S ta nin ty , po ma nin mu... du me ti pa q'ato sy ?Pun e madhe fort ça besoni ju!
As më bahet von hiç!
Nuk ma nin për kerken e asigja!
E thashe mire ne gegnisht ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
S ta nin ty , po ma nin mu... du me ti pa q'ato sy ?Pun e madhe fort ça besoni ju!
As më bahet von hiç!
Nuk ma nin për kerken e asigja!
" Qato "nuk e përdorim ne pêr bes.S ta nin ty , po ma nin mu... du me ti pa q'ato sy ?
E thashe mire ne gegnisht ? ?
Kam pas nji shoqe dardane , goc e mire shume . Nga ajo e kam degjuar , ndonjihete ja bente edhe qashtu , qashtu ." Qato "nuk e përdorim ne pêr bes.
S'di ken ke ni.
Sak nuk e kam ni.Kam pas nji shoqe dardane , goc e mire shume . Nga ajo e kam degjuar , ndonjihete ja bente edhe qashtu , qashtu .
Ti Meloo postimet e kujt anetari lexon me kêrshêri ?Sak nuk e kam ni.
Ato i përdorin.
Vetm dugagjinsit e thon ????..
Se di po e km shkru mirë.
@Whiskey: pse qesh me punēn teme.
Ajo asht nji ndër punimet!
Të askujt!Ti Meloo postimet e kujt anetari lexon me kêrshêri ?
Perderisa paska qene shoku jot , as e ve ne dyshim qe ka qene shume i sjut .
Ai ishte edhe para se të bahej miku im!!Perderisa paska qene shoku jot , as e ve ne dyshim qe ka qene shume i sjut .
Paska qene psikiater i zotiAi ishte edhe para se të bahej miku im!!
Kemi menduar 800% njëjt, për temat apo problematiket që hasim dhe pun, jetë.
Urdhëroo?!!Paska qene psikiater i zoti
Une se di vallahi , kshu me thane tani . Ca jane keta njerez te poshter keshtu ... me genjyen prap .Urdhëroo?!!
Çf ka të baj psikatri me atë që thash?!
E di ti piskatri punon me personat që kan dëmtime në tru.
?
Ndryshe çregullime qê ndoshta nuk kan kurim!
Punk unë e kuptova shum mirë ça doje të thoje ma siper me pjesen e psikatrit.Une se di vallahi , kshu me thane tani .
Faleminderit!Ca jane keta njerez te poshter keshtu ... me genjyen prap .
Jo ne tru, ne shpirt (ψυχή & ψυχίατρος) qe do te thote (shpirt dhe doktor shpirti)Urdhëroo?!!
Çf ka të baj psikatri me atë që thash?!
E di ti piskatri punon me personat që kan dëmtime në tru.
?
Ndryshe çregullime qê ndoshta nuk kan kurim!
Sa desha ta thoja telenovela vazhdon.....E tmerrshme.
Nuk arrij dot të lexoj 1 mendim.
Veç kta të dy kudo?
Lere se vetem dukagjinisht di ajo ?Jo ne tru, ne shpirt (ψυχή & ψυχίατρος) qe do te thote (shpirt dhe doktor shpirti)
Nuk eshte ne tru, se ne tru quhet cmendim a ku di une!
Keshtu besoj!
Psikatri mirret me persona të tillë.Jo ne tru, ne shpirt (ψυχή & ψυχίατρος) qe do te thote (shpirt dhe doktor shpirti)
Nuk eshte ne tru, se ne tru quhet cmendim a ku di une!
Keshtu besoj!
Po e mbaj premtimin!E tmerrshme.
Nuk arrij dot të lexoj 1 mendim.
Veç kta të dy kudo?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.