Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sa kushton dashuria e një gruaje?

Faleminderit njeri me zemrën në vendin e duhur. Uroj të jesh mirë edhe ti.
Mendoj se megjithatë ka rëndësi. Mbase një shkrim i vogël i dikuj, mund t’a motivojë dikë tjetër.
Fundja mjafton ta bindim veten se është virtualitet, ta marrim me vete të mirën dhe negativitetet t’i hedhim në vendin e duhur.

Tema:
Përzgjedhja e fjalëve të duhura është ghithashtu me rëndësi. Sepse, ka vlerë mënyra si e thua e jo çfar thua ?
Sic e shef vete mire bukuroshe se je dhe moderatore :D
ketu gjerat thuhen plot
e fjalet thuhen shume
por nese fjalet sjane ne vendin e duhur
e humbet Kuptimin fjalia :D

E vërtetë. Me siguri i kanë mendtë e kufizuara kur japin jetë personave që nuk u a dinë vlerën ?
Ky eshte mendimi jot edhe une e respektoj ? po ti smer vesh nga rrushi as nga ullini kshuqe skom ca te them une katunar jam muhabet toke kam qef ???????

asnji ngaato qe jane permendur me siper

1-RESPEKT
2-PERKUSHTIM
3-SINQERITET

ska femer qe i reziston ktyre te 3-jave

ato te tjerat jane gjera materiale
Po pra po ti je tifoz me interin ?

Ky eshte mendimi jot edhe une e respektoj ? po ti smer vesh nga rrushi as nga ullini kshuqe skom ca te them une katunar jam muhabet toke kam qef ???????
Që s’mar vesh nga rrushi e ullini nuk është problem për t’a respektuar mendimin tënd. Nuk besoj se bëra tjetër sepse katunare kam qëllu edhe unë ??

Që s’mar vesh nga rrushi e ullini nuk është problem për t’a respektuar mendimin tënd. Nuk besoj se bëra tjetër sepse katunare kam qëllu edhe unë ??
??? mke pre si qumesht katunari tani ? te dija per gollobordase ty kshu mpat thon @Dea ?

Sinqeritetin dhe besimin me dashuri te paster, tjerat i kam vete?

??? mke pre si qumesht katunari tani ? te dija per gollobordase ty kshu mpat thon @Dea ?
Pse mi pakeson fluturat me genjeshtra ?
Skemi fol per Deboren pa prezencen e saj asnjehere .

M
Pse mi pakeson fluturat me genjeshtra ?
Skemi fol per Deboren pa prezencen e saj asnjehere .
Jo per @Dëbora n por per asnji skemi fol une jam icik fare kunjaxhi edhe skom qef me fut nsherr njeri ?? nese qeka mor kaq seriozisht me qello me
Pellembe ??

• Turp
Reactions: Dea
M

Jo per @Dëbora n por per asnji skemi fol une jam icik fare kunjaxhi edhe skom qef me fut nsherr njeri ?? nese qeka mor kaq seriozisht me qello me
Pellembe ??
Ja keshtu rilindin fluturat prap , me mirkuptim e prezence ?

Un sdo thoja me pika te caktuara,dashuria vjen edhe nese sdo fare do me i ik,kur vjen te kap,spyet per pika?

Sjom tu e vra menjen te flutra bores un kom hallin e flutres tate ?
Ty te fluturon ndonje flutur ne stomak ?se duhet te jene paralelisht tek te dyja gjinite te mbijetojne .. Si ne foton ilustruese .inbound1951204118.jpg

E mua më lëviz?

earthquakecar.gif

Gruja s'ka çmim. Po i vendose çmim, dmth eshte dicka qe i hyp dhe bjen vlera. Gruja duhet te jete cdo here me vlere. Kur humb vlerat e saja, nuk humb gruaja si gru, humb karakteri i saj.
Nuk mund te kete çmim gruaja kur bart ne bark ate qe neser i vendos çmim ;)

Gruja s'ka çmim. Po i vendose çmim, dmth eshte dicka qe i hyp dhe bjen vlera. Gruja duhet te jete cdo here me vlere. Kur humb vlerat e saja, nuk humb gruaja si gru, humb karakteri i saj.
Nuk mund te kete çmim gruaja kur bart ne bark ate qe neser i vendos çmim ;)
Pak vone per kaq logjik lol

Per nje mashkull sa basti i dy kumarxhinjve

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back