- Regjistruar më
- Gusht 21, 2020
- Mesazhe
- 32,649
- Pëlqime
- 24,453
eeehemmmmEhem ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
eeehemmmmEhem ??
E paske ndryshuar personin pra, se shoqja ime te therriste psiko?Doctor ......
Ti je shembull per te gjithe ... mgjse vetem 3 fjalet e para lexova?Mua kto tema nuk më duken tema të cilat duhen hapur si tema diskutimi.
Mua personalisht pa dasht të them se bani mirë apo keq që i ndani me të tjerët, më duken gjana shumë perosnale, se di mendoj që ndjenjat jan aq sublime dhe të pastërta sa vet emrii që mund ti thuash si "përkedhelje shpirti".
Mua më pëlqejn që kto të jen e ta dim vetm dy perosnat.
Nuk kam pse ta tregoj dikujt ndjesit e shpiritit se nga ndjesit dalin dhe përkedhelit poqese do e thoja kshu.
Më pēlqen që lumturin ta kem vetm unë dhe ai, të mos e ndaj me asnji asigja poooor asigja.
E para për respekt të personit që jam apo kam ken aq ma teper duke mos qen ktu.
Poor që dua të them unë nuk kam nevoj për asnji, poooor asnji dhe askënd!!!!
Kurrr pooor kurrrë nuk do kem dikë në jeten time!
E kam vendos të rri vetm dheee e qetë!!!!!
Se me dikë që nuk e do.
?
Lol @Tringushe ka qene dashuri platonike ?E paske ndryshuar personin pra, se shoqja ime te therriste psiko?
@Tringushe te perqafoj ?
Po ky shoku te paska tradhetuar?
E lumja ti per vete..Mua kto tema nuk më duken tema të cilat duhen hapur si tema diskutimi.
Mua personalisht pa dasht të them se bani mirë apo keq që i ndani me të tjerët, më duken gjana shumë perosnale, se di mendoj që ndjenjat jan aq sublime dhe të pastërta sa vet emrii që mund ti thuash si "përkedhelje shpirti".
Nuk kam pse ta tregoj dikujt ndjesit e shpiritit se nga ndjesit dalin dhe përkedhelit poqese do e thoja kshu.
Më pēlqen që lumturin ta kem vetm unë dhe ai, të mos e ndaj me asnji asigja poooor asigja.
Se me dikë që nuk e do.
?
Mos trego moj shoqe! Po hajt se dhe ne rrejm kaj fije?Mua kto tema nuk më duken tema të cilat duhen hapur si tema diskutimi.
Se me dikë që nuk e do.
?
E @Dredhza dashuri e vertete pra?Lol @Tringushe ka qene dashuri platonike ?
What’s ngjell?E lumja ti per vete..
un smuj me nejt Pa mashkull..
Em dashti sem dashti pun e madhe prania e nje mashkulli afer dyqysh mbon te ndihem si nqjell ???
Oder qjell..so steht es geschrieben shqip ???What’s ngjell?
Si kripa ne gjelle e ka fjalen , qe tretet e se merr vesh ?What’s ngjell?
Ne qiell te shtate??Oder qjell..so steht es geschrieben shqip ???
Ski faj tu Jo kom faj un Se shprehem katunarski ????????Ne qiell te shtate??
Mendova ne gjelle??
Me falni pak nuk kuptoj dhe pak nuk shof mire
Dhe pak e uritur jam! Me ngjau si Gjelle
Po qe per qato ma mire vetem bre?mire ta ka ba?@Dredhza ishte dashuri per ?? po sma dha
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.