Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si do reagonit ?

Qe tvesh te takimi i ke njohur mire njerzit..nuk takohesh me tprin/en qe shkemben dy koment/mesazhe.
Plus nuk besoj se dikush ka aq guxim sa tket genjyer kaq shume dhe tvij ne takim se ska sens.
Dhe po ndodhi seshte fundi botes. Shaka e muahbet dhe secili ne shpi tvet se nuk do hedhesh firmen per martese.
Tema ok duket se gjera qe ndodhin se perfshihen shume lloje situatash dhe "genjeshtrash"
Po kjo është llogjikë. Por para ca kohësh kanë ndodhur shumë situata të tilla dhe shumë njerëz kanë rren nëpër kurthe. Tani ka informacion kudo dhe është e vështir që të persiriton kto gjërat.

Dhe pastaj thash gjë un aty lart që unë kam pasur një situatë të tillë? Po hap sytë lexo njiher pastaj thuaj atë që duhet dhe jo ca të dij qejfi ty.
Mos u revolto. Nese ske kaluar expérience te tille ska Pse te djege pyetja ime . Ja psh mua sme djeg se kurre s’kam takuar Njeri e as kam tregu certifikate lindje ne forum.
Sado ta dua , respektoj dike nese nuk jam e bindur se thyej kte akull .
Ama nese do vi momenti sigurisht qe jan diskutu te gjitha perpara .
me pak fjale nese te ka ndodh ska gje per turp mund ti ket ndodh ndonje tjetri e mund ti ndodhe kujtdo.

Mos u revolto. Nese ske kaluar expérience te tille ska Pse te djege pyetja ime . Ja psh mua sme djeg se kurre s’kam takuar Njeri e as kam tregu certifikate lindje ne forum.
Sado ta dua , respektoj dike nese nuk jam e bindur se thyej kte akull .
Ama nese do vi momenti sigurisht qe jan diskutu te gjitha perpara .
me pak fjale nese te ka ndodh ska gje per turp mund ti ket ndodh ndonje tjetri e mund ti ndodhe kujtdo.
Halli madh të dukem gje un sikur kam nevoj që të gënjej. Un e them gjithmon ate qe mendon dhe se mendoj shum a i pelqen a si pelqen te tjerve.
Pastaj unë nuk pyeta nëqoftëse ju ka ndodhur. Por neqofse ju ndodh ne te ardhmen.

Halli madh të dukem gje un sikur kam nevoj që të gënjej. Un e them gjithmon ate qe mendon dhe se mendoj shum a i pelqen a si pelqen te tjerve.
Pastaj unë nuk pyeta nëqoftëse ju ka ndodhur. Por neqofse ju ndodh ne te ardhmen.
Qetesohu .
meqe ke frik pa merak se Nese me ndodh do ta them fix ne kte teme .

Cdo gja ka ate bukurine e vete, edhe kur personin qe do takosh se ke pa kurre por vetem sms, kjo vetem shton andrenalinen, asht poezi ne vete, misteri dhe kureshtja e madhe e bajne cdo cast edhe ma te bukur.. por ama nese e ke pa ne foto apo fol ne kamera apo ku di une, nje pjese e kureshtjes ka ik, flas gjithmone per nga ana fizike... dhe ngelen ca gjana per tu sqaruar gjate takimit dmth me pak mundesi me fole ngushtohet rrezja, sepse kto lloj takimesh tkurrin bashkebiseduesin ne nje horizont shume te vogel te deshires me fole, sepse fakti qe zbret me kembe ne toke nga bota virtuale te ben te reflektohesh... ne kete cast kthehen ato deshirat primare se cfare te vyen ty :p:lolx:

Kshuqe ne kete pike ka pro e kontro

Por le te flasim per takimin, mund te te qelloj

• bukurosh por trap
  • i shemtut por din me fole
  • nuk din me fol por asht i bukur
  • inteligjent por i paedukate
  • me edukate por pa kulture
  • trupin e bukur por i shkurt
  • me shkolle por ska lek
  • ka lek por ska asgje tjeter njerzore

.... etj etj

Prandaj, une them merre si te te vije mos e vrit shume mendjen se ne fund te fundit asgje nuk asht e jotja apo prone e jotja, cdo gja asht e tjetersume ku ne lekundemi dhe endemi per disa kerkesa psikologjike, fiziologjike ..asgje me shume dhe as me pak ... ;)

@Chilling sesht faj im që të duket palidhje. Mbase ke arsyetim tjetër ti. Dhe e gjen veten tek temat ke do perqafosh dhe ku do shkoj amtare me lart në ferr apo në hënë kshu ne parajs se e ngatrova. Shikoj se mbase i lidh dot gjerat andej.
Ato jan tema argetimi ku te gjith ne bojm shaka, mbase disa dhe i kan te verteta mbase.

Perderisa ti kete teme se ke bo ne forme argetimi por ne forme shum serioze te thash qe me duket pa lidhje. Sepse pyetjet qe ke bo tek kjo teme dhe menyra sesi e ke formuluar te jep idene qe eshte pa lidhje.

Mos e demoralizo djalin po jepi ndonje mendim qofte dhe keshille te formes... asnje sduhet te gaboje deri ne ate pike ne kohen qe ekzistojne kamerat e njerezit shihen e flasin me ze paraprakisht takimit .
Tema eshte e tille menyra e formulimit te temes.

Nese ndodh ska asgje te keqe e bon takimin dhe me vone vendos nese don ta takosh apo te flasesh perseri.
Sot kur e the ti ka cdo gjo qe te duhet per te pare etj dhe per kte arsye te mos dal aq keq ne nje takim.

• Pëlqej
Reactions: Dea
Ato jan tema argetimi ku te gjith ne bojm shaka, mbase disa dhe i kan te verteta mbase.

Perderisa ti kete teme se ke bo ne forme argetimi por ne forme shum serioze te thash qe me duket pa lidhje. Sepse pyetjet qe ke bo tek kjo teme dhe menyra sesi e ke formuluar te jep idene qe eshte pa lidhje.
Shumë mir mendimi jot . Por po të them që temat e mija nuk kan në thelb seriozitetin por informacionin. Neqoftse ty te pelqen argetimi vazdo andej. Dhe neqoftse ke dicka qe ste pelqen tek temat e mija heres tjeter jep argument dhe mos hidh fjal kot ne er.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back