Nuk iket duke nejt ne forum . ?Aq shume e dua sa spo iki dot qe ketu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Nuk iket duke nejt ne forum . ?Aq shume e dua sa spo iki dot qe ketu!
Shyqyre qe ka menyra per te shtyre orarin e punes thuaj,mire nga shqipria spo snuk dotNuk iket duke nejt ne forum . ?
Cfare duan te gjitha?Ate qe duan te gjitha . ?
Unë dhe Kombëtaren se dua në shumicën e rasteve,se më duket sikur i shesin ndeshjet dhe luajnë pa gjak,vetëm kur kan luajtur kundra Greqisë kam qen me kombëtaren dhe kur luajnë kundra Gjermanisë ?Sesa e duam Shqiperine mjafton te shohim cfare leme mbrapa pas nje pikniku.
Shof gra qe zihen dhe cirren neper markata pse nuk ka qese, nderkohe qe plastika po mbyt boten, jo vetem Shqiperine.
Harrojne qe deri dje leviznin me trasta lecke dhe rrjete.
Mua me duket se ne e duam Shqiperine vetem kur luan Kombetarja e Futbollit.
Hajdarin, Kushtrimin . ??Cfare duan te gjitha?
Un sjam si te gjitha ?Hajdarin, Kushtrimin . ??
Ti je ? prandaj . ????Un sjam si te gjitha ?
Ti SHqipëri më ep nderë, më ep emrin SHqipëtar...
Sa rren ti Moza ?Unë dhe Kombëtaren se dua në shumicën e rasteve,se më duket sikur i shesin ndeshjet dhe luajnë pa gjak,vetëm kur kan luajtur kundra Greqisë kam qen me kombëtaren dhe kur luajnë kundra Gjermanisë ?
Sa për temën,Shqipëria më pëlqen sepse ësht vëndi ku jam le e rrit dhe nuk e mohoj në asnjë vënd kur më pyesin se nga vjen
Por që ka shum mangësi ka ,sidomos mangësinë kryesore ,mosfunksionimin e shtetit .
Një vënd kaq i vogël dhe me shumë bukuri,do të ishte shum më i mirë sikur edhe ne si popull të jemi më të përgjegjshëm(të paktën të bëjmë atë që kemi në dorë,duke rrespektuar njëri tjetrin dhe mbi të gjitha të mbajmë pastërinë)
Ku re kokqyp ?Sa rren ti Moza ?
Behet me penallti ?Ku re kokqyp ?
Po s'rrejte,s'bëhet gol???
Po penalltia,si meret??Behet me penallti ?
Me rrena ?Po penalltia,si meret??
Meret dhe duke vën një strëkëmç kundërshtarit,në zonën e penalltisë ?Me rrena ?
Ja fut arbitrit thua ti ? ???Meret dhe duke vën një strëkëmç kundërshtarit?
Arbitri ja fut kundërshtarit? dhe penalltinë e marim ne?Ja fut arbitrit thua ti ? ???
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.