Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Synimet e mire per vitin 2020:

Synimet e vitit ne vijim.

Ne teresi te synimit tim personal dua ti hedh nje mburoje lutjesh e deshirash qe te gjithe te kene shendetin (ne rrafsh real e virtual). :)

Nqs kemi ate,atehere rriten ambicjet,kerkesat,synimet etj. :)

Eshte primare primare.

Njerin nga synimet e mia kryesore te 2020 -es eshte rritja e kapacitetit te punes sime. :)
Eshte njera nder endrrat e mia te para kur isha te 20-at ,edhe me shoqeron me te njetin intesitet e tashme qe ato vite i dyfishova. :)

Per synimin e forumit di te them qe deshiroj te shoh antare pozitive ne mendime,te humorit,edhe shoqerueshem.

Me mjafton kjo e te shikuarit ne kete prizem,edhe me mjafton kjo e te postuarit harmonishem. :)

Vatra te begata krijohen nga antare kalojne kohen e tyre ne harmoni me tjeret. :)

Qofshi mire te gjithe. :)

Të martohem me ??

Problemi eshte qe njerezit kerkojne lumturine vete dhe ajo nuk eshte aq e lehte te gjendet. Per ata/ato qe po kerkojne akoma sugjeroj te marrin persiper pergjegjesi persiper dhe te behen te afte ne jete. Vetem nepermjet pergjegjesive gjendet lumturia

Ateher qellimi par .....Te perpiqem te dal me rezultate shume te mira ne mesime
Qellimi dyte.....Te mos I merzis prinderit dhe ti bejne te ndihen krenare per femijen qe ata kane sjelle ne jete
Qellimi tret.....Te zhduk nga jeta ime personat negativ....Fake
Qellimi kater .....Te jem vetvetja....Te sillem mire.....Te edukohem mire.....Te bej njerzit qe me rrethojne te ndihen mire....Dhe per me teper te dhuroj dashuri dhe lumturi

Vec te kemi shendetim e te kem njeresit e zemres mir
Mos te jap negativitet e shum pozitivitet aty ku duhet?.
2020 po i vje fundi e mu jo qe mi plotesoi at qe doja
Por me ktheu permbys cdo objektiv
Por zoti te sprovon e te sheh sa je i zoti me duru
Kshuqe me shpres do ja dal.?

Atëhrë kam shumë synime dhe gjëra që dua dhe uroj shumë ti arrij..
Njëri nga qëllimet e mia u relaizua dhe një ndër më të rëndësishmet (diplomimi)
Qëllimi im kryesor dhe ai që gjithmon e kam dashur dhe do ta dua ështê tê investoj gjithmon gjatê gjithë jetës time tek të pastreht tek jetimêt tek perosoant me aftësi të veçanta, sepse nuk ka kënaqësi ma të veçant se kur bënë tjetrin të ndihet mirë dhe gjithmon dua të rrij anonim tek kjo pjesë??? sinqerisht e duaaaa pafund ktë gjê ?????

Ateher qellimi par .....Te perpiqem te dal me rezultate shume te mira ne mesime
Qellimi dyte.....Te mos I merzis prinderit dhe ti bejne te ndihen krenare per femijen qe ata kane sjelle ne jete
Qellimi tret.....Te zhduk nga jeta ime personat negativ....Fake
Qellimi kater .....Te jem vetvetja....Te sillem mire.....Te edukohem mire.....Te bej njerzit qe me rrethojne te ndihen mire....Dhe per me teper te dhuroj dashuri dhe lumturi

Qellimi 5: te zesh te dashurin qeros me simpatik te shkolles me x6

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back