Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shpreh nje deshire!!

Deshira ime eshte te zhduki corapet me pika ky me lart ???

Zot mos na zente kurre mallkimi”te hypte vetja ne qejf”
Se di a të bëhem mëndjemadhe apo mëndjevogël :p

Mos shtoni rrudhat se plakeni :p

O iva sdua te ndaj nga burri po kur marroset nje femer ketu te vijne 3 te tjera per myshteri :p

Ah ti
Mos shtoni rrudhat se plakeni :p

O iva sdua te ndaj nga burri po kur marroset nje femer ketu te vijne 3 te tjera per myshteri :p
ah ti don me be qe une po marrosem ndaj teje qe te kesh kerkesa?
Ok rrafshoje trurin ,beje shesh e ta shohesh rendesine e rrudhave

Jo ska gje se un se kam problem rrudhat
Gocat i mbulojne :p

Po normal, ose cte dukem un ty shkaktar divorcesh :p

Zot nem ate qe me takon.Nuk do te hyja me ketu nese sdo gjeja kaq shume dashuri.Qe sdo ndjeja dy duar te bukura qe qendisin arte ne shkronja.Nje djale asgan ,dy sy te mrekullueshem qe te ndjekin dhe te bejne te ndihesh me e privilegjuara dhe me e bukura nder me te shemtuarve??.Nese sdo gjeja ate bardhesi edhe pse plot pika te zeza ma prishin syrin.Ky eshte @Sn1ckers .(publicitet)Gjueti te mbare??????!

Shpreh një dëshirë, zgjidh një petal dhe zbulo a do të realizohet

screenshot-1_1519547737-8525853.jpg

1.Petali blu:
Lulja me siguri do të plotësojë dëshirën tuaj. Por për disa arsye ju do të duhet të prisni pak. Mos u shqetëso. Është një kohë e mirë për t’ja kushtuar veten disa hobive gjatë pritjes.

2.Petali jeshil:
Ju e meritoni që dëshira juaj të plotësohet. Keni bërë çdo përpjekje për ta bërë këtë dhe jeni të sigurt se do të realizohet në të ardhmen e afërt. Sidoqoftë, jeni pak të rraskapitur dhe mezi prisni që ëndrra juaj të realizohet. Pra, pushoni dhe rivendosni forcën tuaj. Bënii një udhëtim të vogël dhe mbushni bateritë.
3.Petali vjollcë:
Dëshira do të realizohet nëse ju vendosni pak më shumë përpjekje në të. Por na besoni, ia vlen. Do të shpërbleheni për meritat dhe zellin tuaj. Për më tepër, në të ardhmen e afërt, një ofertë shumë e favorshme ju pret.
4.Petali i kuq:
Dëshira juaj do të realizohet, por në mënyrën më të papritur. Nëse doni të shpejtoni gjërat, kërkoni ndihmë nga një i dashur apo një mik i vërtetë dhe pastaj ëndrra juaj do të tejkalojë të gjitha pritjet tuaja.
5.Petali portokalli:
Dëshira juaj mund t’ju sjellë shumë probleme. Ndaj ëndrrat tuaja duhet të presin për të paktën dy ose tre muaj. Tani nuk është një moment i favorshëm. Megjithatë, mos u shqetësoni, keni një jetë të lumtur dhe jeni shumë me fat në shumë gjëra.
6.Petali i verdhë:
Ky petal fluturon shumë, shumë larg. Mjerisht, dëshira juaj nuk do të bëhet realitet shumë shpejt. Megjithatë, ju keni të drejtë për kompensim material për zellin tuaj. Presin ardhjen e më shumë parave në të ardhmen e afërt, duke pritur dëshirën tuaj për t’u realizuar.
7.Petali rozë:
Dëshira juaj është shumë e komplikuar. Po jetoni një ritëm shumë të shpejtë të jetës dhe nuk i jepni dëshirave tuaja një shans për t’u realizuar. Duhet të ndryshoni perceptimin tuaj të jetës. Merrni jetën me pak më shumë lehtësi dhe pastaj të gjitha dëshirat tuaja do të realizohen. Bëni diçka të këndshme për veten tuaj. Ndjeni gëzimin e momentit. Dhe një javë më vonë dëshira juaj do të realizohet.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back