Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shumë njerëz vishen shtrenjtë dhe veten e "shesin" shumë lirë..

Leku eshte i poshter edhe gurabia bojn cmendurina njerezit ?

K’to jane paragjykime dhe hyjne tek paragjykimet... dhe nuk Ke se c’fare te diskutosh dhe argumentosh k’tu ..pervecse muhabete kafenesh.
Ca bohet kshu waglio do na hapesh nai tem me ngjyra te bokra ??

Shumë njerëz vishen shtrenjtë dhe veten e "shesin" shumë lirë..

A jeni dakord? A njihni të tillë? A keni ekperienca me ta?

Diskutim të mbarë...
At'her jan gjera, s'jan njerez

Ca bohet kshu waglio do na hapesh nai tem me ngjyra te bokra ??

Nuk jam per thashetheme kafenesh une sa here do ta them k’te ? por qe i komentoj sepse e ve re qe nga njera ane per nje pjese te mire te shoqerise kane edhe ngelur ne vend ose qe Po zmadhohen dhe Po normalizohen k’to budalleqe.. dhe Me shpresen qe me kalimin e kohes edhe te zbehen/ngordhin.??

"Vesha Kopilesha" -thone Shkodranet! Kam ca nga zona ime qe mbajne kollare e skane asnje klase shkolle??

"Vesha Kopilesha" -thone Shkodranet! Kam ca nga zona ime qe mbajne kollare e skane asnje klase shkolle??
S'ka lidhje me shkollën kjo punë.Ka plot që nuk kanë arritur të studiojnë por që janë inteligjentë e njerëz me vlera.
Unë mendoj se dikush që është i zhveshur nga vlerat sado të shtrenjta ti ketë veshjet prap lakuriq ngelet...

S'ka lidhje me shkollën kjo punë.Ka plot që nuk kanë arritur të studiojnë por që janë inteligjentë e njerëz me vlera.
Unë mendoj se dikush që është i zhveshur nga vlerat sado të shtrenjta ti ketë veshjet prap lakuriq ngelet...
"Kritikome, kritikome moj e rrepta Kristine"! (Cit. Sander Prosi tek filmi "Perballimi")??

"Kritikome, kritikome moj e rrepta Kristine"! (Cit. Sander Prosi tek filmi "Perballimi")??
Nuk ishte kritikë,thjesht një ndërhyrje e vogël dhe një pjesë e asaj që unë mendoj
Gjithsesi e respektoj mendimin tënd

Po kur veshja e shtrenjtë është kopje, si i bie atëherë? Sepse veshjet e shtrenjta i posedojnë shumë pak njerëz.

Nuk jam per thashetheme kafenesh une sa here do ta them k’te ? por qe i komentoj sepse e ve re qe nga njera ane per nje pjese te mire te shoqerise kane edhe ngelur ne vend ose qe Po zmadhohen dhe Po normalizohen k’to budalleqe.. dhe Me shpresen qe me kalimin e kohes edhe te zbehen/ngordhin.??
???????????????

Kush tha qe ka ron zana ?????

???????????????

Kush tha qe ka ron zana ?????

E them k’te nga fakti qe jane paragjykime qe i kane luftuar qe ne kohen e prinderve tane... dhe kur luftohen per nje kohe te gjate pretendohet edhe qe kane rene /ose qe jane zbehur dmth vete koha me kalimin e kohes dhe avancimi/moderimi i gjenerates se ardhmshme i ngordh dhe i zbeh edhe ne pergjithesi .... Apo nuk ndodh kshu ne pergjithesi ??

Rrobat e shtrejta i ble kush ka terezine por sa i perket te shiturit osht bote interesi ndit sotme ka kush shet e ka kush blen sa nga halli sa nga qefi

NO KOMENT UN VISHEM ME PRIMARK nje kompani si dolce gabeli ne albania zdu me shit men jam pa komplex flm ✌✌✌

E them k’te nga fakti qe jane paragjykime qe i kane luftuar qe ne kohen e prinderve tane... dhe kur luftohen per nje kohe te gjate pretendohet edhe qe kane rene /ose qe jane zbehur dmth vete koha me kalimin e kohes dhe avancimi/moderimi i gjenerates se ardhmshme i ngordh dhe i zbeh edhe ne pergjithesi .... Apo nuk ndodh kshu ne pergjithesi ??
Jam shume dagord me ty nuk po them ta mbeshtes mendimin se i bje keq ? waglio ?

Te vishesh shtrenjte e kuptoj, por se di ceshte re shitesh lire, sepse ka shitje e shitje....ne cfare kuptimi!!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back