- Regjistruar më
- Korrik 14, 2021
- Mesazhe
- 21,858
- Pëlqime
- 14,000
@The_Joker ishalla hyn ndonje tjtr me D tn?jam me fat se sjam goc po gru haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
@The_Joker ishalla hyn ndonje tjtr me D tn?jam me fat se sjam goc po gru haha
na bere me qajt mi dreqUne ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria?
Jeni te mire ctju bej unena bere me qajt mi dreq
Lumja un per ty o mbreteresh e zemres sime ???Une ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria?
?Une ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria?
Xhan Ty ?Une ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria?
Na e boj hallall, nuk e bejme me.?Shumica i kan ironi. Jan te pakte ata qe lexohen me deshire.
Ty ste mar vesh hic nga i hedh ironit se disave ua kuptoj ?Na e boj hallall, nuk e bejme me.?
Une e kam me jeten ne pergjjthesi se sbej kshu gjerash.Ty ste mar vesh hic nga i hedh ironit se disave ua kuptoj ?
Po jeta ca tbani ty qe i flet ashu? ?Une e kam me jeten ne pergjjthesi se sbej kshu gjerash.
Kemi kunj te vjeter.Po jeta ca tbani ty qe i flet ashu? ?
Po lere te shkuaren shih te ardhmen ?Kemi kunj te vjeter.
Ashtu do bej.Po lere te shkuaren shih te ardhmen ?
AvashAshtu do bej.
Jete i qofsh fale ksaj se me mu keq kishe per tu nda!?
Si avash, ta zbus me ngadale mos ta pres pernjehere?Avash
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.