- Regjistruar më
- Nëntor 13, 2021
- Mesazhe
- 14,079
- Pëlqime
- 5,833
Mir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?Me vjen keq o ti çik po dhe une jam i nxom tani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?Me vjen keq o ti çik po dhe une jam i nxom tani ?
Ma mir njeki andrrat tua, lej kujtimet, mu harromMir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?
Wawawa nuk te haroj dot un ty se te kam dashur ?Ma mir njeki andrrat tua, lej kujtimet, mu harrom
Harroje krejt dashnin' që dikur un' ta dhash'
E noshta në naj jet' tjetër
Mujna na dy me kon bashk'
Zere se sme ke dashur ?Wawawa nuk te haroj dot un ty se te kam dashur ?
Ore a do dajak ne mjes ti a un thuaj te kam dashur je dashuria e par ti thyaj jo ???Zere se sme ke dashur ?
Mire harrom tani ?Ore a do dajak ne mjes ti a un thuaj te kam dashur je dashuria e par ti thyaj jo ???
Me haro edhe ti po shoh se nuk me haron jo ???Mire harrom tani ?
Mire ?Me haro edhe ti po shoh se nuk me haron jo ???
Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????Une kam refuzar. ...
Disa varjante..sepse isha e lidhur e sa her qe jam ne lidhje kam shum kerkesa kur jam single rradhohen ? tani kam shumm kerkesa perseri ?por ce do sjm vetem ?
Te gjithve na ndodh mos ti pelqejm te gjithe apo reciproke rendesishme eshte te kemi respekt per njeri tjr edhe nese na pranon apo jo sepse komunikimi sot ka vdek !
Du vetem koh e besim e vemendje sa per lek !Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????
Lol ke te drej se shaka bera normal eshte ajo gje ?Du vetem koh e besim e vemendje sa per lek !
Marrim kredi te sigurum jemi lekun se ha as qeni ? pastaj nje femer ska nevoj per nje mashkull ta mbaj me lek ka nevoj per nje hugss se kush puno fito ?
Mos i beft zoti femrat ti bien ne dore nje mashkulli per lek.Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????
Lol normal se hajgare e ke te drejt as un e cdo femer se ulin veten te nje mashkull per lek mbasi e marim ktu me shaka edhe un bera e ngacmova @Ashk ama dikush e mer personale sa e shohMos i beft zoti femrat ti bien ne dore nje mashkulli per lek.
Personalisht mys veten te ulem ne kte nivel.
Po Besoj dhe shpresoj qe po bo hajgare.?
Shka ki bre . Ne as e kemi prompozu as refuzu njoni qetrin .?
Jo zmr une smar gje personale se mka siguru baba e femijet ne te ardhmen kur ti kem e shyqr puna shkolla qe kam sa per mashkull kurr sdo i ulem sepse pavarsin time ma ka fal zoti por mhb po bejm se ka shum femra qe parfumosen ter diten e zmr me bli kte zmr ate kurse une cohem 6 mjes e flej ne 12 sepse puna qe kemi na detyro me puno tani e me shkelqy me vone ❤Lol normal se hajgare e ke te drejt as un e cdo femer se ulin veten te nje mashkull per lek mbasi e marim ktu me shaka edhe un bera e ngacmova @Ashk ama dikush e mer personale sa e shoh
Po as une as ti skemi leke ce do ti propozojme kot ??Shka ki bre . Ne as e kemi prompozu as refuzu njoni qetrin .?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.