e pse jom dhjaks un ?Dhjaks ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
e pse jom dhjaks un ?Dhjaks ?
Zemra duhet te ishte me e forte me ate qe thash ?Ashtu eee ? Po Pse sille si laluc pra kur je Durrsak ?
ma theve ? me kte qe the . ?
Po te manipulon llaqi e se sheh . ?Zemra duhet te ishte me e forte me ate qe thash ?
Me kte qe mthe, se besoja tmendoje kshu per mu po nejse.Po te manipulon llaqi e se sheh . ?
i harrove premtimet qe kemi dhan ? ?
Ai te tha :Me kte qe mthe, se besoja tmendoje kshu per mu po nejse.
ncn…po me i kusht mos te bohet spiun ke ty
Shih pergjigjen qe i dhe.Me kte qe the me ofendove seriozisht ?
Hallet qe do qajm bashk ngelin mes nesh ?
Un snjof njeri nga ktu! Dhe nuk esht se nuk kisha besim te ty! Anzì besimi ska lidhje fare ktu.Ai te tha :
Shih pergjigjen qe i dhe.
aq besim paske te un tesorino ?
un shaka bona se Durrsaket njihen …
As un nuk kam halle! Dhe keto gjona si quj halle fare. Po gjithsesi e ke mendu shum gabim ate qe kam thon un aty!Ok dakort. ashtu e lejm.
sjam duke i shtu me halle vetes me mjaftojne kto qe kam . Ja kalofshi mire te kjo tema .
lenee vlla ... se kto e kan nda menjen me mbo gropen mu edhe biznesit timUn snjof njeri nga ktu! Dhe nuk esht se nuk kisha besim te ty! Anzì besimi ska lidhje fare ktu.
Nga fjala qe tha gja mos i trrego t gjitha , dhe un thash me ofendove sepse mu sme pelqejn qe nji bisede qe e boj me ty t shkoj tja them tjerve ose me tjeret ta them ty!
Dhe durrsaket njifen jam dakort, ama nga ketu snjof njeri jasht.
Gjithsesi e shof qe mendon ndryshe situaten!
eeeee .. hall i modh qeka vallahi ... ti mir qe paske hall po paske ne siklet mer se dij si tze gjumi notenkam i hall të madh nuk më kuptojnë njerëzit çfarë duhet të bëj
ky është problemi, se s'më zë më as gjumi... gruaja më ankohet thotë që po gjëmon natën... duhet të bësh një zgjidhje nuk e kam lluks këtë punë... si të bëhem më i kuptueshëm për njerëzit, në mënyrë që t'i jap fund këtij vargu të problemeve, me gjumë, grua e gjëmime? ?eeeee .. hall i modh qeka vallahi ... ti mir qe paske hall po paske ne siklet mer se dij si tze gjumi noten
ta them un mer ... merr drrogky është problemi, se s'më zë më as gjumi... gruaja më ankohet thotë që po gjëmon natën... duhet të bësh një zgjidhje nuk e kam lluks këtë punë... si të bëhem më i kuptueshëm për njerëzit, në mënyrë që t'i jap fund këtij vargu të problemeve, me gjumë, grua e gjëmime? ?
hahah... këto janë probleme serioze nuk i zgjedh droga... i zhgënjyer me këtë përgjigje...ta them un mer ... merr drrog
e kisha fjaln per qetesues mer ... mos do me te thon me shku ke peshqiret ngjermani ee ?hahah... këto janë probleme serioze nuk i zgjedh droga... i zhgënjyer me këtë përgjigje...
hahaha.... në radhë të parë më duhet ta zgjidh problemin e keqkuptimeve... e shikon as me ty s'arrij të sqarohem?e kisha fjaln per qetesues mer ... mos do me te thon me shku ke peshqiret ngjermani ee ?
ehhhhhhhhhhhhhhh ... ca te them shoku jot ... dhe un do doja tma zgjidhte dikush nje hall te tille me jeniferinMaroj per ket goc
A mzgjidh hall?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.