Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

Gjume te embel.
Faleminderit!
Poor diçka të fundit kur ta akuzosh tjetrin për ofendime, duhet me trgu me fakte..
Se ke nji or që thu m'ke ofenduar poo ta kërkoj me fakt , ti po i shmangesh..
Gjithsesi mënyra jote si zgjedh me përfundu qoft biseden
, qoft dhe respektin ndaj teje..
Sepse mua kur dikush ktu m'ka ofenduar ja km than fjal për fjal , edhe sot e di.
Ky asht ndryshimi mes njerzve shpesh.
Amaa km diçka un që sido ti kem mardhēnjet me diken, poqese më ka dal krah, qoft me kshilla apo sido të jet, i jm falenderuse çdo kujt..
Besoj me ty sonte e mbyll me kaq..
Ntm!

??????

Faleminderit!
Poor diçka të fundit kur ta akuzosh tjetrin për ofendime, duhet me trgu me fakte..
Se ke nji or që thu m'ke ofenduar poo ta kërkoj me fakt , ti po i shmangesh..
Gjithsesi mënyra jote si zgjedh me përfundu qoft biseden
, qoft dhe respektin ndaj teje..
Sepse mua kur dikush ktu m'ka ofenduar ja km than fjal për fjal , edhe sot e di.
Ky asht ndryshimi mes njerzve shpesh.
Amaa km diçka un që sido ti kem mardhēnjet me diken, poqese më ka dal krah, qoft me kshilla apo sido të jet, i jm falenderuse çdo kujt..
Besoj me ty sonte e mbyll me kaq..
Ntm!
E dashur Melo nese dikush anashkalon dicka do te thote qe ty po te jep mundesin akoma qe te reflektosh gabimet e tua.
Te siguroj qe fjalet e mija nuk i shmange kurre,thjesht po te jap akoma mundesi te tregosh dhe vertetosh statusin e arsimtares jo te nje llafezaneje me rreze te shkurter,hala nuk po e kupton kete por vazhdon te replikosh ne terma te rendomta.
Faleminderit per kohen tende dhe nda personat qe ke perball teje,cdo njeriu jepi cka meriton jo te njejtin refren kudo.
Perqafime per ty.

Mendimi jot, flm..

Kshu më shikon ti..
Te bera nje pyetje .
Nuk je kurioze pse e bera , por arrin ne nje perfundim . Ska problem.

Kam vene re qe je dashamirese e gjuhes shqipe e si e tille nuk duhet ta cungosh me shkurtime .

Faleminderit ,(jo flm ).

Naten e mire ! (jo ntm )

E dashur Melo nese dikush anashkalon dicka do te thote qe ty po te jep mundesin akoma qe te reflektosh gabimet e tua.
Te siguroj qe fjalet e mija nuk i shmange kurre,thjesht po te jap akoma mundesi te tregosh dhe vertetosh statusin e arsimtares jo te nje llafezaneje me rreze te shkurter,hala nuk po e kupton kete por vazhdon te replikosh ne terma te rendomta.
Faleminderit per kohen tende dhe nda personat qe ke perball teje,cdo njeri455956eu jepi cka meriton jo te njejtin refren kudo.
Perqafime per ty.
Përqafimet nuk i dua, afs miqsin tande!
Ofendim për mua ishte i rand!
Unë kaq kërkova nga ti..
Me ma than ku dhe ça km than, dhe ça asht ofendim për ty, si mora dhe nuk dua ma ti di.Flm për kshillat që mi ke than disa her, poo nuk km qef me pas miqsi me diken që më thot ogenfon dhe nuk tregon ku dhe si ..
E zgjatur ma shumm se duhet, po e mbyll unē ktë bised, që di fuket vetm nē kotdi çoj!

Uroj ma t'mirat për ty dhe njerzit e shpirtit tand!

Te bera nje pyetje .
Nuk je kurioze pse e bera , por arrin ne nje perfundim . Ska problem.

Kam vene re qe je dashamirese e gjuhes shqipe e si e tille nuk duhet ta cungosh me shkurtime .

Faleminderit ,(jo flm ).

Naten e mire ! (jo ntm )
Nuk mē intersoj ndaj nuk pyeta!

Mirembrema @Meloo !

Si je me shendet?

Te keshilloj te ikesh te flesh, ne kete periudhe jane kontrolle nga DAP ne gjithe Shqiperine.
Mbaj mendjen e qete dhe mos u streso me forum.

Postime „budallaqet „ e mia i lecoj ma shum ndodh ka 3-4 her se keshi me to sa shum gabime kom bo me te shkrujtur ???
Edhe unn baj gabime drjtshkrimore ?..
Se shpesh ngrihet ekrani i celularit ??

Me pelqen @Rrelse kur nxefet se behet akoma me hot.

Ishte keshille Melo, s'ka nevoje per dislike.

Naten e mire!

Edhe unn baj gabime drjtshkrimore ?..
Se shpesh ngrihet ekrani i celularit ??
Jo mua sme ngrihet ekrani po ngutem me shkru Se mos po harroj qka dashta me thon???

Nuk thua shyqyr qe si lexon me vemendje se as kuptimin sua nxier dote se mungojne germat ????
???Po un tu i lexu kom mendu Se vertet ashtu si i thua ti ato fjalet ashtu duhet me kon ???

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back