam uri ose më vjen gjumë.
Çdo ditë të dua dhe të urrej në mënyrë të pandreqshme.
Gjithashtu, ka ditë, ka orë, kur nuk të njoh, kur më je e huaj si grua e tjetërkujt. Më shqetësojnë burrat, shqetësohem unë, më shpërmendin pikëllimet.
Ka mundësi që të mos mendoj për ty për shumë kohë.
Siç e shikon, kush mund të të dojë më pak se unë, o shpirti im?
@Lina
Good job man ?Të dua në dhjetë të mëngjesit, edhe në njëmbëdhjetë, edhe në dymbëdhjetë të ditës.
Të dua me gjithë shpirtin dhe trupin tim, nganjëherë, edhe pasditeve me shi.
Por në dy pasdite, apo në tre, kur vihem e mendoj për ne të dy, ndërsa ti mendon për të gatuar apo për punët e ditës, ose edhe për argëtimet që të mungojnë, vihem të të urrej shurdhërisht, me gjysmën e urrejtjes që kam për veten time.
Pastaj, të dua përsëri, kur flemë bashkë dhe ndiej se je bërë për mua, se këtë ma thonë gjunjët dhe barku yt dhe duart e mia më bindin për këtë, se nuk kam vend tjetër ku të prehem, ku të shkoj, më mirë se tek trupi yt.
Ti vjen e tëra në krahët e mi dhe të dy zhdukemi për një çast, futemi në gojën e Zotit, deri sa unë të them se kam uri ose më vjen gjumë.
Çdo ditë të dua dhe të urrej në mënyrë të pandreqshme.
Gjithashtu, ka ditë, ka orë, kur nuk të njoh, kur më je e huaj si grua e tjetërkujt. Më shqetësojnë burrat, shqetësohem unë, më shpërmendin pikëllimet.
Ka mundësi që të mos mendoj për ty për shumë kohë.
Siç e shikon, kush mund të të dojë më pak se unë, o shpirti im?
@Lina
Faleminderit ?Good job man ?
Gjithmon vlersoj tentativen ska rendesi rezultati
Urime
Kujt i binte ketu te jete sekretarja!Fati i tyre sic dhe fati jot qe ke Mian dhe Nikoleten ?
Duhet tja lem imagjinates se @Rrelse -s ate vlersim.Kujt i binte ketu te jete sekretarja!
?
Se mesa e di une asnjera nga ne te 3 ska ate profesion!
?
Nuk besoj se te ka pare kurre si sekretare!Duhet tja lem imagjinates se @Rrelse -s ate vlersim.
Ajo me ka pare shpesh si sekretare ?
Ncuk Ncuk ?Nuk besoj se te ka pare kurre si sekretare!
Dhe sekretaria pune e nderuar eshte!
Nuk ja asgje per tu ulur!
E pse u duk pak me devijim pergjigjja!
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.