Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
mos me thuaajjj ? ? Ajo qe mendoj un ? ?Ka qen nje vit me plot te papritura..
ka pas te mira dhe te kqija..dhe jom me fat qe po e mbyll ket vit me nje te re nga vetja e cila Ma ndryshoj jeten ne qdo aspekt..
???Ub
mos me thuaajjj ? ? Ajo qe mendoj un ? ?
Te ardht ky vit me te gjitha tmirat ..?? Ju prift shendeti ty dhe familjes tende.. synimet tua i realizofsh gjithmon ??Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
Sa per forumin ketu jam me fat qe kam njohur @AnXheliNa eshte nje vajze qe une e admiroj e adhuroj e dua shume dhe kushdo qe e ka ne jeten e vet ndihet me fat dhe shume vajza te tjera qe une i dua si @SweeTy @Daisy @KaTiLe @Dredhza e shume e shume te tjera dhe cunat @centos @Liber8 @Ai_Tipi @Whiskey @Chilling @The_Joker @Kola^Bosss poooor me duhet ta them dhe njeher qe @AnXheliNa ka nje vend shume te vecante tek une.
Sa per 2022 me lejoni tju them dicka ndiqni endrrat tuaja shkojuni qellimeve der ne fund pavaresisht pengesave mos thuaj kurre qe smund tja dal se cdo gjeje mund tja dalesh mjafton te kesh besimin e forte ne vete.Uroj qe 2022 tjau plotesoj deshirat endrrat dhe ti arrini qellimet!Ju duaaa
@Dredhza o goj embel Gjithashtu zemer dhe per ty e familjen tende dhe per ke te do zemra ty qoft nje vit i mbushur me lumturi,dashuri,pune,para por mbi te gjitha shendet ??Te ardht ky vit me te gjitha tmirat ..?? Ju prift shendeti ty dhe familjes tende.. synimet tua i realizofsh gjithmon ??
Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
Sa per forumin ketu jam me fat qe kam njohur @AnXheliNa eshte nje vajze qe une e admiroj e adhuroj e dua shume dhe kushdo qe e ka ne jeten e vet ndihet me fat dhe shume vajza te tjera qe une i dua si @SweeTy @Daisy @KaTiLe @Dredhza e shume e shume te tjera dhe cunat @centos @Liber8 @Ai_Tipi @Whiskey @Chilling @The_Joker @Kola^Bosss poooor me duhet ta them dhe njeher qe @AnXheliNa ka nje vend shume te vecante tek une.
Sa per 2022 me lejoni tju them dicka ndiqni endrrat tuaja shkojuni qellimeve der ne fund pavaresisht pengesave mos thuaj kurre qe smund tja dal se cdo gjeje mund tja dalesh mjafton te kesh besimin e forte ne vete.Uroj qe 2022 tjau plotesoj deshirat endrrat dhe ti arrini qellimet!Ju duaaa
@Liber8 ?Thanks my dear, te deshiroj edhe une ty cdo te mire ne jete dhe suksese te metutjeshme. ?
Te rujt zoti o ylle e ke pas e ke me pas rrespectin tem gjithmone je qik flori ???Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
Te rujt zoti o ylle e ke pas e ke me pas rrespectin tem gjithmone je qik flori ???Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
@Kola^Bosss ???Te rujt zoti o ylle e ke pas e ke me pas rrespectin tem gjithmone je qik flori ???
Shum flm gjithashtu dhe per ty qoft 1 vit i mbar, te uroj vetem t mira ne jet se e meriton ti ?Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
@ChillingShum flm gjithashtu dhe per ty qoft 1 vit i mbar, te uroj vetem t mira ne jet se e meriton ti ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.