Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Paraja ka . Dhe kush mendon kundër ler te shkruaj nje argument me të mir se ky. Dashurija ka vendin e saj po nuk funksionon çdo gjë me dashuri. Marim shembullin se kemi një njeriun ton sëmur (larg qoft) dashurija jonë nuk del per ta shpetuar. Futet leku në loj që mund ta çojmë në Turqi , Itali etj , dhe ti shpëtojmë jetën. Dashurija eshte shume e rendesishme por në realitet ka me shume vler leku.
Shiko edhe unë do doja shumë të ishte ndryshe . Por e vërteta ska alternativ tjetër. Leku është një dreq copë letre kurse dashurija është diçka shpirtërore. Por ja që ksaj dreq copë letre i kemi dhen me shume vler. Në te paret ton dhe kshu me radh besoj se do vazhdo. Ka njerez te dashuruar qe nuk ja dashur me se kan ndjekur lekun. Ka pasur vllezer qe i eshte futur leku ne mes dhe sflasin me njeri tjetrin.Ke marre nje shembull ekstrem ? sepse nga Ana e tjeter nje dashuri e sinqerte nuk ka nevoje per para dhe krejt ndryshe paraja pa dashuri ku i bien vlera zero . ?
Shiko edhe unë do doja shumë të ishte ndryshe . Por e vërteta ska alternativ tjetër. Leku është një dreq copë letre kurse dashurija është diçka shpirtërore. Por ja që ksaj dreq copë letre i kemi dhen me shume vler. Në te paret ton dhe kshu me radh besoj se do vazhdo. Ka njerez te dashuruar qe nuk ja dashur me se kan ndjekur lekun. Ka pasur vllezer qe i eshte futur leku ne mes dhe sflasin me njeri tjetrin.
Po unë nuk thash që ska vler dashuria por pyetja ishte se kush ka me shumë vlerë. Po dashuria ku egziston po paranë meqë e more kshu. Pa para vetem po e vazhdove dashurin në mes pyllit me tarzanin se rrugë tjetër ska.Atehere nese qenka kshu … per c’fare e zgjedh parane ? Money with out love as per njeriun tend nuk e Luan kemben .. so nuk ka vlere .
Kot me te pyt kur ke nje te aferm tend te semure a mund ta di arsyen pse harxhon lek per ta cu ne turqi ?Paraja ka . Dhe kush mendon kundër ler te shkruaj nje argument me të mir se ky. Dashurija ka vendin e saj po nuk funksionon çdo gjë me dashuri. Marim shembullin se kemi një njeriun ton sëmur (larg qoft) dashurija jonë nuk del per ta shpetuar. Futet leku në loj që mund ta çojmë në Turqi , Itali etj , dhe ti shpëtojmë jetën. Dashurija eshte shume e rendesishme por në realitet ka me shume vler leku.
Se kuptovaKot me te pyt kur ke nje te aferm tend te semure a mund ta di arsyen pse harxhon lek per ta cu ne turqi ?
Fakti qe ti shpenzon leket per ta cu atje tregon qe dashuria per njerzit dhe ndermjet njerezve esht me e madhe dhe tregon qe paraja ska dhe aq vlere sepse ne te kundert do mbaje leket.Se kuptova
Po të dyja janë. Edhe të kisha vetëm dashurin nuk vlente se nuk i shpetoja dot.Fakti qe ti shpenzon leket per ta cu atje tregon qe dashuria per njerzit dhe ndermjet njerezve esht me e madhe dhe tregon qe paraja ska dhe aq vlere sepse ne te kundert do mbaje leket.
Po ngatro mundesite me dashurite. Ideja esht kush esht me e rendesishme nese do tu jepte mundesia te zgjidhje.Po të dyja janë. Edhe të kisha vetëm dashurin nuk vlente se nuk i shpetoja dot.
Po unë nuk thash që ska vler dashuria por pyetja ishte se kush ka me shumë vlerë. Po dashuria ku egziston po paranë meqë e more kshu. Pa para vetem po e vazhdove dashurin në mes pyllit me tarzanin se rrugë tjetër ska.
Domethen une qe nuk kam as te dashur as pare jam ne rregull ????2-jat pa para smund tkesh te dashur edhe pa te dashur smund te kesh para ?
Ja ti je ok perderisa nuk i kapesh malit ??Domethen une qe nuk kam as te dashur as pare jam ne rregull ????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.