Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si perfundim femrat janë te papara ne manipulim ?

Cdo njeri ka te drejten e fjales ......por jo te ofendoje gjininë tjeter .....dhe kur doni te beni dicka te tille perpara i drejtohet gishti vetes
Bravo ?..si duket meshkujt ende se paskan kuptuar Se femrat ne dit te sodit nuk ka nevoj as per manipulime as per shfrytezim financiar te nje mashkulli..

Nuk e kuptova,i mburreni duke i treguar sikur keni lekë dhe makina?
Po i mburremi ose duam të dukemi cfar ka per mos të mos kuptuar ktu. Po he tani tme shkruash ti që se kuptoj. Ti ke temat e tua me poezi me shkrime romane dhe me ke dhen përshtypjen se je vajz e zgjuar. Tani do të bëhesh bashk me shoqen e stafit. Nqs esht kshu mos u bë per mendimin tim se nuk po ta llogjikosh dhe ja shpjegova per cfar po flisja ajo prap bën sikur skupton.

E para asnje nuk hyn me mik ne staf ....e dyta s'kemi parti ne staf ....dhe do bej mire t'a editosh temen sepse po na ofendon Gjinine .....pyll pa derra s'ka thot populli por jo meshkujt nuk jane engjej ....

Ja. Thuaj si e do titullin t'a editoj
Po beja shaka per partin. Faleminderit.

E para asnje nuk hyn me mik ne staf ....e dyta s'kemi parti ne staf ....dhe do bej mire t'a editosh temen sepse po na ofendon Gjinine .....pyll pa derra s'ka thot populli por jo meshkujt nuk jane engjej ....

Ja. Thuaj si e do titullin t'a editoj
Unë nuk dua te kem asgjë personale me ty. Dhe sa her duhet ta sqaroj nuk e kisha me të gjitha që ta kuptoni. Dhe ti me shprehje do me shprehje populli do me godasesh si shoqja. Në meshkujt nuk e jemi engjëll por të paktën e pranojmë që sjemi . Nejse nuk të debatojë me ty. Te shpërndan tema të bukura dhe shumë informuese prandaj të respektoj.

Djali ka mendimin e vet, nese thote qe grate sipas atij manipolojne ashtu eshte sipas atij, dhe nuk me duket me vend qe po i suleni te gjithe…

Po ka te drejte ne ate qe thote sepse natyra dhe pozicioni i femnes qe nga zanafilla ka qene ajo nen burrin.

U kriju mashkulli pastaj femra, vete njerzimi edhe zotin e kam ba ne shembelltyren e mashkullit, pra ka qene gjithcka maskiliste.

Ne kete sens femna ka lujt ne pozicionin e vet dmth intrigat i ka pas ma te forta se te burrit.

Kto jane gjana qe dihen, edhe njerzit nuk dun nje shefe femer, per shume arsye.

Nuk ka gjana te preme me thike, sepse ne jemi bije femrash, por ama duhet me
thane ate cka asht pa frike, sepse kjo ndihmon e femanat.

Intuita, sentimenti, sensibiliteti, dashnia instinkti i saj jane gjera qe mashkulli nuk konkurron dot, pra ka pro e kontro.

Prandaj them nese femna per natyren e saj dhe ne baze te historikut te saj qe nga filli i historise se njerzimit per te konkuruaf ka perdorur ato element ku asht me e forte …

pa deshe me sjell shembuj historik

Femna asht nana jem dhe asht personi ma i mrekullushem ne toke!!!!

kaq

Djali ka mendimin e vet, nese thote qe grate sipas atij manipolojne ashtu eshte sipas atij, dhe nuk me duket me vend qe po i suleni te gjithe…

Po ka te drejte ne ate qe thote sepse natyra dhe pozicioni i femnes qe nga zanafilla ka qene ajo nen burrin.

U kriju mashkulli pastaj femra, vete njerzimi edhe zotin e kam ba ne shembelltyren e mashkullit, pra ka qene gjithcka maskiliste.

Ne kete sens femna ka lujt ne pozicionin e vet dmth intrigat i ka pas ma te forta se te burrit.

Kto jane gjana qe dihen, edhe njerzit nuk dun nje shefe femer, per shume arsye.

Nuk ka gjana te preme me thike, sepse ne jemi bije femrash, por ama duhet me
thane ate cka asht pa frike, sepse kjo ndihmon e femanat.

Intuita, sentimenti, sensibiliteti, dashnia instinkti i saj jane gjera qe mashkulli nuk konkurron dot, pra ka pro e kontro.

Prandaj them nese femna per natyren e saj dhe ne baze te historikut te saj qe nga filli i historise se njerzimit per te konkuruaf ka perdorur ato element ku asht me e forte …

pa deshe me sjell shembuj historik

Femna asht nana jem dhe asht personi ma i mrekullushem ne toke!!!!

kaq
Ke folur shumë bukur ? Thjesht dua te shtoj diçka. Unë nuk jam i mendim që femrat duhet të jen të burgosura si në kohët e para. Femra duhet të jet e lirë. Duhet të kemi të drejta te barabarta. Unë thjesht i thash diçka duke e argumentuar dhe ma kthejn pergjigjen me fjalt e popullit. Asnjera nuk dha mendimin e saj individual. Po tme kapin mua argumnte qe jam gabim une do ti jap dyfishin dhe me te sakta. Po mendoj se disa kshu e kanë ndërtuar të vërtetën e tyre po kur dëgjojnë se cfar është e vërteta në realitet. Se pranojn se kan frikë se ajo që kanë ndërtuar si reale është thjesht nje gënjeshtër.

Po i mburremi ose duam të dukemi cfar ka per mos të mos kuptuar ktu. Po he tani tme shkruash ti që se kuptoj. Ti ke temat e tua me poezi me shkrime romane dhe me ke dhen përshtypjen se je vajz e zgjuar. Tani do të bëhesh bashk me shoqen e stafit. Nqs esht kshu mos u bë per mendimin tim se nuk po ta llogjikosh dhe ja shpjegova per cfar po flisja ajo prap bën sikur skupton.
Thjesht se kuptova këtë paragraf prandaj pyeta.
Po ju duke ju mburrur për ato që "s'keni sikur i keni" a nuk quhet manipulim ky,apo mashtrim më saktë?

je ti qe donte manipulosh cdo gje ok e ska as per shoqe as per gje jam femra te gjitha e ti me cfare the fyeve te gjitha sa per staf cuno vlerat to rrit njerzilleku jlr stafi apo karrigia.

@Luledielli çdo kush mashtron ose manipulon ndo1 njiher. Nuk jemi engjëj. Por ka disa femra qe marin gjithçka nga ai mashkull krenarin e tij. Ajo mund ti thoj ndrysho se nuk të dua pikërisht kur ai ndryshon ather ato nuk e dua me ose të paktën kshu thon.

@Luledielli çdo kush mashtron ose manipulon ndo1 njiher. Nuk jemi engjëj. Por ka disa femra qe marin gjithçka nga ai mashkull krenarin e tij. Ajo mund ti thoj ndrysho se nuk të dua pikërisht kur ai ndryshon ather ato nuk e dua me ose të paktën kshu thon.
Atëherë mos thuaj vetëm femrat.
Për mendimin tim të dyja palët mashtrojnë në situata të caktuara (fatkeqësisht) edhe pse gjithsecilit i dhemb e veta.

Atëherë mos thuaj vetëm femrat.
Për mendimin tim të dyja palët mashtrojnë në situata të caktuara (fatkeqësisht) edhe pse gjithsecilit i dhemb e veta.
Nuk thash vetem femrat o zot nga i nxjerr kto. Janë shumë vajza që bejn lojra me ndjenjat lozin si kitare me ato. Vet nuk perzihen emocionalisht por e bëjnë tjetrin te mendoj gjith kohes per te.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back