- Regjistruar më
- Korrik 9, 2019
- Mesazhe
- 32,792
- Pëlqime
- 30,087
Une tek gjerat me pVec te gjojat me K e keni menjen ?
Pz e madh nuk te genjej ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Une tek gjerat me pVec te gjojat me K e keni menjen ?
Po e vertet. Disa e kan e si ushim te ardhurash pune disa nga qejfi .. nga zori .. ?Ka edhe nga ato qe u pelqen te jen per argetim...
Ca zori dhe pune. E kan vertet prej qefit. Keto kohe sidomos ato qe e kan nje. Duan gjera te reja. Te jemi realist.Po e vertet. Disa e kan e si ushim te ardhurash pune disa nga qejfi .. nga zori .. ?
Shume dakort me ty ,por un besoj se kjo "e keqe " vjen nga vete ne femrat . Do thuash a je cmend ? Jo jo por kujtohu .... a ke nje vella ne familje ose kusheri? A t kujtohet ne femijeri mami ,gjyshja, halla ,tezja qe t thoshin, hapi rruge ESHTE DJALE . Jepi pjese me te madhe ESHTE DJALE . Bej si thote ai ESHTE DJALE . Pra ne vete si shoqeri jemi te prirur tiu japin preparesi , ua rrisim veshet , e pastaj ndodhin keto fenomene te urryeshme. NENA MOS E RRISNI DJALIN TUAJ ME KETO KONCEPTE . NENA MOS E RRISNI VAJZEN TUAJ DUKE I EDUKUAR PERULJEN PARA ASAJ QE SESHTE E DREJTE. Pavarish djale ose vajze duhet ti edukojme te dine detyrat e t drejtat e tyre , ti rrisim si ta barabarte qe mos kete keshtu problemesh me vone. Eshte e vertet qe shume meshkuj e trajtojne femren si prone por pjeserisht kjo eshte e faj I femres SEPSE E LEJON ?Une personalisht . ..do thoja qe asnjer po asnjer nje femer mos te tregohet e dobet para nje mashkulli te jet e pavarur...tket pune e saj lekun e saj mos te mendoj qe cdo gje esht i dashuri saj miljoner apo e kunderta tja dij vlerat vetes mos te behet loder e nje momenti apo....objekt per te argetuar dike pasi femra nuk eshte argetim.
@Poker cfr keshillash do ndaje me ne nga jeta jote qe mos ti bejm....ose ti bejm ?
Nuk jam Qeloze je keqkuptu .Çiloze?
Aa kshu po ?Nuk jam Qeloze je keqkuptu .
ate pemen do ta shkul se sdu te shoh tu e ujit e uroj mos rritet kurre .??
femra qe shkaterrrojne familje po.................Te gjitheve na ndodh. Qe ne jet te pendohemi nga veprimet tona ...ose me njerez ...ose te gjith e ndajme lumturin gezimin tone me dike pa e ditur qe ne te vertet ai personi sma i do tmiren apo na i do ...keni gjera qe i keni bere ne jet e jeni penduar. Ndoshta me kalim kohe ...ose gjera qe do doje qe dikush mos ti provonte i ndajme kto sebashku duke mesuar apo ndimuar njeri -tjetrin sot bota njerezore eshte bere shum e ashper sa me shum rritemi me shum kemi dhimbje ....meshkuj qe rrafin femra ...femra qe shkatrrojne familje. ju ka ndodhur ndonjer te bejeni pjes e nje rasti app qoft e dicka nga jeta juaj personale cfr do doje qe dikush mos ta bente . Ose ta bente.
Hic mos e bej de do te shendosheshTa bej mos ta bej, me ndodh perher pasi vij vone nga puna,then te ha dicka apo mos te ha,dhe 90 % perfundoj duke e ber pra ?
Mashtruesi eshte fajtor.Dhe une i kam besu ketyre katileve ne forum e jane tallur me ndjenjat e mija.
@Hena afrohu ta mbeshtes pak koken ne gjoksin tend e te qaj te shfryhem.
Kjo @Claa me rrejti e u tall me dashurine time.Mashtruesi eshte fajtor.
Por nuk eshte pa faj ndaj vehtes se vet edhe ajo qe beson mashtruesin.
E ti mrejte mu kshtu shkon kjo pun zinzhir gjithkush ja fut dikuj ?Kjo @Claa me rrejti e u tall me dashurine time. View attachment 110473
Hak pa mare e borxh pa lare zor se ngelet ne ket bote.Kjo @Claa me rrejti e u tall me dashurine time. View attachment 110473
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.