Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje: nga miqesia ne interes romantik

Jalla se dija qe u fuckan miqte ??? Tema: Asiher se ngaterroj miqesin me dashurin!

Jalla se dija qe u fuckan miqte ??? Tema: Asiher se ngaterroj miqesin me dashurin!

Ka raste qe edhe funksionojne Por per mua personalisht , nuk do te funnksiononte ... plus miqte i kam te zgjedhur pikerisht per k’te arsye ..dhe prandaj I konsideroj miq . Nese njeri nga k’to vendos qe nje dite te me shprehi gjera te tilla ...do te zhgenjehesha shume .

Megjithate shumicen e rasteve k’to lidhje deshtojne ne pergjithesi, pas nje muaji mjalti ne lidhje .. fillon dhe vihet besimi ne dyshim .. KY /kjo kur e beri me mua , ma beri mua do ta beje edhe me dike tjeter etj etj etj .

Po flasim gjithmone per miq te vertete , jo miq miq ne thonjeza .

Ka raste qe edhe funksionojne Por per mua personalisht , nuk do te funnksiononte ... plus miqte i kam te zgjedhur pikerisht per k’te arsye ..dhe prandaj I konsideroj miq . Nese njeri nga k’to vendos qe nje dite te me shprehi gjera te tilla ...do te zhgenjehesha shume .

Megjithate shumicen e rasteve k’to lidhje deshtojne ne pergjithesi, pas nje muaji mjalti ne lidhje .. fillon dhe vihet besimi ne dyshim .. KY /kjo kur e beri me mua , ma beri mua do ta beje edhe me dike tjeter etj etj etj .

Po flasim per miq te vertete , jo miq miq ne thonjeza .
Jam dakort me ty,por nqs se mua 1 mike do me shprehte ndjenjat sic e the edhe ti ne ndryshim nga ty per mua cdo gje mbyllej aty, do ti thosha thjesht ne rast nevoje un do i gjendem gjithmon thjesht gjerat nuk do jen sic kan qen !

Midis nje femre dhe nje mashkulli asnjehere nuk mund te kete shoqeri te paster, nga ana e femres ndoshta po jo nga ana e mashkullit.

E si eshte e mundur qe ta dish k’te ti, je kaq i sigurte ...se na cudite ?

@Barnaba
Tema: miqesia rrezikohet ne ato caste kur fillojn ndjenjat per miq me benefits ?...

Nuk e kisha fjalen per 'miq me avantazhe', apo 'friends with benefits'. Eshte tjeter kategori ajo. Ketu e kam fjalen per ndjenja qe shkojn pertej seksit.

Nuk e kisha fjalen per 'miq me avantazhe', apo 'friends with benefits'. Eshte tjeter kategori ajo. Ketu e kam fjalen per ndjenja qe shkojn pertej seksit.

Edhe nje hère nuk Po tregohesh taman i sinqerte , ndjenja pertej seksit thote ..?

Edhe nje hère nuk Po tregohesh taman i sinqerte , ndjenja pertej seksit thote ..?

Ti me duket se nuk kupton qe ka ndryshim midis nje marredhenie seksuale dhe nje dashurie. Natyrisht qe perfshin edhe terheqjen seksuale por nuk kufizohet vetem te ajo...

Kam pasur edhe ashtu 'friend with benefits' por e dija qe nuk ishte dashuri. Nuk bente per martese. Kjo shoqe vazhdimisht linte te kuptonte se donte dicka me teper se thjesht miqesi, dhe ne prezence te disa gota vere u be e veshtire te besh sikur nuk i kupton mesazhet, ndaj.... Por nuk ishte dashuri. Dhe kur pyeste "cfar jemi ne?", i thosha "jemi miq".

Editimi i fundit:
Ku ka gje me te bukur kur dy shoke dashurohen mes njeri tjetrit ..

@Zana me leje e @Barnaba po ta baj i pytje qe ta marrim i pergjigje ma tsakt se spo e gjej ne komentet e tua; po sikur kto ndjenja te forta te lindnin tek ty fillimisht per i mik tanin te mire ca do baje ?!

@Zana me leje e @Barnaba po ta baj i pytje qe ta marrim i pergjigje ma tsakt se spo e gjej ne komentet e tua; po sikur kto ndjenja te forta te lindnin tek ty fillimisht per i mik tanin te mire ca do baje ?!

Mikesha te ciles i'a shpreha une ndjenjat (jo kjo goca qe ishim 'friends with benefits') ishte mikeshe shume e mire. Niveli i miqesise e beri jashtezakonisht te veshtire vendimin nese duhet t'ja thosha apo jo. Ndjenjat ishin bere aq te forta sa vete miqesia nuk kishte te ardhme gjithsesi... Por sic thash ne fillim te bisedes, nuk mund te hyj ne detaje me te thella rreth cfar dhe si ndodhi.

Aktualisht jemi miq, pak a shume..., por jo sic ishte nje here e nje kohe kur studjonim bashke dhe shiheshim pothuajse cdo dite. Tani banojm larg njeri tjetrit, dhe nuk kemi rrjete shoqerore te perbashketa. Thjesht shkembejm ndonje mesazh ndonjehere.

Editimi i fundit:
Ti me duket se nuk kupton qe ka ndryshim midis nje marredhenie seksuale dhe nje dashurie. Natyrisht qe perfshin edhe terheqjen seksuale por nuk kufizohet vetem te ajo...

Kam pasur edhe ashtu 'friend with benefits' por e dija qe nuk ishte dashuri. Nuk bente per martese. Kjo shoqe vazhdimisht linte te kuptonte se donte dicka me teper se thjesht miqesi, dhe ne prezence te disa gota vere u be e veshtire te besh sikur nuk i kupton mesazhet, ndaj.... Por nuk ishte dashuri. Dhe kur pyeste "cfar jemi ne?", i thosha "jemi miq".

Mire pra Te pyeta edhe me heret ... do te martoheshe me k’te mikeshen tende direkt meqe qenkan ndjenja pertej seksit ... dhe ne k’te rast pshm nuk do te egzistonte divorci dhe nese nje lidhje e tille ka kusht te shkonte direkt vetem ne martese .. pra nuk Ka rrugedalje tjeter , apo do ti rrije larg ?!

Mire pra Te pyeta edhe me heret ... do te martoheshe me k’te mikeshen tende direkt meqe qenkan ndjenja pertej seksit ... dhe ne k’te rast pshm nuk do te egzistonte divorci dhe nese nje lidhje e tille ka kusht te shkonte direkt vetem ne martese .. pra nuk Ka rrugedalje tjeter , apo do ti rrije larg ?!

Po te thoshte 'Po', nje dinamike qe te con ne martese ishte teresisht e pranueshme. Eshte vajze shume e mire. Padyshim qe mund t'a imagjinoja nje te ardhme te atille.

Por ate pjesen tjeter qe thua 'nuk ka rrugedalje' nuk e kuptova... Nese me kalimin e kohes do lindte ndonje pakenaqesi, do ekzistonte edhe mundesia e divorcit... Nuk mund te parashikohet cdo gje ne jete. Dhe s'duhet te mbetemi kurre peng i nje realiteti qe s'na pelqen.

Editimi i fundit:
@Zana miqesine me kete shoqe nuk do e rrezikoja sikur ndjenjat te kufizoheshin vetem te deshira per seks.

Po te thoshte 'Po', e merrja qysh ate dite.

Por ate pjesen tjeter qe thua 'nuk ka rrugedalje' nuk e kuptova... Nese me kalimin e kohes lind ndonje pakenaqesi, ekziston edhe divorci... S'duhet te mbetemi kurre peng i nje realiteti qe s'na pelqen.

K'te po them edhe une qe eshte kollaj per njerezit sot qe te prishin miqesi te tilla e ti vene ne prove ( kjo vlen edhe per shumicen e martesave ne pergjithesi sot ) ... sepse ecin me termin qe hajt ta provojme e nese nuk funksionon... ti shko ne punen tende une timen .

Nese do te ishte e kunderta , pra te kishin si kusht direkt martesen dhe divorci mos te egzistonte ... atehere njerezit do te mateshin mire , edhe do vinin llogjiken edhe ndjenjat ne pune , e jo thjeshte epshin apo interesat .

K'te po them edhe une qe eshte kollaj per njerezit sot qe te prishin miqesi te tilla e ti vene ne prove ( kjo vlen edhe per shumicen e martesave ne pergjithesi sot ) ... sepse ecin me termin qe hajt ta provojme e nese nuk funksionon... ti shko ne punen tende une timen .

Nese do te ishte e kunderta , pra te kishin si kusht direkt martesen dhe divorci mos te egzistonte ... atehere njerezit do te mateshin edhe mire , do vinin edhe llogjiken edhe ndjenjat ne pune , e jo thjeshte epshin .

Po nuk ishte thjesht ceshtje epshi moj goce... Ne shpenzonim ore te tera bashke, pothuajse cdo dite per muaj rresht. Nje miqesi disa vjecare deri sa une i vura flaken...

Mos i thjeshto gjerat vetem te seksi, 'dirty mind' ?

Po nuk ishte thjesht ceshtje epshi moj goce... Ne shpenzonim ore te tera bashke, pothuajse cdo dite per muaj rresht. Nje miqesi disa vjecare deri sa une i vura flaken...

He pra tregohu i sinqerte dhe na thuaj se c'fare ndodhi si perfundim ???? meqe na qenka kshu sic thuan ti , k'tej kembengul e k'tej thuan qe nuk them dot me shume : )

Ps ... Ja ta them une , mbaroi epshi qe kishit mes jush edhe ti do te kesh qene edhe ai , qe i i ke dhene fund . : )

He pra tregohu i sinqerte dhe na thuaj se c'fare ndodhi si perfundim ???? meqe na qenka kshu sic thuan ti , k'tej kembengul e k'tej thuan qe nuk them dot me shume : )

Ps ... Ja ta them une , mbaroi epshi qe kishit mes jush edhe ti do te kesh qene edhe ai , qe i i ke dhene fund . : )

E lash me barre dhe nuk isha gati per femij ndaj i'a futa vrapit... Bej shaka. Thash nje here qe nuk i hyj detajeve.

E lash me barre dhe nuk isha gati per femij ndaj i'a futa vrapit... Bej shaka. Thash nje here qe nuk i hyj detajeve.

Perse kshu perderisa identiteti eshte privat ?

Nuk eshte kurre aq privat sa mendoni ju... Ka raste qe dikush te spiunon edhe ne jeten virtuale dhe t'a nxjerr emrin, foton, etj.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back