- Regjistruar më
- Shkurt 4, 2020
- Mesazhe
- 64,752
- Pëlqime
- 60,129
U Dashka mu ba bashk me i pa, se vetem sma mban.qeke si @shkupjane , ne ajo bi dekun per horror
Kam par njeher para ca vitesh me @No_Money ai ishte me frikacak se une
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
U Dashka mu ba bashk me i pa, se vetem sma mban.qeke si @shkupjane , ne ajo bi dekun per horror
qenka burre me nje R lolU Dashka mu ba bashk me i pa, se vetem sma mban.
Kam par njeher para ca vitesh me @No_Money ai ishte me frikacak se une
Me 2 rr jam m kontrollo po desheqenka burre me nje R lol
no thanks lolMe 2 rr jam m kontrollo po deshe
Ti @Claa kok shkurre pse rren se une skisha frik ti mblidheshe afer meje sa her dilnin ata gogolat me sepata
Po prandaj them une mos beso asgje nese vet nuk e ke par sme degjuat njeher sme degjuatno thanks lol
nuk duam jo , ke zemren tate tiPo prandaj them une mos beso asgje nese vet nuk e ke par sme degjuat njeher sme degjuat
e ke pare ate filmin ekzorcist? po ate klasikun fare ... filmi me i frikshem qe kam pareJu gjeta një publicitet me kukulla
Mbaj mend që shihja filma horror te Italia 1, të martave.e ke pare ate filmin ekzorcist? po ate klasikun fare ... filmi me i frikshem qe kam pare
I kam par te gjitha horror nuk me ka shpetuar asnjeraMbaj mend që shihja filma horror te Italia 1, të martave.
Edhe ekzorçistin e ka dhënë, i jepte të gjithë klasikët, edhe Freddy Kruegger, Jason, një film që ishte i tmerrshëm mbaj mend që titullohej La Casa ( Shtëpia )
Shkojmë në kinema dhe të të vëmë në rresht të parë, njerëzit duke ulërit ti duke qesh si e fantaksurI kam par te gjitha horror nuk me ka shpetuar asnjera
Hahahaha mua sme duket inreresant se i kam pare veq kto te 2025 akoma joo un do isha knaq duke qesh me njerzit hahahaShkojmë në kinema dhe të të vëmë në rresht të parë, njerëzit duke ulërit ti duke qesh si e fantaksur
po me kujtohen dhe i kam pare te gjitha pervec kesaj shtepia ,, mos e ke fjalen per ate Shtepia e kukullave?Mbaj mend që shihja filma horror te Italia 1, të martave.
Edhe ekzorçistin e ka dhënë, i jepte të gjithë klasikët, edhe Freddy Kruegger, Jason, një film që ishte i tmerrshëm mbaj mend që titullohej La Casa ( Shtëpia )
Sbon kjo qe thu ti me frefi dhe jason filmat ma te mira,qe egzistojnpo me kujtohen dhe i kam pare te gjitha pervec kesaj shtepia ,, mos e ke fjalen per ate Shtepia e kukullave?
dhe mua me ka pelqyer Jason . po silence of the lambs e ke pare?Sbon kjo qe thu ti me frefi dhe jason filmat ma te mira,qe egzistojn
Ai ka qenë film tjetër, i frikshëm edhe aipo me kujtohen dhe i kam pare te gjitha pervec kesaj shtepia ,, mos e ke fjalen per ate Shtepia e kukullave?
se paskam pare atehere kte .Ai ka qenë film tjetër, i frikshëm edhe ai
Ky që po thoja unë ia gjeta titullin në anglisht, Evildead 1981
Nëse do ta shohësh Evildead i 1981 është këtu, @shkupjane @Claase paskam pare atehere kte .
sa me pelqen ky websiti ca ska .. un kam gjet nje serial te vjeter qe me pelqen gjithashtu .
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.