Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Thuaja @Rrelse s qe jeton ne Myslym Shyr te ike te jetoje ne Babrrumos mer shtepi ne bllok po r mere ne
astir fresk me 50 Mijee euro dhe paguaj nga 200 Mij ne muj kredi walaa
CDO kush e zgjidh vendin sipas buxhetit qe ka nese dikujt ja lejon protofoli jeton e te rezidenzat cdo kush sheh xhepin e vetThuaja @Rrelse s qe jeton ne Myslym Shyr te ike te jetoje ne Babrru
Normalisht qe ka lidhje xhepi, por smund te blesh edhe nje apartament ne Fresk, kur punen e ke ne Vasil Shanto! Astirit i marsh te keqen se ka vajt cmimi 900 Euro/m2CDO kush e zgjidh vendin sipas buxhetit qe ka nese dikujt ja lejon protofoli jeton e te rezidenzat cdo kush sheh xhepin e vet
E kam pa te njoftime.com nje kerkoj ndarje qeraje, mos eshte kjoRrelse jeton vetem. Thuaj nje here mbase te liron nje dhome e ndani qerane bashke.
Nuk jetoj me qeraE kam pa te njoftime.com nje kerkoj ndarje qeraje, mos eshte kjo
Jo je gabim!Shqiptaret ne pergjithsi jane te fiksuar pas te pasurit nje shtepi te veten.
Kjo vjen dhe si trashegimi nga prinderit apo gjysherit tane.
Personalisht merrem me prona te paluajtshme dhe e shoh jo me vend investimin e shumave marramendese per te blere nje shtepi ne Tirane.
Njerzit perpiqen te gjejne shtepi ne qendra te medha urbane por harrojne se aty cmimet jane katastrofike.
Te jap nje shembull fare te thjeshte:
1 Apartament ne rrugen e elbasanit kushton mesatarisht 900 euro metri
1 Apartament kushton 600 euro metri
Distanca mes tyre eshte fare e vogel, por me diferenca te larta ne cmim.
Kishte gje nr? Jam dhe une i interesum por vetem per fundjave.E kam pa te njoftime.com nje kerkoj ndarje qeraje, mos eshte kjo
Mund të ma këmbesh një hyrje në golem me një në Tr?Shqiptaret ne pergjithsi jane te fiksuar pas te pasurit nje shtepi te veten.
Kjo vjen dhe si trashegimi nga prinderit apo gjysherit tane.
Personalisht merrem me prona te paluajtshme dhe e shoh jo me vend investimin e shumave marramendese per te blere nje shtepi ne Tirane.
Njerzit perpiqen te gjejne shtepi ne qendra te medha urbane por harrojne se aty cmimet jane katastrofike.
Te jap nje shembull fare te thjeshte:
1 Apartament ne rrugen e elbasanit kushton mesatarisht 900 euro metri
1 Apartament kushton 600 euro metri
Distanca mes tyre eshte fare e vogel, por me diferenca te larta ne cmim.
Jo je gabim!
Apartament te rruga e Elbasanit je me fat ta gjesh me 1200 Euro/m2
Mund të ma këmbesh një hyrje në golem me një në Tr?
Paska prona Milo.Mund të ma këmbesh një hyrje në golem me një në Tr?
Unë se kam bë dotPo, mund ta bej.
Sigurisht qe do kete diferenca ne metra.
Po e ka gjetur me 800 por duhet ti hudhesh 20.000 Euro brenda qe ta sjellesh ne gjendje.Je ti gabim.
Une kam gjetur dhe me 800 por jane pallate parafabrikat.
Rruga e elbasanit eshte e madhe si lagje, nuk po flas ne krye te saj se aty jane dhe nga 2200 euro metri.
Paska prona Milo.
Është dhurate nga babi im?Paska prona Milo.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.