- Regjistruar më
- Dhjetor 13, 2004
- Mesazhe
- 42,068
- Pëlqime
- 39,539
Me kalo faktet ne privat Zana. Ma kalo mua barren dhe me akuzo qe nuk kam vepruar.Normale qe ti je ne dijeni te te gjithave ... sepse eshte edhe sistemi I jot pra Je themeluesi ... por ky forum vjen edhe me nje rregullore qe jam e sigurte qe edhe tI ke rene dakort me palen tjeter kur Ta kane shitur ty !!!!! Tani fakti qe ti apo nje nga stafi I jot ka akses te informacionit nuk do te thote qe te abuzosh me te .
Ne te kundert kush na qenka edhe qellimi I jot ne k’te rast ? Qe Te mbledhesh e te vjedhesh informacion ?!
As qe e prisja qe ta zgjasesh k’te muhabet kaq gjate nderkohe qe une Po te shpreh hapur nje shqetesim ne fjale , ti me tregon mua forumet e tjera & LOGoUt button .
Nuk dua te flas me Juno, por me ty meqe eshte edhe faqja e jote dhe je edhe ne dijeni te aksesit .. se kush tjeter ka akses k’tu pervec teje .
Ne te kundert sic thashe , beji nje ndryshim rregullores ...bashkangjiti faktin qe k’tu Nuk ka privatesi dhe njerezit ta marrin vete situaten ne dore , Te lejohet perdorimi i VPN-se si ne chat edhe edhe ne forum , dhe te shtohet edhe LOGOUt button ne raste te tilla .
Pastaj jemi edhe shume te qArte dhe nuk ka nevoje qe edhe ti & stafit ten identifikohet e as te dalesh 2 BrAinwash ppl .
Ndryshimet ne rregullore i ben ti dhe vetem ti , sepse ti je edhe ai qe duhet te shqertesohesh per gjera te tilla perderisa edhe I ke marre persiper.
Shpresoj qe te kuptohemi .
Nuk eshte e nevojshme te perserisim kete muhabet.
Besoj ska nevoje me per replike kjo teme.