Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sa e veshtire eshte qe te jeni te vertet ne rrjetet sociale??

Kush mbeso se un si perdor?
Vec forumit e vacapin?
Se serio nuk i perdor
I perdorja nje koh Po sdi stresohem shum?

Pervec forumit qe nuk zbulohem teresisht, aty ku i perdor rrjetet sociale jam un 100%

Nuk eshte fare e veshtire ne rrjetet si fb insta WhatsApp viber eshte dicka shume personale dhe kam vetem miqte rreale dhe njerezit qe mund te kem njohur diku tjeter po qe jane bere rrealiteti Im ne vazhdim kurse sa per forum jane te rralle qe tregojne personalitetin e tyre 100% ose e tregojne me kohe ose ne privatesine e tyre me ato qe dojne

kishte lezet ne fillim kur te vinte nje notification ne fcb zemra mal ?

Aq e vështirë sa arsyet të mos jesh vetja.

Jam plotësisht vetja në rrjetet sociale, përveç forumeve virtuale, ku kam një maskim 10% nga arsye personaliteti introvert.
Un do thoja 10 perqind jemi vetvetja ? ky eshte mendimi im ?

Une i vertete jam, emrin dhe mbiemrin nuk e jap per arsye privatsie. Por nuk shtirem, i them gjerat si i mendoj!

Une i vertete jam, emrin dhe mbiemrin nuk e jap per arsye privatsie. Por nuk shtirem, i them gjerat si i mendoj!
paq fatin tim singel do ngelesh ? me sinceritetin ce ke kot esht ..kto grat e forumit po the jam i sinqert ti nxjerr dhomet si lopat?

paq fatin tim singel do ngelesh ? me sinceritetin ce ke kot esht ..kto grat e forumit po the jam i sinqert ti nxjerr dhomet si lopat?
Bosi une nuk kom hy me gjet nuse ne forum, se ku ta gjejne kto gocat nje si une.?? Ktu thjeshte kalojme kohen dhe argetohemi nga pak.

aaa
Bosi une nuk kom hy me gjet nuse ne forum, se ku ta gjejne kto gocat nje si une.?? Ktu thjeshte kalojme kohen dhe argetohemi nga pak.
aaaa se dia un veq per qiftezim po se cfar kan sme kuptojn?

Zero une jam shume i vertet ?

Nuk mendoj se esht e veshtire, por cdo kush vendos vet cka do te tregoj!
E mira esht te jemi ne, te vertet!

0% une ky jam si ktu si ne jeten e vertet.
(Gjithmone i gatshten te mar dhe te jap lumturi dhe buzeqeshje qofshin kto te vogla apo te medha pavarsisht sa urrejtje apo lumturi qe permban zemra ime e?)

0% une ky jam si ktu si ne jeten e vertet.
(Gjithmone i gatshten te mar dhe te jap lumturi dhe buzeqeshje qofshin kto te vogla apo te medha pavarsisht sa urrejtje apo lumturi qe permban zemra ime e?)
Behet fjale kush je ne real,,,dhe jo sjellja ktu.
Ktu te lajme e te lyejme te gjithe ne??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back