A kshu skam un?Me gjithe keto reagime te kjo teme ,po mendoj te vazhdoj me Sagen 2-"Nata juaj e pare"????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
A kshu skam un?Me gjithe keto reagime te kjo teme ,po mendoj te vazhdoj me Sagen 2-"Nata juaj e pare"????
Jo te lutem ???Me gjithe keto reagime te kjo teme ,po mendoj te vazhdoj me Sagen 2-"Nata juaj e pare"????
po kshu digjesh e vogel ?rri me koke mrapa gjith jeten lol un si di kta qe e msojn 25 se ne kohen kur u fusja un vec chat e msn kishte ?Ca kamzaliu?
Mos mve faj se e ti qe adoleshent je fut,e ala ktu je
ktu na ke all in me imagjinate ?Me gjithe keto reagime te kjo teme ,po mendoj te vazhdoj me Sagen 2-"Nata juaj e pare"????
Mbylle bre,mos mjep men ?po kshu digjesh e vogel ?rri me koke mrapa gjith jeten lol un si di kta qe e msojn 25 se ne kohen kur u fusja un vec chat e msn kishte ?
stdhash men jo se sje kalamoni im ?Mbylle bre,mos mjep men ?
SE SI du?
O Stela,si e shpjegon ti kete: kisha ne lagje nje goce ,qe e kisha fiksim. Kur ajo nuk me donte mua,une vdisja per te. Kur une dola ne radio,ajo trokiti ke dera ime. Une e pashe nga syri magjik po nuk e hapa. Kur ajo iku,nisa ti lutem Zotit qe te kthehej prape.Jo ai me donte me do akoma por nje gje qe thyhet nuk ngjitet me une jam r lumtur qe kisha ne krah dike si ai...edhekurr sme la te gaboja e une si ai asnjr ska dash
Joo ndaj gezoj respekt...e dinte qe shte e keqe por mu asnjer sme ka len sepse sdonte qe te bejj shkak do zihemi nese e ben..pa mtrg ...te duash dike duke helmuar veten e te ruash ate qe dokjo esht dicka e mire , shyqyr ste esht kthyer ty ne momente dobesie
O Stela,si e shpjegon ti kete: kisha ne lagje nje goce ,qe e kisha fiksim. Kur ajo nuk me donte mua,une vdisja per te. Kur une dola ne radio,ajo trokiti ke dera ime. Une e pashe nga syri magjik po nuk e hapa. Kur ajo iku,nisa ti lutem Zotit qe te kthehej prape.
mos e ke pas menjen ke radio kur i ka ron ziles ajo apo ca ?O Stela,si e shpjegon ti kete: kisha ne lagje nje goce ,qe e kisha fiksim. Kur ajo nuk me donte mua,une vdisja per te. Kur une dola ne radio,ajo trokiti ke dera ime. Une e pashe nga syri magjik po nuk e hapa. Kur ajo iku,nisa ti lutem Zotit qe te kthehej prape.
Nese ajo kthehet perseri eshte ejotja nese jo sdo jet kurr ahahhO Stela,si e shpjegon ti kete: kisha ne lagje nje goce ,qe e kisha fiksim. Kur ajo nuk me donte mua,une vdisja per te. Kur une dola ne radio,ajo trokiti ke dera ime. Une e pashe nga syri magjik po nuk e hapa. Kur ajo iku,nisa ti lutem Zotit qe te kthehej prape.
Vallahi nuk e din. Dij vec se e kisha e anderru at diten kur ajo do vinte ke mua. Kur erdhi,une e lashe pas porte. Betohem qe nuk kisha pire raki.mos e ke pas menjen ke radio kur i ka ron ziles ajo apo ca ?
Ajo ka ikur me kohe e me vaft . Kane kaluar 20 vjet qysh atehere.Nese ajo kthehet perseri eshte ejotja nese jo sdo jet kurr ahahh
kjo ka rendsi ?Vallahi nuk e din. Dij vec se e kisha e anderru at diten kur ajo do vinte ke mua. Kur erdhi,une e lashe pas porte. Betohem qe nuk kisha pire raki.
Mu 8vjet ahaahahakjo ka rendsi ?
Se si mdukesh mu ti vllaVallahi nuk e din. Dij vec se e kisha e anderru at diten kur ajo do vinte ke mua. Kur erdhi,une e lashe pas porte. Betohem qe nuk kisha pire raki.
Mua mduket se tall lesht me ne ?Se si mdukesh mu ti vlla
Edhe muuua e ka nga dashuria a nga rakiaMua mduket se tall lesht me ne ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.