Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Serialet Turke!

Je shume gabim....

Jarabi ? jam gabim.

Pa deshe me ofendu kerkand, por serialet turke duhet me u ndalu me ligj!!!

Shikoj ktu ne shqipni vajza te vogla qe njohin permendesh serialet t turke, ajo nuk asht kulture!

Dojne me na rrenu prap!!

Mendimi par i imi eshte::
Serialet turke mund ti shikosh edhe ne prani te gjithe familjes po themi.
Sepse nuk permbajne skena erotike te ekzagjiruara,si psh::
Para disa vitesh ne ekranet Shqiptare shfaqeshin vetem seriale Spanjolle,Mexikane,Portugale....gje qe permbanin skena te “turpshme”
Ndersa Turke jo te ekzagjiruara.
Serialet Turke te mbajne para ekranit per vec faktit se jam shume Dramatike dhe,do apo nuk dot te mbajne mberthyer.??
Une pata pare ate Ezel ne fillim pastaj nuk i kam ndjekur me. Keta te shpis shohin Osmani a qa esht ai . Por u e nuk i ndjek me!

Jarabi ? jam gabim.

Pa deshe me ofendu kerkand, por serialet turke duhet me u ndalu me ligj!!!

Shikoj ktu ne shqipni vajza te vogla qe njohin permendesh serialet t turke, ajo nuk asht kulture!

Dojne me na rrenu prap!!
Ore kjo varet nga preferencat.
Si do ishte me mire te shohin ato mexikane???? Qe vetem skena bajat kane? Sjam ok me ty ne kte pjes?

Po ca po thua aman....... ato perfaqesojne realitetin e hidhur,,,, ka ekzagjirime normal spo them.
Po pse duhet ta ekzagjerojn? Te na thon te vritemi e te rrihemi edhe ne?? Ne fund te filmit o vrasin veten o i vrasin..cdo tregojn me kte?? Jan te rrall filmat turk te bukur me domethenje.

Ore kjo varet nga preferencat.
Si do ishte me mire te shohin ato mexikane???? Qe vetem skena bajat kane? Sjam ok me ty ne kte pjes?

Une nuk jam per asnjanen, edhe Enveri dha seriale te italiane me Katanin (Oktapodi) por kurre turke,

Na kena kulturen tone!!!
Dhe duhet me ken krenar!

Kam.pa shumë seriale
Madje mësova dhe gjuhët e tyre
Por meqë jemi tek turqit, dy do veçoja
I infiltruari dhe çukur që më kanë lënë mbresa( këtu përfshihen të gjitha skenat)
Ne vdesim për drama, se të tillë janë, dramatikë e shumë pak me happy end..
Na bashkon kultura e traditat me ta por smë pëlqejnë si njerez, ata martohen dhe me kushërinjtë.

Kam.pa shumë seriale
I infiltruari dhe çukur që më kanë lënë mbresa( këtu përfshihen të gjitha skenat)
Na bashkon kultura e traditat me ta por smë pëlqejnë si njerez, ata martohen dhe me kushërinjtë.
I infiltruari perfundoi keq! Pse cdo film turk duhet te ket vdekje ne fund.

Kam.pa shumë seriale

Fiks nuk kan kode nderi si e kemi na shqiptaret, ata e bajne me kushuriren ...rrace leshi

Kam.pa shumë seriale
Marokenët, Pakistanezet dhe ata nga lindja e mesme martohen me kusherinjte jo Turqt, preteksti: te mos humbe "gjaku"???

Prap, seprap du me thane se serialet (film me pjese) kane synim ndotjen e ambjentit kulturor, indoktrinimin ndaj nji ideje, shpalosjen e lavdishme te historise e tregume n’mnyre te nji anshme, percimin e idese naparmjet instrumentave dhe manipulimeve psiko-sociologjike dhe nanshtrimin e masave si pjese e folklorit e parashikume jo vetem ne supremacine e rreme te nji subjekti por edhe ne liturgjite fetare...

Pra, a a duhet shqiptaret qe ne shekullin e 21 me ju nanshtru nji kulture (neootomane) qe cdo dite e ma shume po ban vend te njerzit e thjeshte ...

Per momentin tash e sa kohe jam duke e percjelle "Payitaht Abdulhamid"

Dhe truqisht do mesojme ....prape filluan ketej nga ne

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back