Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sherr me shum me vellan/motren edhe kush fitonte ??

Po,fatkeqesisht. Ndaj une nisa te shkruaja. Doja te shkeputesha nga realiteti. Po nuk shpetova dot. Dy dite pasi kisha fituar cmim te pare ne shkolle,drejtori me mori ne zyre dhe me rrahu. Kur bera ngaterresen me ambasadorin amerikan ne kateder,mu sulen pedagoget,por isha mjaft i rritur sa ti shpetoja drurit. Sot kam qejf te kthehem prapa ne kohe,dhe ti shqep te gjithe ne dru.
Here here nuk arrij dot ti kap kuptimin fjaleve,dhe mendimeve te tua.
Realisht me cudit me kete qe the me lart.
Me vjen shume keq...☹️☹️

Po,fatkeqesisht. Ndaj une nisa te shkruaja. Doja te shkeputesha nga realiteti. Po nuk shpetova dot. Dy dite pasi kisha fituar cmim te pare ne shkolle,drejtori me mori ne zyre dhe me rrahu. Kur bera ngaterresen me ambasadorin amerikan ne kateder,mu sulen pedagoget,por isha mjaft i rritur sa ti shpetoja drurit. Sot kam qejf te kthehem prapa ne kohe,dhe ti shqep te gjithe ne dru.
Jo ti shepesh po ti shqyesh vij ne un po deshe

Here here nuk arrij dot ti kap kuptimin fjaleve,dhe mendimeve te tua.
Realisht me cudit me kete qe the me lart.
Me vjen shume keq...☹️☹️
Edhe mua me vjen keq. Te shkuaren nuk e ndryshoj dot. Ndonje dite do tju tregoj historine e djalit te vogel 8 vjecar,qe u kthye ne emigrant ne shkollen e tij,ne rrefugjat ne shtepine e tij,dhe qe sot e shohin si klandestin ne qytetin e tij.

Edhe mua me vjen keq. Te shkuaren nuk e ndryshoj dot. Ndonje dite do tju tregoj historine e djalit te vogel 8 vjecar,qe u kthye ne emigrant ne shkollen e tij,ne rrefugjat ne shtepine e tij,dhe qe sot e shohin si klandestin ne qytetin e tij.
Mendoj se frymezimi per te shkruar te ka ardhur pikerisht nga e kaluara jote.
Me fal qe te pyes cfare moshe ke?

Mendoj se frymezimi per te shkruar te ka ardhur pikerisht nga e kaluara jote.
Me fal qe te pyes cfare moshe ke?
Une jam 36 vjec,por nuk jam rritur fare. Koken e kam te mbushur me librat me perralla,dhe filmat vizatimore. Ato ishin te vetmet gjera te gezueshme qe mbaj mend. Pjesa tjeter ishte nje ferr,nje lufte e te gjitheve kunder te gjitheve,qe fillonte me ulerima ne mengjes,dhe mbyllej me klithma te egra ne darke. Ishte si nje feste bishash te egra,qe kenaqeshin duke dhunuar kelyshet e tyre.

Une jam 36 vjec,por nuk jam rritur fare. Koken e kam te mbushur me librat me perralla,dhe filmat vizatimore. Ato ishin te vetmet gjera te gezueshme qe mbaj mend. Pjesa tjeter ishte nje ferr,nje lufte e te gjitheve kunder te gjitheve,qe fillonte me ulerima ne mengjes,dhe mbyllej me klithma te egra ne darke. Ishte si nje feste bishash te egra,qe kenaqeshin duke dhunuar kelyshet e tyre.
Gjeja qe une nuk e shkul kurre nga mendja eshte fillimi i filmit "E bukura dhe Bisha"....e kam si pike referimi.

Vella gjeja me e mir esht te harrosh te kaluaren edhe ti perkushtohesh te ardhmes te mos ndodhi e njejta gje me femijet e tu femijet e mi apo te dikujt tjeter un jam vet pak a shum i vuajtur si ti keshtuqe te besoj e di cfar ndjen ama gjeja me e mir eshte te qeshesh edhe te vazhdosh perpara

Vella gjeja me e mir esht te harrosh te kaluaren edhe ti perkushtohesh te ardhmes te mos ndodhi e njejta gje me femijet e tu femijet e mi apo te dikujt tjeter un jam vet pak a shum i vuajtur si ti keshtuqe te besoj e di cfar ndjen ama gjeja me e mir eshte te qeshesh edhe te vazhdosh perpara
Jo,une nuk harroj dot. E provova ,por nuk funksionoi. E shkuara eshte nje pjese shume e rendesishme e jona. Prej saj varte e tashmja,dhe prej se tashmes varet e ardhmja. Une mesova nga e shkuara se asgje nuk ka vlere ne kete bote. Kur vdiq gjyshja,une nuk ndjeva asgje. Nuk me erdhi keq. Une kisha ngrire,nuk kisha me ndjenja. Mua me ndodhi kjo kur isha 13 vjec. Motra ime ngriu kur ishte 33 vjec. Ajo ishte me me fat,me demek.

Jo,une nuk harroj dot. E provova ,por nuk funksionoi. E shkuara eshte nje pjese shume e rendesishme e jona. Prej saj varte e tashmja,dhe prej se tashmes varet e ardhmja. Une mesova nga e shkuara se asgje nuk ka vlere ne kete bote. Kur vdiq gjyshja,une nuk ndjeva asgje. Nuk me erdhi keq. Une kisha ngrire,nuk kisha me ndjenja. Mua me ndodhi kjo kur isha 13 vjec. Motra ime ngriu kur ishte 33 vjec. Ajo ishte me me fat,me demek.
Vella e shkuara edhe ndodhje mos lejo te ndodhi ne te ardhme mundohu te jesh me i mir nga ce presin te tjeter te jesh me i mir saqe nuk e pret as vet ku te tjeret te mburren me ty te thojn ky ia doli vendos zotin para edhe ai ty ste le mbrapa un ia dola do ia dalesh edhe ti

Vella e shkuara edhe ndodhje mos lejo te ndodhi ne te ardhme mundohu te jesh me i mir nga ce presin te tjeter te jesh me i mir saqe nuk e pret as vet ku te tjeret te mburren me ty te thojn ky ia doli vendos zotin para edhe ai ty ste le mbrapa un ia dola do ia dalesh edhe ti
Me Zotin i kam mbyllur hesapet. Isha i krishtere Protestant per shume vite. U bera hipokrit dhe idiot,dhe pastaj ika me vrap. Tani Zoti me ngjall mornica. Une jam rehat ne boten time te perrallave....

Me Zotin i kam mbyllur hesapet. Isha i krishtere Protestant per shume vite. U bera hipokrit dhe idiot,dhe pastaj ika me vrap. Tani Zoti me ngjall mornica. Une jam rehat ne boten time te perrallave....
Vella mos i humb shpresat jetoje jeten ashtu sic vjen edhe lutju zotit per me te miren edhe me te miren do gjesh

zihesha e me motren e me vellane ...por Une fitoj gjithmone si me e vogla dhe llastica qe jam

Jam femije i vetem e sdi :(

Eh sa herë ka plas shpulla e grushti.
Mundohesha unë e shkreta t'a mundja po se arrija dot se ishte shumë më i gjatë se unë.Dhe mëne bukura është se më gjuante e qeshte,e unë plasja nga inati ?

Eh cfarë kohësh...më mungojnë ato ditë

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back