Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si do vepronit?

E urrej veten qe s' mund...
Shume e urrej veten, besome?
Babi i tha kur u martua, se nese ben nje gabim sado te vogel ne jet, une te shkruaj me te vdekurit.
"Dhe kjo arsye qe mos te lendoje prinderit apo ti turperoje ata" e ka burgosur ne aq dhimbje, ?
E kuptove tani nga vjen injoranca,?
Nga vete familja dhe tabut qe mbartin se cfare do thote bota duke denuar vete femijet e tyre te heshtin dhe te nenshtrohen cdo gjeje sikur te jen mall i cili duhej shitur. Kjo eshte kultura jon fatkeqsisht,,dhe po te lexosh me kujdes antaret nuk shprehen per ndihme kundrejt cdo personi qe ka nevoje duke bere nje sy qorr dhe nje vesh shurdhe,por flasin per ndeshkim individual dhe ky eshte paradoksi dhe ska per te ndryshuar kurre gjendja dhe numrat e atyre qe denohen padrejtsisht ne momentin qe ne na mbulon egoizmi per te mbrojtur vec veten ton.
Ablla nje vajze aq e zgjuar si ty e gjen menyren e duhur per te ngritur ne kembe ate qe eshte gjunjezuar pavarsisht denimit te babit.

Stone ?? bere mire qe e hape nje teme te tille.
po lexoja me kujdes disa prej antareve qe shprehen mendimin e tyre dhe po futem dhe un pak pa keqkuptime ju lutem.
Abuzimi ndaj nje individi eshte gjeja me cnjerzore qe mund te ndodhi nuk ka fjale te duhura te pershkruhen traumat qe i shkaktohen atij personi,ato jane aq fatale sa ndoshta dhe jeten ja stopon ai moment,te gjithe jemi te rrethuar nga njerez qe jan abuzuar ose jane abuzuesit,pyetja ime do ishte si mund te ndihmohen ata qe jan abuzuar,?
@ZEUS Sa ta cosh abuzuesin ne sall kushedi sa te tjere po abuzojn nderkohe.
@Noah Ja e vrave nje ca u rregullua,?iken 3 jete e jotja e atije qe eshte abuzuar dhe e monstres ne kete rast.
@Ablla Si ka mundesi je ne djeni prej kaq vitesh dhe akoma nuk ke gjetur mundesin ta bindesh te ndermari nje hap te shpetoj,? Cfare realisht ben ti per te ndihmuar nje person qe te ka besuar kaq shume,?
@Rrelse Nuk i behet moral nje te pamorali,por morali duhet bere brenda cdo shtepije duke larguar tabun dhe injorancen per te folur per orekset seksuale kafsherore kundrejt femijeve apo dhe femrave te pambrojtura.
Fatkeqsisht na mbulon tabuja per diskutime te tilla te lira dhe nga po e njejta injoranc digjen femije te pafajshem nga padituria dhe kujdesi qe duhet treguar ne cdo hap.
Duhet qe femijet te mesohen dhe rriten me frymen e respektimit te vetes dhe keshilla te tjera me radhe.
e hapa se pse mora indicje nga dicka reale qe ka ndodh??? e me beri shum pershtypje e dhimbje njekohesisht

do doja te dija mendimin tuaj.
lidhur nga shume ngjarje te fundit qe kemi pare e degjuar. natyrshem me lindi pyetja, si do vepronit ju? me njerzit qe un I quaj llumi I fundit I kesaj shoqerie pedofliet.
por qe per fat te keq ekzistojn kudo dhe madje ndonjeher shum afer nesh me shum sec I mendojme. pra mund ti kemi ne rrethin ton miqesor shoqeror. pune.lagje kudo me pak fjale. por dhe ata kan nje reth miqesie qe ndodh te jen e miq tane me apo pa dijen tone per at cka bejen ata,
nese mar rastin qe I kemi miq por nuk r dim fare cfare bejne ata .do isha ok sepse nuk e dime.
por do doja tju ngacmoj pak
cfare do benit apo si do vepronit need zbuloni se dikush I afert per ju ka njohe r miqesi me nje person pedofil e mbi te gjithe e di se cfar si ben.
ju si do vepronit ne castin qe merni vesh ket gje? mund te jet shoku juaj burri.fejuari. dashuri. shoqja kushdo. por qe esht r afert per ju.
ju si do veproni??
Do i qija robt e motren atij qe e din qe o pedofil se esht njejt si ai po qe se e din dhe nuk reagon!

e hapa se pse mora indicje nga dicka reale qe ka ndodh??? e me beri shum pershtypje e dhimbje njekohesisht
E kuptova kete pjes,mundohu ti japesh mbeshtetje maksimale te demtuarit ne kete rast,,fokusi gjithmon vete tek fajtori duke harruar ate qe eshte demtuar ne disa raste madje dhe fajsuar duke e shtuar tragjedin.

E kuptova kete pjes,mundohu ti japesh mbeshtetje maksimale te demtuarit ne kete rast,,fokusi gjithmon vete tek fajtori duke harruar ate qe eshte demtuar ne disa raste madje dhe fajsuar duke e shtuar tragjedin.
me dhemb ne shpirt se nuk kam mundesi se nuk di sa viktimi mund te jen por mr shum per personin qe I kish dhen besim

@STONE_HEAD more kurajon ta thoje ketu qe esht goxha e veshtire.
Ke perkrahjen e te gjitheve ne, te shkosh me kembet e tua ne polici, prokurori, sepse do te presin me krah hapur e ai bastard sdo e shoh driten e diellit.
Mos ki dyshime per sa jam tu thon.
Mos rri asnje sekonde e direkt ne polici!

Mos ja kurse!!!!
Mos ki meshir e mos meno fare per pasoja se aado pasoja te iesh, do jen shum me te vogla nga gjynofi qe ka bo ai!!!
me vjen me shum keq per person qe I ka dhen besim po ata persona duhen vraaa?

me vjen me shum keq per person qe I ka dhen besim po ata persona duhen vraaa?
Mund te kuptoj dhimbjen e keqardhjen, por sduhet te ishe duke folur me ne, por direkt ne polici!
Mos u bej jastek per nje moster!!!

Mund te kuptoj dhimbjen e keqardhjen, por sduhet te ishe duke folur me ne, por direkt ne polici!
te ish per mua do e kisha vra por idea.se nuk jam une e lidh direk me ngje
kam nje revolt te brendshme s du ti gjej fillin cdo gje se nuk eshte dicka qe me lidh muu direk por kur e degjova mu renqeth trupi r mendova sa persona kemi ne nga keta lloj tipash afer

Stone ?? bere mire qe e hape nje teme te tille.
po lexoja me kujdes disa prej antareve qe shprehen mendimin e tyre dhe po futem dhe un pak pa keqkuptime ju lutem.
Abuzimi ndaj nje individi eshte gjeja me cnjerzore qe mund te ndodhi nuk ka fjale te duhura te pershkruhen traumat qe i shkaktohen atij personi,ato jane aq fatale sa ndoshta dhe jeten ja stopon ai moment,te gjithe jemi te rrethuar nga njerez qe jan abuzuar ose jane abuzuesit,pyetja ime do ishte si mund te ndihmohen ata qe jan abuzuar,?
@ZEUS Sa ta cosh abuzuesin ne sall kushedi sa te tjere po abuzojn nderkohe.
@Noah Ja e vrave nje ca u rregullua,?iken 3 jete e jotja e atije qe eshte abuzuar dhe e monstres ne kete rast.
@Ablla Si ka mundesi je ne djeni prej kaq vitesh dhe akoma nuk ke gjetur mundesin ta bindesh te ndermari nje hap te shpetoj,? Cfare realisht ben ti per te ndihmuar nje person qe te ka besuar kaq shume,?
@Rrelse Nuk i behet moral nje te pamorali,por morali duhet bere brenda cdo shtepije duke larguar tabun dhe injorancen per te folur per orekset seksuale kafsherore kundrejt femijeve apo dhe femrave te pambrojtura.
Fatkeqsisht na mbulon tabuja per diskutime te tilla te lira dhe nga po e njejta injoranc digjen femije te pafajshem nga padituria dhe kujdesi qe duhet treguar ne cdo hap.
Duhet qe femijet te mesohen dhe rriten me frymen e respektimit te vetes dhe keshilla te tjera me radhe.
Këndvështrimi im është se e keqja ndalet aty në momentin që kapet.

Pasi t'ja qesin qenit testikujt e tij nuk i shkon ndërmënd ti bëjë keq kujt.

te ish per mua do e kisha vra por idea.se nuk jam une e lidh direk me ngje

kam nje revolt te brendshme s du ti gjej fillin cdo gje se nuk eshte dicka qe me lidh muu direk por kur e degjova mu renqeth trupi r mendova sa persona kemi ne nga keta lloj tipash afer
Jo vetem me ty qe ka lidhje, por me gjuth shoqerine!
@STONE_HEAD mer kurajon qytetare, mer kurajon si femer qe neser do jesh nene.
Fol me ke duhet te flasesh dhe direkt ne polici.
Te tjerat jan detaje qe i zgjidh prokuroria e psikologu.
Bej per ate qe esht demtuar, te afermit e tij dhe per vete.
Nqs nuk e ben, do oesh peshen e asaj gjeje per shume kohe. Ndoshta gjith jeten.
Te trego te drejten ku duhet. Ji e vertet me te verteten dhe me veten.
Bej aleance per te miren stone!
E sflas me.

@undefined, Keta njerz s'kan per tu ndalur kurr, kan per te dal te ri e te ri e c'do here.

Shif un s'kam aspak asnje te keqe kunder Grupit LGBTI, ama jan shkaterrimi i familjes, demoralizimi i femijes.
Imagjino neser nje femi te biresuar nga nje çift HOMO, bobobobo tmerri i botes per ate femi:
Emri i nenes: Naim
Emri i babes: Nazmi

Faqja e zeze !

Jo vetem me ty qe ka lidhje, por me gjuth shoqerine!
@STONE_HEAD mer kurajon qytetare, mer kurajon si femer qe neser do jesh nene.
Fol me ke duhet te flasesh dhe direkt ne polici.
Te tjerat jan detaje qe i zgjidh prokuroria e psikologu.
Bej per ate qe esht demtuar, te afermit e tij dhe per vete.
Nqs nuk e ben, do oesh peshen e asaj gjeje per shume kohe. Ndoshta gjith jeten.
Te trego te drejten ku duhet. Ji e vertet me te verteten dhe me veten.
Bej aleance per te miren stone!
E sflas me.
ajo gje ka lidhje me te gjithe por nuk kam und te dhena e kupton kete po them se te jep per muu shkoj r vrass

@STONE_HEAD kohe dimri te keqen lali,
Une do preferoja, nje cike Benzine nje Shkrepse, duke rene shi hidh benzine dhe bie shi , te ka lezet kur i shef ashu., dhe vete do veja Artiola Toskem me kengen Ditelindja?

do doja te dija mendimin tuaj.
lidhur nga shume ngjarje te fundit qe kemi pare e degjuar. natyrshem me lindi pyetja, si do vepronit ju? me njerzit qe un I quaj llumi I fundit I kesaj shoqerie pedofliet.
por qe per fat te keq ekzistojn kudo dhe madje ndonjeher shum afer nesh me shum sec I mendojme. pra mund ti kemi ne rrethin ton miqesor shoqeror. pune.lagje kudo me pak fjale. por dhe ata kan nje reth miqesie qe ndodh te jen e miq tane me apo pa dijen tone per at cka bejen ata,
nese mar rastin qe I kemi miq por nuk r dim fare cfare bejne ata .do isha ok sepse nuk e dime.
por do doja tju ngacmoj pak
cfare do benit apo si do vepronit need zbuloni se dikush I afert per ju ka njohe r miqesi me nje person pedofil e mbi te gjithe e di se cfar si ben.
ju si do vepronit ne castin qe merni vesh ket gje? mund te jet shoku juaj burri.fejuari. dashuri. shoqja kushdo. por qe esht r afert per ju.
ju si do veproni??
Mos na ndodht dhe si i thojn mos e pacim per rrisk se veprimi si dihet ca mund ti bosh!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back