- Regjistruar më
- Korrik 26, 2017
- Mesazhe
- 51,204
- Pëlqime
- 79,442
Tpaktën eleminoj termin turvë?Pse ti mendon se do flasin mir dhe kur te gjesh te duhurin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Tpaktën eleminoj termin turvë?Pse ti mendon se do flasin mir dhe kur te gjesh te duhurin
E ke myt?Te duash eshte si te jesh me gripe,
Sado ta fshehesh qe je semure ? do teshtish ne nje moment.?
turva esht kur shkon me ty preiher pastaj dhe ajo nuk esht turve por seksdasheseTpaktën eleminoj termin turvë?
Aman e ti.turva esht kur shkon me ty preiher pastaj dhe ajo nuk esht turve por seksdashese
Jo pz nuk i shaje nuk merem me llafe unAman e ti.
Pse bo sikur si sha as ti kshu gocat??
ShakaJo pz nuk i shaje nuk merem me llafe un
kshtu qe mos i mer per baze llafet e tjerve dhe shpresoj ta njofesh cunin qe pelqen pa u lidh qe te shtysh sa me shumeShaka
E vertet eshte ????E ke myt?
Sma ndjen jo.kshtu qe mos i mer per baze llafet e tjerve dhe shpresoj ta njofesh cunin qe pelqen pa u lidh qe te shtysh sa me shume
po pse je kaq e pa sigurte je zhgenjy shpesh qe thua si dihet si shkojn gjerat :/ ti e mendon vet te keqen dhe i ofron terren asaj duke e pasur frikeSma ndjen jo.
Por ajo çka thashë në komentin nr 1 asaj i qëndroj.
Spo mkupto thelbin.po pse je kaq e pa sigurte je zhgenjy shpesh qe thua si dihet si shkojn gjerat :/ ti e mendon vet te keqen dhe i ofron terren asaj duke e pasur frike
ok se muhabeti sbehet me komenteSpo mkupto thelbin.
Plus përtoj me detaje me ta sqaru.
Ata kurr nuk flasin mire cfare do qe te besh, tpakten ben ca te do qefi e te flasin cte duan?Pse ti mendon se do flasin mir dhe kur te gjesh te duhurin
Ka shumë të vërtetë brenda kjo që thua, por do thoja se fshehtësi mund të jetë vetëm diçka që përfshin vetëm një person. Lidhja don dy, ndaj herëdo kurdo diçka do bëhet publike. Lidhjet përfundojnë kur u jepet rëndësi të tjerëve.Si per shaka, se çmu kujtua nje thenje e arte e gjyshes time te ndjere kur thoshte, mesyshi edhe m** ne b*** ta ndale ne gjysme ???
Shpesh here si e tille eshte edhe kjo lidhja e fshehte apo publike. Si te marrin vesh shume njerez, vetem kur te shohesh qe lidhja po prishet loool
PajtohemKa shumë të vërtetë brenda kjo që thua, por do thoja se fshehtësi mund të jetë vetëm diçka që përfshin vetëm një person. Lidhja don dy, ndaj herëdo kurdo diçka do bëhet publike. Lidhjet përfundojnë kur u jepet rëndësi të tjerëve.
Ngjanë me atë spontanitetin tim që unë e praktikoj. Megjithatë, janë faktorë të tjerë që të turbullojnë akuilibrin, si psh: karakteret e çiftit, emocionet, qëllimet, dëshirat, pasioni, etj., ....Pajtohem
Ajo cfare une se pelqej eshte kur njeriu fokusohet aq shume dhe jep max e tij ne nje lidhje saqe vërehet, zbulohet, sepse ndryshon shume ne shumecka, dhe e merr aq afer zemres, saqe nese deshton, humbet i teri. Une cdohere kam qene per nje lidhje me qetesi, take it all easy. Per aq kohe sa ti je i sincerte me veten tende, mbaje rrugen e suksesit te fshehte deri diku, jo ta bejsh te madhe, jo te ipesh i teri ne te, por nje mesatare.
E quaj spontanitet deri sa te lidhesh ta themi (edhe pse ne aspektin fetar ska asgje spontane), me pastaj ti je ai qe e ke timonin ne dore dhe kur sheh se lidhja eshte e bukur, ia ben hyzmetin, ben plane, mendon, enderron etj etj. Dhe nese qe nga starti e ke menduar si suksesin poashtu edhe deshtimin, nuk behesh edhe aq merak, sepse cdo fund ka nje fillim. Cdo dere qe mbyllet, hape nje tjeter, per aq kohe sa ti nuk deshiron te qendrosh i mbyllur ne nje dhome, kuptohet.Ngjanë me atë spontanitetin tim që unë e praktikoj. Megjithatë, janë faktorë të tjerë që të turbullojnë akuilibrin, si psh: karakteret e çiftit, emocionet, qëllimet, dëshirat, pasioni, etj., ....
Disa gjëra tjeshtë dalin nga kontrolli dhe nëse çifti i përkushtohet njëri tjetrit, në fund do i a dalin.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.