Flet kot ai mer ??Qeke me Rilindjen e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Flet kot ai mer ??Qeke me Rilindjen e.
Ky eshte zog vlla ?Heu qeka koleg i Mira Kazhanit dhe Bieta Sulos ky.
dhe shume mire ben se shumica e atyre fondeve vidhen dhe vetem .0001 %shkon ne nevoje te atyre familjeveUne leket e mi ia jap vete familjeve ne nevoje.. nuk ia besoj askujt se na dalin si Elvis Naci??
@HIM si fillm tê përgëzoj për "inicativen"Duke pare qe ktu jemi nje komunitet relalativisht i madh,doja te dija se cmendoni per krijimin e nje fondi,ku gjithsecili,sipas mundesive,te jape nje shume mujore,dhe cdo muaj kjo shume ti shkoje nje familjeje ne nevoje per gjerat bazike.
Pres mendime dhe sygjerime se sa e realizushme eshte kjo ?
Ne fakt tani mbas disa oresh mendoj qe ishte gabim dhe e nxituar hapja e ksaj teme.@HIM si fillm tê përgëzoj për "nicativen"
nëse mund ta çuaj kështu, më pëlqen shumë si ide pamvarsisht sa e realizushme do jetë..
Unë të jem e sinqert, nuk do kontriboj, jo se nuk do doja por sepse nuk i kam mundësit, gjithsesi më vjen shumë mirë qê lexoj të tilla tema...??
Ps: Mos i prishni temat duke bër humor mendoj unë nëse nuk keni diçka për këtë temë anshkalojeni ??
ti jep dashuri dhe miresiPo une qe skam lek?
Hug fort ty???ti jep dashuri dhe miresi
Hug you back me fort ??Hug fort ty???
Ke mendu shum mire himo problemi ktu eshre se u ka bo si pune kjo nshqipni dmth para disa kohesh ishin goca te reja cdo cep shqipnis qe mblidhnin lek per njerezet edhe e kishin rrogen 600 mij lek duke honger lekt e robve te smun prz me tu dhims. Un ka vite qe kam von nji fare llogarie qe ja kaloj muj oer muj azilit pleqve ndr edhe ali dem tr, edhe shpise fmise. Me cu buk atyre qe kan kom e dur edhe qe jan moshatar me ne i bje do filloj bixhozin himo do fillojn efhe mallin. Nese do duhet nai ndihm un jam pro me sa mundesi kam per cdo gjo ju flmDuke pare qe ktu jemi nje komunitet relalativisht i madh,doja te dija se cmendoni per krijimin e nje fondi,ku gjithsecili,sipas mundesive,te jape nje shume mujore,dhe cdo muaj kjo shume ti shkoje nje familjeje ne nevoje per gjerat bazike.
Pres mendime dhe sygjerime se sa e realizushme eshte kjo ?
se dii pse me duket shume me kunje ky komenti jot qofsha gabimCdo ide bamiresie eshte e mire. Une do kisha besim te verber tek antaret e forumit - ketu mblidhen njerzit me te ndershem te Shqiperis ?
Cdo ide bamiresie eshte e mire. Une do kisha besim te verber tek antaret e forumit - ketu mblidhen njerzit me te ndershem te Shqiperis ?
Behu human!
Ti ke dhene leke per botime librash me poezi, spo jepke 2 grosh per bamiresi.
Ai ishte investimi me i mire qe kam bere. I dhame perkrahje disave nga shkrimtaret Shqiptar me te talentuar te mileniumit. Ja vlejti. Libri na beri krenar te gjitheve! ?
Adminave anej i besova, se dhe po t’i vidhshin, dhurata me e shtrrenjt qe do boshin, do ishte corape me pika. Kurse ty ste besoj se je bixhozxhi
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.