Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

Ke te drejte, si mund ti drejtohesh nje personi me “kte”….

bravo @Meloo
Faleminderit???
Duke qen se nuk më plq me akuzu kend pa drejtë, dhe dua të jena drejt pavrsisht se asht virtualitet..
Du me kwn e qet me veten si fillim ja kush asht frikacake, arrogante..
@Jupiter666 a ishe drejtu mua me ktë?!!..

Attachments

• 20220113_194854.png
    20220113_194854.png
    189 KB · Shikuar: 9
Te jem realiste un lexoj cdo koment qe me ze syu ? .. por kam ber ne koken time nje seleksjonim te antarve qe me pelqen ti lexoj
@Daisy ❤️
dhe sigurisht @AnXheliNa ❤️@Dredhza ❤️dhe @KaTiLe ime e vockel dhe zemer mire ??

jan nga ato njerez qe nqs si pelqen dicka ta thon ose te mbajne distance , nqs ke nje konflikt mund ta zgjidhesh dhe te len hapsir per te diskutar dhe nuk mbajne meri , inate , nuk flasin me kunja , nuk te distancojn , nuk ofendojne , nuk perfshihen ne skena banale , ne biseda banale . Nuk kan xhelozi mes njera tjetres e tjer e tjer e tjer . Aaaa lum un ?

Te jem realiste un lexoj cdo koment qe me ze syu ? .. por kam ber ne koken time nje seleksjonim te antarve qe me pelqen ti lexoj
@Daisy ❤️
dhe sigurisht @AnXheliNa ❤️@Dredhza ❤️dhe @KaTiLe ime e vockel dhe zemer mire ??

jan nga ato njerez qe nqs si pelqen dicka ta thon ose te mbajne distance , nqs ke nje konflikt mund ta zgjidhesh dhe te len hapsir per te diskutar dhe nuk mbajne meri , inate , nuk flasin me kunja , nuk te distancojn , nuk ofendojne , nuk perfshihen ne skena banale , ne biseda banale . Nuk kan xhelozi mes njera tjetres e tjer e tjer e tjer . Aaaa lum un ?
@Asteropi o ylle e vertet çdo fjale qe e thua e ke perle ❤️
Me bohet qefi qe te kam prane e te lexoj cdohere si ketu si ne chat ❄️?

Faleminderit???
Duke qen se nuk më plq me akuzu kend pa drejtë, dhe dua të jena drejt pavrsisht se asht virtualitet..
Du me kwn e qet me veten si fillim ja kush asht frikacake, arrogante..
@Jupiter666 a ishe drejtu mua me ktë?!!..

Jo kurre, shoqnia ka disa konvencione, rregulla, praktika te cilat duhet te respektohen …por ti pse e vret menjen …

shkypja fluturon lart ?

E para mëso tu drejtohesh njerzve.
Nuk u thuhet njerve "ktë" poor drejtohesh me ju..
Kur nuk i ke konfidencat..
Poqese nuk lexon diken ke opsionin ignore.. ?
per sa i perket pjeses qe un te dretohem kshu
e thjesht dy sms me mu direkt ofendove dhe pret te drejtohem me ju rri urt meloo se nuk nihemi, por duhet te pershtatesh ambientit se po te ishte per serjozisht ty as mirmengjes ste them ?bip

per sa i perket pjeses qe un te dretohem kshu
e thjesht dy sms me mu direkt ofendove dhe pret te drejtohem me ju rri urt meloo se nuk nihemi, por duhet te pershtatesh ambientit se po te ishte per serjozisht ty as mirmengjes ste them ?bip
Mi trego ku tē kam ofenduar me fakte dhe do të tërheq "ofendimet" që sipas teje i kam baa..
Poor fakti që unn t'paskem Ofendu ti trego karketerin tand, dhe mos u drejto kshuu??..
Edhe njiher po them, mësoni tu drejtohouni njerve .
Po cili je ti që më thua mua "rri urtë" se di ku dhe si jeni msu me kto urdhëra poor që me mua nuk të ecin..
Shko tek profili imm ban ignore mos i lodh as syt as gishtat..
Dëgjo se mendja jote drejton gishtat, e gishtat tastjern e telit.
Ndaj do të kërkoja të kesh kujdes..

Postime „budallaqet „ e mia i lecoj ma shum ndodh ka 3-4 her se keshi me to sa shum gabime kom bo me te shkrujtur ???

Të gjithë???
Cilët të gjithë...
Sepse unn shikoj që n'mungesë argumenti ofendojn, kjo tregon papjekuri ?...
Forumi ka fund ?
Melody un ne fakt ty te kam pare qe ofendon gjithmon dhe harron nje detaj qe te gjithe kan nerva dhe dituri mjaftueshem per te argumentuar apo pasuar nje debat pasi jan thumbuar dhe kjo nuk eshte papjekuri por tejkalim caku.
Forumi ka fund,?? Beje dhe na jep nje shembull te mire dhe neve ? Nese mundesh normal ?

Melody un ne fakt ty te kam pare qe ofendon gjithmon dhe harron nje detaj qe te gjithe kan nerva dhe dituri mjaftueshem per te argumentuar apo pasuar nje debat pasi jan thumbuar dhe kjo nuk eshte papjekuri por tejkalim caku.
Forumi ka fund,?? Beje dhe na jep nje shembull te mire dhe neve ? Nese mundesh normal ?
A mundesh me mi tregu me fakte ku kam ofenduar tlt?!
Fakti që jap mendimin tim pa filtra dhe nuk kaloj cakun..
Nëse ti ke raste të tilla mi trego me fakte se unë i pranoj.
Por pa fakte nuk asht mir me fol.
Sa i përket dituris nuk e kam vendos kurr në diskutim as në dyshim..
Nuk më ke lexu duke i tregu dikujt se jam ma e zgjuar apo ku di unë
Nëse fakti që km fol për profesionin tim, apo punen kjo nuk dmth se kam dasht me tregu zgjuarsin time..
Se tan në nji fusb caktume kena marr specalizm apo kena njohuri..
Pra unn jam me iden se nga çdo kush mundena me msu dhe nuk baj vendin ma të zgjut..
Sa për shembullin kur do largohem asht diçka që e vendos vet ?..
Flm

A mundesh me mi tregu me fakte ku kam ofenduar tlt?!
Fakti që jap mendimin tim pa filtra dhe nuk kaloj cakun..
Nëse ti ke raste të tilla mi trego me fakte se unë i pranoj.
Por pa fakte nuk asht mir me fol.
Sa i përket dituris nuk e kam vendos kurr në diskutim as në dyshim..
Nuk më ke lexu duke i tregu dikujt se jam ma e zgjuar apo ku di unë
Nëse fakti që km fol për profesionin tim, apo punen kjo nuk dmth se kam dasht me tregu zgjuarsin time..
Se tan në nji fusb caktume kena marr specalizm apo kena njohuri..
Pra unn jam me iden se nga çdo kush mundena me msu dhe nuk baj vendin ma të zgjut..
Sa për shembullin kur do largohem asht diçka që e vendos vet ?..
Flm
Mendoj se i dhe komplet tjeter rrjedh asaj qe un te thash ?
Se ke ke ofenduar,e di ti un nuk po dal per te mbrojtur askend,fakte dhe argumenta kam plot por me mungon deshira per te bere te tjeret te reflektojn pa deshiren e tyre.
Profesioni qe ti ke mua me gezon me shume se sa ty vet qe e ushtron,shijoje!
Sa per kur do largohesh,? Do vazhdoj te te lexoj me kenaqesi.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back