Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si perfundim femrat janë te papara ne manipulim ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
Regjistruar më
Janar 24, 2021
Mesazhe
1,487
Pëlqime
997
Sa djem keni dëgjuar të fokusohen pas një femre. Ato janë të afta të lozin me ndjenjat e disa ndjenjave dhe mos të përfshin emocionalisht. Në ndo1 her i konsiderojm budallacka duke i treguar per leket që skemi dhe për makinat që sjan tona . Ti mendon se i mashtrova por ato janë thjesht duke lozur lojen. Disa femra madje mund të bej të imagjinosh vetëm për to të mendosh vetem per ato ti mendon se të ka ardhur engjëlli i dashurish dhe të ka ngulur shigjeten por ne te vertet je duke ngren sapunin per djath. Shpesh mendimi im per to ndryshon. Shumë her them se i kuptoj plotësisht por jam shumë larg.

Ky është mendim i im cfar sju pelqen e diskutojm

Paske pat eksperienca te hidhura vlla. Pavaresisht se dhemb po ekzistojn femra te tilla sikurse dhe mehkuj.
kjo Eshte jeta mundohuni mos e Hani sapunin per djathe e te bjeni viktima.

Femna asht poezi,
vete me e shkrujt,
rresht per rresht,
nje kunore me ja vendos ne koke,
mretnesh te ndihet,
atehere
ti je me fat,
zbulove nje mister te madh ……

Sa djem keni dëgjuar të fokusohen pas një femre. Ato janë të afta të lozin me ndjenjat e disa ndjenjave dhe mos të përfshin emocionalisht. Në ndo1 her i konsiderojm budallacka duke i treguar per leket që skemi dhe për makinat që sjan tona . Ti mendon se i mashtrova por ato janë thjesht duke lozur lojen. Disa femra madje mund të bej të imagjinosh vetëm për to të mendosh vetem per ato ti mendon se të ka ardhur engjëlli i dashurish dhe të ka ngulur shigjeten por ne te vertet je duke ngren sapunin per djath. Shpesh mendimi im per to ndryshon. Shumë her them se i kuptoj plotësisht por jam shumë larg.
ja fute pordhes me rigon

Te gjitha temat i fillon me "Si perfundim".

A je tu e studiju femren, a e ke gati botimin e librit?

un ne fakt donti thoja po ke te drejt qe thua keshtu sepse ish nje femer qe e lindi e mbajti 9 muj ne bark ishte budalle qe solli nje idiot ne jet sa po e lexoja tani ket shprehje

un ne fakt donti thoja po ke te drejt qe thua keshtu sepse ish nje femer qe e lindi e mbajti 9 muj ne bark ishte budalle qe solli nje idiot ne jet sa po e lexoja tani ket shprehje
Ahmed deedat e ka thene ?

Ka lloj lloj femrash, jo te gjitha jane nje prerje.

Po jam duke u marr me të drejtat e autorit që mos ta vjedhin veprën time ?

Po jam duke u marr me të drejtat e autorit që mos ta vjedhin veprën time ?

Suksese shokut. Nga 1 kopje me na dhan ish kan sevap neve ktu?

Ca ke që ofendoj kot unë po flas për disa femra qe njoh. Ose fol si njeri ose ik bej drdrdr në ndo1 vend tjeter

Ca ke që ofendoj kot unë po flas për disa femra qe njoh. Ose fol si njeri ose ik bej drdrdr në ndo1 vend tjeter
mos me thuj mu bej der der OK
hapo sy nuk te offendoj kush eshte shprehje.po ti ke kujton se ul duke then femrat din te luajne apo nuk jemi femra ne.
nese ke njoh disa percaktoje aty OK

@STONE_HEAD po pse ca kujton ti se do ha ato që thua ti ishte shprehje. E the me ironi dhe pik . Po pse kur them unë "femrat" kujton se po flas për të gjitha femrat e botës. A e shkreta ti.

@STONE_HEAD po pse ca kujton ti se do ha ato që thua ti ishte shprehje. E the me ironi dhe pik . Po pse kur them unë "femrat" kujton se po flas për të gjitha femrat e botës. A e shkreta ti.
e shkreta un e pse e di cfare eshte e shkret? nese nuk e di ta them.e para fare nuk duhet fare ta zesh femren si gje te shenjte nje her fare tjetra kur thua femrat nuk di un sa ke genjyer ti me lojen tende qe ta di Ok I ziu ti

@STONE_HEAD e shkreta është shprehje. Kur ti the një fjali të tër dhe e quajte shprehje tani mos u bë kshu per nje fjal. O njeri nga Hëna Skam si të flas për të gjitha në botë !! Lexoje prap po se kuptova. Dhe po të duash dil në protestë nesër kundra meje. Se sipas teje kam ofenduar gjith femrat e botës. A e shkreta ti.

@STONE_HEAD e shkreta është shprehje. Kur ti the një fjali të tër dhe e quajte shprehje tani mos u bë kshu per nje fjal. O njeri nga Hëna Skam si të flas për të gjitha në botë !! Lexoje prap po se kuptova. Dhe po të duash dil në protestë nesër kundra meje. Se sipas teje kam ofenduar gjith femrat e botës. A e shkreta ti.
o njeri nga sdi nga cfare stratosfere
.ke shkurt SI PERFUNDIMM FEMRATTTTTTT JANE TE PAPARA NE MANIPULIM. ku e gjen to kete te drejt te quash femrat keshtuuu nga kush ke lind ti?

• Dashuri
Reactions: Mia
@STONE_HEAD Ca thua moj ku e gjej un të drejtën. Po kam lirin e fjales. Dhe kte te drejt sma heq dot as ti as dikush tjeter. Do te diskujtojm me argumente kush ka te drejt po.Po jo te thuash ti pse mendon kshu se sme pelqen mua.
Mos un skam si ta fus në subkoshiencen tënde që ta kuptosh që un se kam me të gjitha femrat. Ti besoj e kupton se un ta kam then 3 her deri tani. Ose se kupton vertet. Po se kupton as kte fjali të thjesht. Thuaj ta dij qe je per gjuna kaq i ke aftësi dhe un mos të merrem me me ty.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back