Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Rikthimi

kudo vetting
vl

mtha nji komshi dje ne mengjes
e mo e pyta si po ecen me gruan

o kam qene mire me me para mtha

tash jena ne vetting te shof cdo nxjerre vetingu e pastaj vendos

po pate pase ndonji ne kohe ku ishe me mua ne gjykate do shkojme

Mirembrema, mirembrema! Oh ju lutem,ska nevoj për kaq shum duartrokitje , ohh s'keni pse ngriheni në këmbë , mos shtyni ka autografe per të gjithë .. ( eii ti aty mos gjuj më me domate po të them ).
Sonte qenkam pak i emocionuar pasi e po më duket sikur e kam për her te dyte ne kete forum, 'gjithmon ka një her te dyt do thoni ju' , po se kisha për atë qe po mendoni ju , ju lutem shum tani (Edhe nëse jo, bëni sikur po.) nejse ..
Mos ma vini re nëse me merret goja, efekti i emocioneve. Me kujtohet dita kur u futa ketu, ( pa lejen e kujt normalisht?) Sigurisht që jo! Sepse ishit me gjume nderkohe po digjia lagjen? Por kjo nuk do të thotë që ju keni probleme me kujtesen. (Mos ki merak,nuk i them njeriu)

Ei me falni pak se pasken lene deren hapur keto te psikiatrise erdhi koha te iki me me vrap biles

-" Cfar bën aty ti mor ?
  • " ja po iki deri ne banjo
  • " banjo nuk eshte ne guzhine dhe cdo me hanxharin ne dore ti?
(Ndihme pacienti 34 po arratiset urgjente pacienti numer 34 po arratiset nga dhoma 55 , kerkoi ndihme te menjehershme ?)

Pra ku e lam ne , Si po ju duket si ide ,më. E di qe jam ne udhekryq tani se dij cfare rruge te marr te fluturoi si supermani te shpetoi boten apo te dal si aktoret e la casa del papel me lek perjashta ? ( run runn te shpetosh koken , deri atehere degjohemi ne rikthimin tim?)
uuu shif infermeria , po e ngacmoj pak :
-:" shii m ca bythee , të ka dal byca e vogel jasht mi goc hahahh "
- :" kush dreqin jeni ju ? ju lutem largohuni nga dritarja e banjos !!
-.-'

Kush ka hy këtu , ka hyrë sakllam e ka dalë i çmendur:p
Ishalla me ty ndodh e kundërta?
Gjyshi im i thonte nipit vete se pat bo akademi shum heret ai edhe skishte zon men edhe i thonte hyne poqe dole oqe edhe alexxi sdo dali me i mire se ne ose do i vej flaken forumit ose do i vej flaken nick nejmit nga inoti ???

Mirembrema, mirembrema! Oh ju lutem,ska nevoj për kaq shum duartrokitje , ohh s'keni pse ngriheni në këmbë , mos shtyni ka autografe per të gjithë .. ( eii ti aty mos gjuj më me domate po të them ).
Sonte qenkam pak i emocionuar pasi e po më duket sikur e kam për her te dyte ne kete forum, 'gjithmon ka një her te dyt do thoni ju' , po se kisha për atë qe po mendoni ju , ju lutem shum tani (Edhe nëse jo, bëni sikur po.) nejse ..
Mos ma vini re nëse me merret goja, efekti i emocioneve. Me kujtohet dita kur u futa ketu, ( pa lejen e kujt normalisht?) Sigurisht që jo! Sepse ishit me gjume nderkohe po digjia lagjen? Por kjo nuk do të thotë që ju keni probleme me kujtesen. (Mos ki merak,nuk i them njeriu)

Ei me falni pak se pasken lene deren hapur keto te psikiatrise erdhi koha te iki me me vrap biles

-" Cfar bën aty ti mor ?
  • " ja po iki deri ne banjo
  • " banjo nuk eshte ne guzhine dhe cdo me hanxharin ne dore ti?
(Ndihme pacienti 34 po arratiset urgjente pacienti numer 34 po arratiset nga dhoma 55 , kerkoi ndihme te menjehershme ?)

Pra ku e lam ne , Si po ju duket si ide ,më. E di qe jam ne udhekryq tani se dij cfare rruge te marr te fluturoi si supermani te shpetoi boten apo te dal si aktoret e la casa del papel me lek perjashta ? ( run runn te shpetosh koken , deri atehere degjohemi ne rikthimin tim?)
uuu shif infermeria , po e ngacmoj pak :
-:" shii m ca bythee , të ka dal byca e vogel jasht mi goc hahahh "
- :" kush dreqin jeni ju ? ju lutem largohuni nga dritarja e banjos !!
-.-'
Te kom thon nderro pavjon lale qe tme harrosh edhe mua.????? kot e ke mos u mundo me ik mo se se mban dot premtimin.
Welcomeee back.?

Gjyshi im i thonte nipit vete se pat bo akademi shum heret ai edhe skishte zon men edhe i thonte hyne poqe dole oqe edhe alexxi sdo dali me i mire se ne ose do i vej flaken forumit ose do i vej flaken nick nejmit nga inoti ???
Hahahah une dola i cmendur hyra i cmendur e do i vendos flaken ketij forumit sic i kam vene te gjith mullareve te lagjes qe mos bejne me seks jaahta se eshte ftohte??

@Alexiii mireserdhe o shakaxhiu forum ?
giphy.gif

O halla moratit mjesi ???? jam nipi kordobes ????
Ik tutje mos e vendis dyshekun me 3 cm anash kur te hidhem heren tjeter se per faj teje thyva legenin??

Te kom thon nderro pavjon lale qe tme harrosh edhe mua.????? kot e ke mos u mundo me ik mo se se mban dot premtimin.
Welcomeee back.?
Hahh ja qe pavionin se ndrova as juve nuk ju harrova lov ju all ❤ do i vejm flaken forumit ( ej prit nji sekond ce do benzinen e shkrepsen ti hiqe nga dora zdo bej?)

giphy.gif

Pyete një çik atë drejtorin e spitalit
Çfarë kriteresh duhen per tu bere paciente ??
???

Pyete një çik atë drejtorin e spitalit
Çfarë kriteresh duhen per tu bere paciente ??
???
Hahahah rri me mua e behu bashkpuntore ne krim dhe do behesh me e mire se une ????

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back