Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shpreh nje deshire!!

Se di, dyshoj tek "kot".
Se di por më bani përshypje.
Edhe ishte diçka instikitve që pyeta..
Nëse do të pyesja , si ndihesh ditëve t'martave, dhe jo si je, por si ndihet brëndësia jote..

Ndoshta gaboj, por shpesh ne i m'veshim tjerëve atë që vet mund kem, kalojmë apo kemi kaluar..
E duke u nis nga kjo, pyeta..
Gjithsesi të uroj ditë të mbarë! ?
do të jepja përqafim për këto fjalë por akoma s'ma ke hequr ndalesën.
Bënë mirë që dyshon tek "kot", sepse s'dua të them më shumë, thjeshtë, ma shpifi një e martë aq sa dua ta heq nga java ☺️

Eh thuaj...Do i kisha refuzuar të më realizoheshin të gjitha dëshirat sikur vetëm njëra të më bëhej realitet...?
Mos e humb shpresën zemër?

Bënë mirë që dyshon tek "kot", sepse s'dua të them më shumë, thjeshtë, ma shpifi një e martë aq sa dua ta heq nga java ☺️
E marta lidhet me bestitny, ditë tersi..
Siç duket diçka e keqe paska ndodhur, mund të ishte çfarë do lloj dite..
Më vjen keq që kjo e martë paska lënë gjurmë tek ty .

• Përqafime
Reactions: A2.
E marta lidhet me bestitny, ditë tersi..
Siç duket diçka e keqe paska ndodhur, mund të ishte çfarë do lloj dite..
Më vjen keq që kjo e martë paska lënë gjurmë tek ty .
Të faleminderit! Nuk i besoj bestitnyve, dhe as nuk më lejohet të shaj ditët apo kohë të ndryshme, e kam fjalën nga aspekti fetar. Thjesht doja të përçoja një mesazh; ndjese e keqardhje, e në asnjë mënyrë t'i vë faj kohës ☺️

Më lejo ta jap unë një përqafim?..
Edhe nëse të ban ma mirë ta ndash me dikë, unn mund të lexoj, ndoshtaaa nuk jam kshilluese e mirë, ama di të lexoj e kuptoj..
Tê përshëndes shumë e të uroj vetm diell në rrugêt e jetës, e shpirtin tand! ??

Më lejo ta jap unë një përqafim?..
Edhe nëse të ban ma mirë ta ndash me dikë, unn mund të lexoj, ndoshtaaa nuk jam kshilluese e mirë, ama di të lexoj e kuptoj..
Tê përshëndes shumë e të uroj vetm diell në rrugêt e jetës, e shpirtin tand! ??
e sheh melo qe jep perqafim e per njerez qe nuk I njeh?????????????

Hahaha..
Poor e ndjeva ta jap përqafimin, mund jen shumë t'paktaaa por me shh simqeritet..??
un jam tip shumm hahahaha por shoh shum gjera e them kjo qe bere me gezohi sepse cdo kush jep nje perqafim e cdo njeri ka nevoj per nje perqafim dhe pse pa e njoh mir madje dhe ketu por qe nje perqafim personi mund ti ndryshoj diten ???????

un jam tip shumm hahahaha por shoh shum gjera e them kjo qe bere me gezohi sepse cdo kush jep nje perqafim e cdo njeri ka nevoj per nje perqafim dhe pse pa e njoh mir madje dhe ketu por qe nje perqafim personi mund ti ndryshoj diten ???????
❤e bukur ti ???

Ti meshiroje Zoti te vdekurit tane

Tani ti kthemi @Meloo 's që asht ?.?..
S'ka ma përqafime ??..
Se ju ? me te dyja??..

eh iku u thy akulli hahahahahahaha????????????????
??..
Joooooooo, nuk e thyej unë ??..
Nuk më pëlqen tê tregohem e "but" apo e ndjeshme, nuk dua të mbaj njeri afër as si mik/e, dhe e vetmja mënyr që me i mbajt larg asht ky lloj komunikimi..

A më kan prek "epitetet" e të tjerve po shpesh poor se kam tregu ktë anë..
Jo se kan tregu diçka që mund ta kem unë, poor ndoshta vjen nga ndjeshmëria jeme,, poooor dhe kundërpërgjigjet vin nga kokfortësia jeme, e ktë e tham fatkeqsisht se s'dua të jem kokfort pooo jam...??

??..
Joooooooo, nuk e thyej unë ??..
Nuk më pëlqen tê tregohem e "but" apo e ndjeshme, nuk dua të mbaj njeri afër as si mik/e, dhe e vetmja mënyr që me i mbajt larg asht ky lloj komunikimi..

A më kan prek "epitetet" e të tjerve po shpesh poor se kam tregu ktë anë..
Jo se kan tregu diçka që mund ta kem unë, poor ndoshta vjen nga ndjeshmëria jeme,, poooor dhe kundërpërgjigjet vin nga kokfortësia jeme, e ktë e tham fatkeqsisht se s'dua të jem kokfort pooo jam...??
larg I mban njerzit dhe duke treguar miresi dhe kuptim.ta siguroj askush nuk afrohet nese ti tregon limited tend pa humbur miresi .miresin dhe zoti na I ka dhen kur ishim dhe jemi te keqinj si njeres prap zoti na do. ndaj buzeqesh md shummm dhe jep miresi.fortesin dhe at pjesen e ftohtesit mbaje ne brendesi.???asgje nuk ja vlen te humbesh buzeqeshjen por mr beso cdo kush ka halle dhe madje ndonje e me shumm se halle por ketu jemi per te then nje si je? jo se zgjidhim gje por te pakten I japim dikujt nje far ngrohetesi qe nuk e ka ne at cast. mos me shaj per gramatiken ????? katunare mo jam .buzeqesh kur nuk mundesh largoje me miresi dicka?????

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back