Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si Eshte Me Mire??

Femrat pas martese budallepsen ????(shaka)
Po une thash “ishe” dmth ke qene keshtu qe thuaj po se ti beqare ke qene se e dim qe je e martuar tani. Shkodrone e mos te pergj nuk kam pa ti je e para.

PO si nk e di , ti je si ai mhb i te lagmes:eek:
E lagu ok se lagu heres tjeter?
Po tani ...!
Jemi qe jemi ?
Veglat i kemi .!
I fusim nje tegel ?‍♂️?‍♂️

Femrat pas martese budallepsen ????(shaka)
Po une thash “ishe” dmth ke qene keshtu qe thuaj po se ti beqare ke qene se e dim qe je e martuar tani. Shkodrone e mos te pergj nuk kam pa ti je e para.
Martuar un?? po të isha martuar nuk do isha ktu ket ta siguroj,, pastaj unë se kam në plan deri sa të kem nji pun time, që i bie nga 25 /26 diçka kshu,por nëse unë do kam(gjë e cila nuk asht ) ose do kisha të jesh i sigurt që ai person di ose do dij gjdo gja timen forumin dhe chatin..por nuk kam ..

hemm pse kaq pak din te besh :(
Jo unë di shum gjana të baj, por ajo ishte për shaka..
Pastruese nuk ka gja të keqe të punosh, unê ma par punoj pastruese se tê jem e varur nga dikush, pra që gjdo gja që kam ose dua ta kem fal "parave"të dikujt tjeter kurr!!!! Ate që dua për vete e fitoj vet dhe e ble vet ,ndaj kisha pun dhe pastruse dhe kamjere dhe call center pra gjdo pun qê asht pun e pastër do e bêja..

Jo unë di shum gjana të baj, por ajo ishte për shaka..
Pastruese nuk ka gja të keqe të punosh, unê ma par punoj pastruese se tê jem e varur nga dikush, pra që gjdo gja që kam ose dua ta kem fal "parave"të dikujt tjeter kurr!!!! Ate që dua për vete e fitoj vet dhe e ble vet ,ndaj kisha pun dhe pastruse dhe kamjere dhe call center pra gjdo pun qê asht pun e pastër do e bêja..
edhe un kam bo cdo lloj pune me mara puna nuk esht turp <3

65237
Kur ha bugace (μπουγάτσα) dhe shef punet tuja, ja fut dhe nje capucino te nxehte me kanelle nalt, e ku ka me mire♥️

Si Eshte Me Mire?

Te rrime vetem dhe te shijojme vetmin,ndersa
Presim dashurine e vertet,ate per te cilen
Zemra te rreh fort dhe humbet sensin e reales,
Dhe ti behesh njeriu qe nuk ke qene?
Apo,nderkohe te,kalojme disa aventura te
Percipta,thjeshte,sa per mos te qene vetem?
Por,jo te gjithe munde te veprojne keshtu.....
(Ironia e fatit)
??
@Lolipop qeka kuq kuq nevriu ?

Si Eshte Me Mire?

Te rrime vetem dhe te shijojme vetmin,ndersa
Presim dashurine e vertet,ate per te cilen
Zemra te rreh fort dhe humbet sensin e reales,
Dhe ti behesh njeriu qe nuk ke qene?
Apo,nderkohe te,kalojme disa aventura te
Percipta,thjeshte,sa per mos te qene vetem?
Por,jo te gjithe munde te veprojne keshtu.....
(Ironia e fatit)
??
Jes jes un jam pro ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back