Ai qe do me ik, thjesht ik, nuk vje ne shpi me te thon do iki, nuk pret ti bosh valixhen, te haj dreken, te perqafoheni, te qani te supet e njoni tjetrit dhe ta percjellesh me lot der te dera tek i kno kongen “skena me u pa mo bashk” dhe ai te kthej koken pas 3 her tek iken i deshperuar… Nuk po ndahesh me prindrit se po iken ne kurbet, thjesht po largohesh nga i rob qe se do mo dhe qe realisht mezor pret ta heqesh qafe e te shkosh te personi tjeter qe tbo me te lumtur.
Ne shumicen e rasteve kam ik un… Jo se jam dashuru me dike tjeter nderkohe qe kam qen i lidh por sepse ne gjykimin tim lidhja ka perfunu, prej kohesh… I dit tbukur thjesht jam ftof totalisht. Jam shkeput totalisht nga personi dhe kam refuzu cdo form komunikini me te. Pa u zi, pa i bo romane dhe drrama, pa e paralajmru, pa e kerrcenu jo do iki jo sdo iki dhe pa i kerku as valixhe e asgjo. Kaq.
Po tma bote ajo, si fillim duke me njoft karakterin, sbesoj se do kishte guxim tvite tma thote nsy, per me teper tme kerkote te bosha dicka per ate nderko qe mkishte bo gungen e po me lete targen… Sigurisht qe per momentin do mvite si bomb, do isha super i zhgenjy dhe i merzit ne maksimum. Ne ato caste nuk e di car mund t’i kisha bo. Mund ta kisha shkely ndysh, ta bosha 400 miljon copash, ose thjesht te buzqeshja, t’i thosha “mire” dhe t’i perplasja deren surratit.
Po mos tkisha ndjenja pastaj, do e nderpresha ne mes te fjalimit e do i thosha “zemra je shum e mir. E vlersoj tej mase sinqeritetin tat. Tlutem mfal por esht tu me prit dashnorja tjeter lakuriq te dhoma dhe mduhet te kthehem tek ajo. Nese nuk ke na i gjo urgjente e vazhdojm na i her tjeter kte bised. Te premtoj… je shum e mir yllo! Tkam shpirt!”