Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Të blesh një apartament apo të jetosh me qera?

• Thread starter Thread starter ABC
  • Data e fillimit Data e fillimit
Si pshm ?

Prsh Infrasktruktura cope-cope, rruge me gropa, uji dhe dritat ikin e vijne sipas qefit, shkollat, njerezit etj etj.

Po flasim per periferine e perballueshme ne cmim pa marre parasysh rezidencat, vilat luksoze etj!

Me mire ta blesh sepse me qera ti paguan por ne fund nuk ke asgje tenden.
Do thuash po dhe kredia te ha shpirtin, normal qe po por pas 10,15,20 viteve sakrific e ke tenden nje pasuri per femijen ne nje te ardhme.
Keshtuqe vlen te blesh.

Mendoj qe po te kesh nje sasi te limituar parash , do te ishte me mire me qera , pasi pjesen e lekeve qe ke mund ti investosh ne nje biznes ! Pasi ti shpenzosh per shtepi eshte lek qe e hudh tek shtepia, normalisht qe duhet sepse ke nje strehe ku eshte e jotja gjithmone , por perseri do te duhet te punosh per te jetuar !

Prsh Infrasktruktura cope-cope, rruge me gropa, uji dhe dritat ikin e vijne sipas qefit, shkollat, njerezit etj etj.

Po flasim per periferine e perballueshme ne cmim pa marre parasysh rezidencat, vilat luksoze etj!

Une e njoh shume mire Tiranen cep me cep dhe ja kam Idene shume mire diferences mes rrogave qe ngrite ti si shqetesim dhe zones qe kap Tirana... por ti fare mire ne k’te rast mund te thuash po te blesh nje shtepi cope cope ose larg ne periferi te Tiranes sic thashe edhe une ... por jo ne Tirane sepse ne Tirane sot me veshtiresi po I blejne edhe k’to qe jetojne dhe punojne jashte Shqiperise e jo me ato qe jetojne andej me nje rroge minimale pshm .

Ps... ndersa k’to prb e tjera nuk e kuptoj se c’fare lidhjeje kane ne k’te mes? Dhe c’fare ngaterrova saktesisht une ? Apo thjeshte nuk me ke kuptuar ti mua ?

Kredia është e frikshme se nuk i dihet si të vjen jeta.Mund të ngelesh dhe pa punë dhe nuk ke si t'a lash,plus që do paguash shumë më tepër nga c'merr.Por edhe me qera kalon një jetë të tërë dhe në fund shtëpia asnjëherë nuk bëhet e jotja.
Mgj mes dy mundësive do zgjidhja të keqen më të vogël,të merrja një shtëpi me kredi.

Une e njoh shume mire Tiranen cep me cep dhe ja kam Idene shume mire diferences mes rrogave qe ngrite ti si shqetesim dhe zones qe kap Tirana... por ti fare mire ne k’te rast mund te thuash po te blesh nje shtepi cope cope ose larg ne periferi te Tiranes sic thashe edhe une ... por jo ne Tirane sepse ne Tirane sot me veshtiresi po I blejne edhe k’to qe jetojne dhe punojne jashte Shqiperise e jo me ato qe jetojne andej me nje rroge minimale pshm .

Ps... ndersa k’to prb e tjera nuk e kuptoj se c’fare lidhjeje kane ne k’te mes? Dhe c’fare ngaterrova saktesisht une ? Apo thjeshte nuk me ke kuptuar ti mua ?

Te kuptova shume paster dhe qarte!
Po te them qe shumica e zonavr periferike te Tiranes akoma nuk ka kushtet jetesore per te jetuar!

Si te ja bejme tani ? Ku te ikim?

Te kuptova shume paster dhe qarte!
Po te them qe shumica e zonavr periferike te Tiranes akoma nuk ka kushtet jetesore per te jetuar!

Si te ja bejme tani ? Ku te ikim?

Aman mo se na e bere periferine e Tiranes afrike... une mendoj qe ju ne pergjithesi kerkoni shume nga jeta dhe keni shume ankesa... sepse njerezit po jetojne sh mire e rehat Edhe ne maje te malit e jo me prane kryeqytetit.

• Pëlqej
Reactions: ABC
Duke pare cmimin gjithmone e ne rritje te cmimit te apartamenteve ne Tirane , eshte bere e veshtire per shtresat e mesme te kene mundesine per te blere nje apartament per te jetuar!
Raporti i cmimit te shitjeve krahasuar me rrogat baze ne Shqiperi eshte jashte cdo lloji logjike!

Si mendoni ju, ja vlen te sakrifikoheni per te blere nje apartament apo thjesht te jetosh me qira?
Mendoj se me mire ta blesh,ta kesh tendin:
Por qe te blesh nji apartament me rrogat aktuale? Kjo ska shance?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Ja nje njeri i llogjikshem. :D

35min larg jane lagjet ne qytete te medha Europiane. Pse u dashka ta kesh shtepine brenda metropolit? Edhe cfare me cmime stratosferike.
? ate 35 min larg e keni rren qe te dy ?

''Esht ne shpi me qera edhe sillet sikur esht i tij i gjith pallati'' Shqiptari

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back