Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si ishte per ty viti 2021 ,?

Ka qen nje vit me plot te papritura..
ka pas te mira dhe te kqija..dhe jom me fat qe po e mbyll ket vit me nje te re nga vetja e cila Ma ndryshoj jeten ne qdo aspekt..

Ub
Ka qen nje vit me plot te papritura..
ka pas te mira dhe te kqija..dhe jom me fat qe po e mbyll ket vit me nje te re nga vetja e cila Ma ndryshoj jeten ne qdo aspekt..
mos me thuaajjj ? ? Ajo qe mendoj un ? ?

Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
Sa per forumin ketu jam me fat qe kam njohur @AnXheliNa eshte nje vajze qe une e admiroj e adhuroj e dua shume dhe kushdo qe e ka ne jeten e vet ndihet me fat dhe shume vajza te tjera qe une i dua si @SweeTy @Daisy @KaTiLe @Dredhza e shume e shume te tjera dhe cunat @centos @Liber8 @Ai_Tipi @Whiskey @Chilling @The_Joker @Kola^Bosss poooor me duhet ta them dhe njeher qe @AnXheliNa ka nje vend shume te vecante tek une.
Sa per 2022 me lejoni tju them dicka ndiqni endrrat tuaja shkojuni qellimeve der ne fund pavaresisht pengesave mos thuaj kurre qe smund tja dal se cdo gjeje mund tja dalesh mjafton te kesh besimin e forte ne vete.Uroj qe 2022 tjau plotesoj deshirat endrrat dhe ti arrini qellimet!Ju duaaa

Si cdo vit me te mirat dhe te kqijat e tij ngritje dhe ulje por rendesi ka qe cdo sfide cdo veshtiresi cdo problem te kemi forcen ta perballojme sepse cdo gje kalon.
Sa per forumin ketu jam me fat qe kam njohur @AnXheliNa eshte nje vajze qe une e admiroj e adhuroj e dua shume dhe kushdo qe e ka ne jeten e vet ndihet me fat dhe shume vajza te tjera qe une i dua si @SweeTy @Daisy @KaTiLe @Dredhza e shume e shume te tjera dhe cunat @centos @Liber8 @Ai_Tipi @Whiskey @Chilling @The_Joker @Kola^Bosss poooor me duhet ta them dhe njeher qe @AnXheliNa ka nje vend shume te vecante tek une.
Sa per 2022 me lejoni tju them dicka ndiqni endrrat tuaja shkojuni qellimeve der ne fund pavaresisht pengesave mos thuaj kurre qe smund tja dal se cdo gjeje mund tja dalesh mjafton te kesh besimin e forte ne vete.Uroj qe 2022 tjau plotesoj deshirat endrrat dhe ti arrini qellimet!Ju duaaa
Te ardht ky vit me te gjitha tmirat ..??❤️ Ju prift shendeti ty dhe familjes tende.. synimet tua i realizofsh gjithmon ?❤️?

Te ardht ky vit me te gjitha tmirat ..??❤️ Ju prift shendeti ty dhe familjes tende.. synimet tua i realizofsh gjithmon ?❤️?
@Dredhza o goj embel ❤️❤️❤️ Gjithashtu zemer dhe per ty e familjen tende dhe per ke te do zemra ty qoft nje vit i mbushur me lumturi,dashuri,pune,para por mbi te gjitha shendet ??

Thanks my dear, te deshiroj edhe une ty cdo te mire ne jete dhe suksese te metutjeshme. ?

Te rujt zoti o ylle e ke pas e ke me pas rrespectin tem gjithmone je qik flori ???

Te rujt zoti o ylle e ke pas e ke me pas rrespectin tem gjithmone je qik flori ???

Ky vit ishte plot supriza ,shok ,gezim ...po ashtu e me humbje te njerzve te mi te dashur por qe i kam thell ne shpirt ?kam njohur njerez qe vertet sdo e mendoja kurr me kan falur aq shum dashuri edhe mbeshtetje me kan mesuar shum gjera pozitive jam shum e lumtur qe ne kte platforme mesova edhe njoha veten time te dashuruar ?? eshte gjoja me e bukur qe mka ndodh ...shpresoj edhe uroj qe kto njerez qe kam njohur ktu ti kem e kur te jem plak e re kujtojm kohen e bukur te rinis ju falenderoj disa qe me kan qendruar pran edhe asnjer ne cdo moment sme kan len vetem ...?? ? objektivat e mia 2022 do lexohen neper tema por ajo me me rendesi eshte jepni edhe merni sa me shum dashuri sepse ajo nuk kushton asnje gje ??❤

Te Dashrun bashkvujtes e bashkvujtse te forumit
Me lejoni me kto 2 rreshta te ju uroj Gezuar Vitin e Ri 2022, Fat Edhe mbarsi kudo ne cdo aspect te jetes, ky vit le te jete vit i realizimit te deshirave tuja. GEZUAR.

Shum flm gjithashtu dhe per ty qoft 1 vit i mbar, te uroj vetem t mira ne jet se e meriton ti ?

Si ishte ky vit per mua ?
viti i nje jete shume me ndryshe nga ca jam mesuar . Viti i sfides pik se pari ishte viti ku duhet te mesoja te jetoja pa baban tim. Dicka qe nuk arrij ta pranoj kurre ….dhe qe ma helmon zemren cdo dite nga pak . Po jeta do vazhdoj . Jetoj dhe e mbaj ne shpirt si thésar . Ai Eshte pasuria ime e patundshme.
Kto dite jam me maman time dhe familjen time . Qeshim kujtojm cdo moment . Momentet jan pa mbarim . Ajo Eshte ylli im i shtrenjt qe me shoqeron ne cdo enderr . Eshte motivi dhe arsyea me e bukur qe me jep force te vazhdoj perpara .

familja ime Eshte e madhe dhe ky vit na mundoj me shume sprova…si COVID qe e kaluan te gjithe pervec meje . E un qe zakonisht jam prezente ne cdo évènement, gezim apo hall isha e pafuqishme te beja dicka per ta.
Plus dy tre incidente te vogla Matérialiste po te ato shkofte ! Rendesi ka shneti! Faleminderit zotit ky fund viti na gjeti te gjithe mire !

personalisht kam qen me mire moralisht dhe sentimentalisht réal dhe virtual .
jam e vogla e shtepis dhe jam e ledhatuara e shekullit ndaj me falni Nese ndonjehere sillem si femij po un nuk do rritem kurre . ?

Jam Ndoshta e eger si karakter pasi jam shume selektive ne jete ama dashuroj shume fort . Kur dua dua kur ma thyen zemren veshtire se e kthej koken pas .

Si te gjithe ju jam pjes e kesaj platforme . Réal jam moter e dy vllezerve po ktu zoti me ka bekuar dhe me dy vellezer te mrekullueshem e kshu mu ben 4.
@A2. dhe @al^eks jeni ber pjes e jetes time e deshiroj qe tju kem dhe ne ate realen .♥️?

cfare mund te shtoj me teper ? A duhet te permend emra apo i dini vete?

ne kte faqe kam kaluar Nje expérience shume te bukur plot ngjyra dhe ndonje re te zeze qe kalon ndonjehere ma prish disponimin Por ne pergjithsi ndjehem si ne shpi dhe kte e deshmon dhe prezenca îme ktu .

Dua tju shtoj gjithashtu se keni mbush nje pjes te jetes time meqe familja îme Eshte kaq larg dhe ndaj dhe dashje -padashje jam afeksionuar me ju.

Kam njohur shok, miq qe me duan . Ka dhe disa qe sduan tme shohin me sy Por sot po i thèm qe jeni si jeni perseri jeni pjes e rrugetimit tim . Dua apo nuk dua.
Fundja jemi destinuar te na duan dhe te na urrejne e kjo e ben jeten tone interesante.

ca mund te shtoj me shume ?
plot gjera .
Dua vetem te them qe ky vit pavaresisht sfidave ka qen nje vit i bukur dhe interesant dhe ju falenderoj qe jeni Edhe ju pjes e jetes time .

Perqafime e puthje per te gjithe . ( nuk po permend emra)!

Uroj qe ky vit i ri te na gjej shendosh e mire te gjithe bashke me dashurite qe kemi ne zemer !
Ju perqaputh fort pa perjashtime sot @Plusbellelavie .

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back