Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shpreh nje deshire!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@Seyfert përktheje ✌?
Më vjen keq, por nuk dua të jem një perandor. Kjo nuk është biznesi im. Unë nuk dua të sundojë ose të fitojë askënd. Unë dua t'i ndihmoj të gjithëve - nëse është e mundur - çifut, Gentile - njeri i zi - i bardhë. Të gjithë duam ta ndihmojmë njëri-tjetrin. Qeniet njerëzore janë si kjo. Ne duam të jetojmë me lumturinë e njëri-tjetrit - jo nga mjerimi i njëri-tjetrit. Ne nuk duam të urrejmë dhe përbuzim njëri-tjetrin. Në këtë botë ka vend për të gjithë. Dhe toka e mirë është e pasur dhe mund të sigurojë për të gjithë. Mënyra e jetës mund të jetë e lirë dhe e bukur, por ne kemi humbur rrugën.

Lakmia ka helmuar shpirtrat e burrave, ka barikaduar botën me urrejtje, na ka kapluar në mjerim dhe gjakderdhje. Ne kemi zhvilluar shpejtësi, por kemi mbyllur veten. Makineri që jep bollëk na ka lënë në dëshirë. Njohuria jonë na ka bërë cinike. Shkathtësia jonë, e vështirë dhe e pakuptimtë. Ne mendojmë shumë dhe ndjehemi shumë pak. Më shumë se makineri ne kemi nevojë për njerëzimin. Më shumë se zgjuarsia kemi nevojë për dashamirësi dhe butësi. Pa këto cilësi, jeta do të jetë e dhunshme dhe të gjitha do të humbasin ....

Aeroplani dhe radioja na kanë sjellë më afër. Natyra e këtyre shpikjeve bërtet për mirësinë e njerëzve - bërtet për vëllazërinë universale - për unitetin e të gjithëve. Edhe tani zëri im po arrin miliona në mbarë botën - miliona burra, gra dhe fëmijë të dëshpëruar - viktima të një sistemi që i bën njerëzit të torturojnë dhe të burgosin njerëz të pafajshëm.

Për ata që mund të më dëgjojnë, them - mos e humbni shpresën. Mjerimi që është tani mbi ne është vetëm kalimi i lakmisë - hidhërimi i njerëzve që kanë frikë nga mënyra e përparimit njerëzor. Urrejtja e njerëzve do të kalojë, dhe diktatorët vdesin, dhe fuqia që morën nga populli do të kthehet te njerëzit. Dhe përderisa njerëzit vdesin, liria kurrë nuk do të humbasë. ... ..

Ushtarët! mos u jepni veten brutaleve - njerëzve që ju përbuzin - ju skllavërojnë - që rreshtoni jetën tuaj - tregoni se çfarë të bëni - çfarë të mendoni dhe çfarë të ndjeheni! Kush ju stërvitin - ju ushqejnë - ju trajtojnë si bagëti, ju përdorni si ushqim top. Mos i jepni veten këtyre burrave të panatyrshëm - njerëz me makinë me mendje makine dhe zemra makine! Ju nuk jeni makina! Ti nuk je bagëti! Ju jeni burra! Ju keni dashurinë e njerëzimit në zemrat tuaja! Ju nuk e urreni! Vetëm urrejtja e padashur - jo e dashura dhe e panatyrshme! Ushtarët! Mos luftoni për skllavërinë! Lufta për liri!

Në Kapitullin e 17-të të Shën Lukës është shkruar: «Mbretëria e Perëndisë është brenda njeriut» - jo një burrë, as një grup njerëzish, por në të gjithë njerëzit! Në ty! Ju, njerëzit kanë fuqinë - fuqinë për të krijuar makina. Fuqia për të krijuar lumturi! Ju, populli, keni fuqinë ta bëni këtë jetë të lirë dhe të bukur, për ta bërë këtë jetë një aventurë të mrekullueshme.

Pastaj - në emër të demokracisë - le të përdorim atë pushtet - le të bashkojmë të gjithë. Le të luftojmë për një botë të re - një botë të mirë që do t'u japë njerëzve një mundësi për të punuar - që do t'u japë të rinjve një të ardhme dhe një pleqëri të sigurtë. Me premtimin e këtyre gjërave, brutet janë ngritur në pushtet. Por ata gënjejnë! Ata nuk e përmbushin atë premtim. Ata kurrë nuk do!

Diktatorët e çlirojnë veten, por i skllavërojnë njerëzit! Tani le të luftojmë për ta përmbushur atë premtim! Le të luftojmë për ta çliruar botën - për t'u larguar nga barrierat kombëtare - për të larguar lakminë, me urrejtje dhe intolerancë. Le të luftojmë për një botë të arsyes, një botë ku shkenca dhe progresi do të çojnë në lumturinë e të gjithë njerëzve. Ushtarët! në emër të demokracisë, le të bashkojmë të gjithë!

Në këtë botë ka vend për të gjithë’.., e vertet?

My wish eshte qe te jete princesha ime. Lol

Deshira ime ne kete cast, do te ishte te isha ne vendlindjen time (Prishtine), dhe te dilja sonte me shoqerine time ?❤️

Te dashurosh te bukuren ste ben aspak ngacmues. Une e quaj veten filantropist i te bukuris dhe ti je ajka e bukuris shqiptare jashte Shqiperis. Lol

Editimi i fundit:
Po e nderroj une. Cke ti brenda afatit jam per ti bere edit. Ajka e bukuris shqiptare jashte Shqiperis. Lol
Me mire kshu? :p

Ps: suksese be provimet e tjera Lol

Nuk ka nevojë të jemi të përsosur për të gjithë.
Mjafton vetëm të jemi të veçantë për dikë.

Ah sikur une dhe kjo dmth ne te dy te dilnim nje xhiro tek liqeni artificial dhe te shihnim ciftet kur puthen shkurreve... ehhhhhhhhhhhhhhh

• Kiss
Reactions: Iva
Eh

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back