1).I dua macet.
2).I preferoj embelsirat.
3).Me pelqen vetmia.
4)Jam tip qe enderroj shume.
5).Kam frike nga erresira.
6).Nuk me pelqejne filmat e frikshem.
7).Jam shume e dashur.
Por nese dikush nuk e vlereson dashurine,pranine apo miresjelljen time une e nxjerr nga jeta ime.
Dhe nuk dua te kem te bej me me te.
8).Ne pamje te pare duke agresive,e ftohte por eshte thjeshte nje maske e imja per te larguar njerezit nga vetja.
9).Kam vuajtur dikur nga bullizmi per shkak se nuk kisha rroba te shtrenjta e isha me e shendoshe ne krahasim me shoqet e klases.
10).Fal,por nuk hrroj.
11).Pas vdekjes se babait tim,njje pjese e imja ka vdekur me te.
Qe atehere jam ndjere bosh,e asgje s'ma mbush me shpirtin asgje.
12).Per shkak te bullizmit,me lindi personaliteti im i dyte.
Mbaj mend qe syte e mi shprehnin urrejtje,ndjeja mllef e flisja vetem ne menyre agresive.
Madje per pak desh kam mbytur njerin nga klasa,per arsye se nuk me linte dite pa me tallur.
Qe ate dite me kane lene te qete,e nuk me bezdisnin me.
Edhe sot e kesaj dite personaliteti im i erret rishfaqet,ndoshta e keni vene re e ne forum
.
13).Nuk kam pasur ndonjehere shoqe te ngushte.
Qendroja vetem me motren dhe kusheriren time.
14).Ne shkolle te mesme une isha vajza qe u tregoja meshkujve ne provime,edhe pse gjate gjithe vitit zihesha me ata.
15).Shikohem shum shpesh ne pasqyre,por kjo nuk do te thote se me pelqen vetja me shume se c'duhet./
16).Komplimenti me i shpeshte qe me bejne ,jane per syte.
Jane ne ngjyre hazel(kaf+jeshil,i kam te vegjel si te maces).
17).Eci shum shpejt.
18)Jam egocentrike.
19).Kur isha 6-7 vjece njerezit mendonin se isha cun,pasi mbaja floket e shkurtra dhe vishesha me rroba djemsh.
20).Ndryshe nga moshataret e mia une si lodra kisha makinat,pistoletat,dhe tangjet.
Nuk i preferoja kukullat dhe ngjyren roze nuk e kam pasur qef.
Si c'do njeri edhe une kam te meta,ndaj nuk kam deshire te them vetem anet e mira te mira
.
Ashtu sic ka monedha 2 ane,edhe ne kemi 2 ane
.