Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pse jemi kaq agresiv?

Shqipet gjakfohte ?????
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?

sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan ☹️ Nejse kur vje puna te ah sa te bute bohen ajo gjo sdo me dit ca je garip pa garip derzohen aty lale te nuska bakllavase ?

• Kiss
Reactions: ...
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?

sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan ☹ Nejse kur vje puna te ah sa te bute bohen ajo gjo sdo me dit ca je garip pa garip derzohen aty lale te nuska bakllavase ?

Thashe une mu be tipsi filozof ????
Pertej shakase nuk mbahemi per njerez gjakftohte dhe kete e dime por shpresojme ne brezat e ardhshem qe rriten ne shoqei tjeter te ndryshojne

Agresiviteti nuk ka vënd tek ai qe gjithnjë Buzëqesh dhe Shkëlqen nçdo hap të jetës ?? Im he forewer M^a^N ??

Nga buron kjo dhune tek Shqiptaret?

Shume te dhunshem ne komunikim , shume agresiv dhe emocional , dmth urrejm komunikimin sqarues ?
Si e shpjegoni ju?

Apo Dhuna gjeneron dhune? ?

Eshte ne ADN e trurit tone. Dmth nese per shume kohe, shekuj etj jeton ne lufte ....vec njeri lufte behesh.
Lufta kerkon BURRA, TRIMA e jo vetem po keshtu behen edhe grate, te ashpra, te forta. E kjo eshte cilesia me e pelqyer ne shoqeri dhe perzgjedh e idealizon keta elemente. Qe ne djep kendohen ninulla me trima, me lufte, me shpate. E keshtu behemi kur rritemi.
Qe te zhbehet kjo so na duhen nja tre a kateriqnd vjete paqe.

Nuk esht puna sexit gjithqka në jet ?? mendimi im e fundit esht ajo çështje ??
Sthash ne jet seksi ndikon sh vlla ne shkarkimim e mendimeve negative relaksimin e nervave etj etj qe sjellin shperthimin emocional ne sjellje vulgare edhe kafsherore te disa individave ?

Thashe une mu be tipsi filozof ????
Pertej shakase nuk mbahemi per njerez gjakftohte dhe kete e dime por shpresojme ne brezat e ardhshem qe rriten ne shoqei tjeter te ndryshojne
Jo me jo une sjam filozof une shkruj ca po jetojm e shofim nejse mfal se qeke prek. ?? vazhdo me kopy paste por ne diskutime shoqerore une jap mendimin tim aq sa di lal ☹️ Mfal edhe ijer ?

Kshu me fol flasim
Gjith diten egjith noten por me cfare duhet te jemi sjemj fare lal. Shqipet jan kthy pjesa derrmuse spiuna ? pse per ca ? Vetem mos kesh ti kjo i knoq ? agresiv me grat me fmijt po jo me lale prz se sto sjan agresiva jane delenxhi. Nejse se cdo njeri flet nbaz jetes vet por ne o jemi o sjemi ky eshte problemi ska vij te mesme ?

Po te kesh edukat ,njeriun me te cilin bisedon nuk ke pse bertet . Por ne nuk para e njohim edukaten. Madje jemi dhe arrogant. Por agresiviteti lind nga pa sigurija. Sillesh eger nga frika mos humbet dicka qe vlerson.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back