- Regjistruar më
- Shkurt 4, 2020
- Mesazhe
- 64,973
- Pëlqime
- 60,336
Jo, jan tragjike!Pse a nuk ndodhin ne jeten reale???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jo, jan tragjike!Pse a nuk ndodhin ne jeten reale???????
Po ca po thua aman....... ato perfaqesojne realitetin e hidhur,,,, ka ekzagjirime normal spo them.Jo, jan tragjike!
Je shume gabim....
Une pata pare ate Ezel ne fillim pastaj nuk i kam ndjekur me. Keta te shpis shohin Osmani a qa esht ai . Por u e nuk i ndjek me!Mendimi par i imi eshte::
Serialet turke mund ti shikosh edhe ne prani te gjithe familjes po themi.
Sepse nuk permbajne skena erotike te ekzagjiruara,si psh::
Para disa vitesh ne ekranet Shqiptare shfaqeshin vetem seriale Spanjolle,Mexikane,Portugale....gje qe permbanin skena te “turpshme”
Ndersa Turke jo te ekzagjiruara.
Serialet Turke te mbajne para ekranit per vec faktit se jam shume Dramatike dhe,do apo nuk dot te mbajne mberthyer.??
Ore kjo varet nga preferencat.Jarabi ? jam gabim.
Pa deshe me ofendu kerkand, por serialet turke duhet me u ndalu me ligj!!!
Shikoj ktu ne shqipni vajza te vogla qe njohin permendesh serialet t turke, ajo nuk asht kulture!
Dojne me na rrenu prap!!
Po pse duhet ta ekzagjerojn? Te na thon te vritemi e te rrihemi edhe ne?? Ne fund te filmit o vrasin veten o i vrasin..cdo tregojn me kte?? Jan te rrall filmat turk te bukur me domethenje.Po ca po thua aman....... ato perfaqesojne realitetin e hidhur,,,, ka ekzagjirime normal spo them.
Mua me plq Historia Turke pasi i kam vizituar edhe vete personalisht ...Une pata pare ate Ezel ne fillim pastaj nuk i kam ndjekur me. Keta te shpis shohin Osmani a qa esht ai . Por u e nuk i ndjek me!
Ore kjo varet nga preferencat.
Si do ishte me mire te shohin ato mexikane???? Qe vetem skena bajat kane? Sjam ok me ty ne kte pjes?
Ca asht historia turke aman ?Mua me plq Historia Turke pasi i kam vizituar edhe vete personalisht ...
??⚒ e noj revole nxhepCa asht historia turke aman ?
I infiltruari perfundoi keq! Pse cdo film turk duhet te ket vdekje ne fund.Kam.pa shumë seriale
Madje mësova dhe gjuhët e tyre
Por meqë jemi tek turqit, dy do veçoja
I infiltruari dhe çukur që më kanë lënë mbresa( këtu përfshihen të gjitha skenat)
Ne vdesim për drama, se të tillë janë, dramatikë e shumë pak me happy end..
Na bashkon kultura e traditat me ta por smë pëlqejnë si njerez, ata martohen dhe me kushërinjtë.
Kam.pa shumë seriale
I infiltruari dhe çukur që më kanë lënë mbresa( këtu përfshihen të gjitha skenat)
Na bashkon kultura e traditat me ta por smë pëlqejnë si njerez, ata martohen dhe me kushërinjtë.
Kshu i kanë ata. DramëI infiltruari perfundoi keq! Pse cdo film turk duhet te ket vdekje ne fund.
Kot pra! Ca mesazhi japin?Kshu i kanë ata. Dramë
Marokenët, Pakistanezet dhe ata nga lindja e mesme martohen me kusherinjte jo Turqt, preteksti: te mos humbe "gjaku"???Kam.pa shumë seriale
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.