- Regjistruar më
- Nëntor 29, 2020
- Mesazhe
- 1,063
- Pëlqime
- 791
Ca qe ky? Mallkim? O burra ke Llaqi...Placiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ca qe ky? Mallkim? O burra ke Llaqi...Placiiiii
Tyt lanet. Paske menje te keqe....Ti je dashuri une te kisha qen femer nuk isha menu du here ta kisha lon direkte ?
?jo shpirtCa qe ky? Mallkim? O burra ke Llaqi...
E mir de tutje se vjen era knejVallahi e boj kajhere,po kur jom vetem...
Shaka bona. Jom tu bo vete 10 kopje te librit tim. Deri tash dy veta me kane kerku nje kopje. Ti e do nje?E mir de tutje se vjen era knej
Po pse jo?Shaka bona. Jom tu bo vete 10 kopje te librit tim. Deri tash dy veta me kane kerku nje kopje. Ti e do nje?
Une shaka desha te beja,po xhandari e mori seriozisht....edhe ai le te shkoje te arrestoje peshkaqenet,edhe jo te merret me peshqit e vegjel. Dalin rrugeve me rrjete,a thua se ne jemi tufa me sardele qe duhen gjuajtur. Mos je gje sardele ti,se une jam njeri per vete.Po vishe mo masken kur del. Ca eshte ky ton me policin se ai eshte tu bo punen e vete? Po pate problem me ligjin shko merru me politikanet qe e miratuan
Ore ai ate pune ka. Ai mreti gjithe diten me njerez qe bejne shaka merret. Nuk do merret gjithe policia me peshkaqenet se behen sardelet peshkaqen pastaj. Eshte rregull I vendosur nga qeveria. Po pate problem mos fol me policin keq se ai eshte ne pune te vete dhe ti je gabim.Une shaka desha te beja,po xhandari e mori seriozisht....edhe ai le te shkoje te arrestoje peshkaqenet,edhe jo te merret me peshqit e vegjel. Dalin rrugeve me rrjete,a thua se ne jemi tufa me sardele qe duhen gjuajtur. Mos je gje sardele ti,se une jam njeri per vete.
Ja,e fala dhe nje. Tash mbeten shtate kopje per tu falur.Po pse jo?
Flm
Prz kot me i shkreti ka qef me bo tema se edhe ai o xhaxhi mfal i ka thon leje ca bo kshu ? pastaj ky e vlla edhe me makine edhe pa maskerine ka qen edhe duke shkrujt librin e rradhes gjate guides ?Po vishe mo masken kur del. Ca eshte ky ton me policin se ai eshte tu bo punen e vete? Po pate problem me ligjin shko merru me politikanet qe e miratuan
Mire mire,se edhe ai te drejte ka. Nuk eshte kollaj me e kontrollu miletin. Po edhe une kam te drejte,ama...Ore ai ate pune ka. Ai mreti gjithe diten me njerez qe bejne shaka merret. Nuk do merret gjithe policia me peshkaqenet se behen sardelet peshkaqen pastaj. Eshte rregull I vendosur nga qeveria. Po pate problem mos fol me policin keq se ai eshte ne pune te vete dhe ti je gabim.
Une nuk po shkruaja. Ne dac me e dijt,po shkoja te kapja peshk. Pas asaj qe ndodhi,epo do ta shkruaj nje perralle kundra policave....Prz kot me i shkreti ka qef me bo tema se edhe ai o xhaxhi mfal i ka thon leje ca bo kshu ? pastaj ky e vlla edhe me makine edhe pa maskerine ka qen edhe duke shkrujt librin e rradhes gjate guides ?
po peshkun ku e harrove?Une nuk po shkruaja. Ne dac me e dijt,po shkoja te kapja peshk. Pas asaj qe ndodhi,epo do ta shkruaj nje perralle kundra policave....
U nxefa,u ktheva m'shpi, ene shkrova perrallen kundra policeve,pra. Ate qe e postova pak me lart,te nje koment tjeter. Nuk po me kujtohet tashi se ku,se u bon shume.po peshkun ku e harrove?
Vallahi,njihere e kom provu,edhe nuk desha mo. Dje njofta nje kineze,edhe me dha nje cigare kineze,po nuk e piva ,se djalli e di cfare kishte mrena. I propozova dhe kinezes te bohena bashke-autore. Ki ezja me tha se do e lexoj novelen,dhe po e pelqeu,do e marri ne Kine. Kina osht vend gjigand,imagjino me e botu aty....1.5 miliarde njerez,vllau jem.@Harrakati po ndonje cigare e dredh ti derman ?
Do e pish dhe 1 tjeter nga une , do te bej nje vllai qe te fluturosh direkt per ne Kine , te shikosh sikur ke pushtuar Kinen .. mire te keqen ?Vallahi,njihere e kom provu,edhe nuk desha mo. Dje njofta nje kineze,edhe me dha nje cigare kineze,po nuk e piva ,se djalli e di cfare kishte mrena. I propozova dhe kinezes te bohena bashke-autore. Ki ezja me tha se do e lexoj novelen,dhe po e pelqeu,do e marri ne Kine. Kina osht vend gjigand,imagjino me e botu aty....1.5 miliarde njerez,vllau jem.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.