Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Policia me informacion zyrtar për vrasjen e 8-vjeçarit në Fier....

E tmerrshme !
Ky rast dhe ai i 6 vjecares qe e kishte perdhunuar babai I saj!
Une nk e di dmth... si vej dot emer kti lloj degradimi te kesaj shoqerie!!
Per ket 8 skam fjale se di eshte tmerr verte ?.

edhe ajo e 6 vjeçares esht tronditese po cfar lloj nene eshte ajo qe nk e shikon femin e saj ka shenja ku I dhemb ku di un un pak ti dhembi gishti nk flej gjith naten jo ajo mos shohi femin e saj

Kto raste jan te pakomenta
Kto lloj sortesh(njerzish) lipin me i maltretu deri nvdekje se me i var kalon shpejt me e vra njelloj ska me e ndje at dhimbjen e ati Engjulli si te gjithve na ka ber me lot.
Deri sa jan kto hajna ne pushtet si ne Shqiperi Maqedoni e Kosov kshu ka me shku duet te mendosh ka te vjen plumbi ka te vjen bomba ka te vjen thika sje i rehatshet as ne shpijen tende.
O Zot i plotfuqishem familjes se Ati Engjulli jepu saber se veq ata e din me se miri dhimbjen??????????????

Sikur te ishte ky i vetmi rast.ke mall te hapish nje rrjet social do trogojn shkruajn tmerr ..pf sa vendi i vigel me egersi te madhe ?

Krejt ne jena bashkfajtor, se vetm flasim kot ktu dhe asnji nuk merr inicativen me u ngrit tan, dhe te varet mes qytetit me kok posht e ti rjept lëkura..
Do e kisha vra me duart e mija..
Pse me lan në burg, ai ha, pi dhe fle falas pra për te asht luks!
Meshkujt jan padiskutim qënia ma e nevritshme që egzistojnë!!
Sinqerisht e them nuk më dalin fjalë pēr ktë rast!
M'vjen keq dhe ndihem keq që nuk baj dot gja të isha unë që jap vendime do ja kisha nxer shpirtin duke vujt.?

Krejt ne jena bashkfajtor, se vetm flasim kot ktu dhe asnji nuk merr inicativen me u ngrit tan, dhe te varet mes qytetit me kok posht e ti rjept lëkura..
Do e kisha vra me duart e mija..
Pse me lan në burg, ai ha, pi dhe fle falas pra për te asht luks!
Meshkujt jan padiskutim qënia ma e nevritshme që egzistojnë!!
Sinqerisht e them nuk më dalin fjalë pēr ktë rast!
M'vjen keq dhe ndihem keq që nuk baj dot gja të isha unë që jap vendime do ja kisha nxer shpirtin duke vujt.?
Ca jan meshkujt ?

I ke ren pikes ku e ben dallimin ti mudis mashkullit dhe burrit ?
Si fiilim gjesi!
E dyta zoti t'ka fal mashkull!!
Sjellja t'ban zotēri, apo burrë!!!!!
Mos ban pyetje kote!
Klm!

Si fiilim gjesi!
Mos ban pyetje kote!
Klm!
Melo gjesi.
Ne radhe te pare e kuptoj qe ky rast kaq i rend te ka prekur dhe ty si te gjitha ne te tjeret,por kujdes me termat qe perdor pa dashje i kthen ne argument per debat,,duhet te kesh pak me teper kujdes me te foluren po ne rast se do ishte femer si do reagoje ti,?? Kan ndodhur raste qe krimet i kan bere dhe femrat po ato si i quan ti,? Gjyko personin jo gjithe gjinin.

Melo gjesi.
Ne radhe te pare e kuptoj qe ky rast kaq i rend te ka prekur dhe ty si te gjitha ne te tjeret,por kujdes me termat qe perdor pa dashje i kthen ne argument per debat,,duhet te kesh pak me teper kujdes me te foluren po ne rast se do ishte femer si do reagoje ti,?? Kan ndodhur raste qe krimet i kan bere dhe femrat po ato si i quan ti,? Gjyko personin jo gjithe gjinin.
Ehaaa!
Monsteer i bie!
Dit tē mbar se po ec rrugës!

Ehaaa!
Monsteer i bie!
Dit tē mbar se po ec rrugës!
Shume dakort jam me ty eshte monster dhe gjithcka e keqe bie mbi te por eshte ai dhe le te mbaj ai mbi kurrizin e tij cdo epitet nga cdo njeri i zemeruar nga ky xhest po meshkujt e tjer ske pse i fut ne kete mes,,
-hiqe kete ehaa kur ben bised serioze
-tregohu me e komunikueshme me njerzit
-tregohu me tolerante dhe nese dikush dikur te ka acarruar
-dite te bukur te kesh plot qetesi dhe pozitivitet.

Shume dakort jam me ty eshte monster dhe gjithcka e keqe bie mbi te por eshte ai dhe le te mbaj ai mbi kurrizin e tij cdo epitet nga cdo njeri i zemeruar nga ky xhest po meshkujt e tjer ske pse i fut ne kete mes,,
-hiqe kete ehaa kur ben bised serioze
-tregohu me e komunikueshme me njerzit
-tregohu me tolerante dhe nese dikush dikur te ka acarruar
-dite te bukur te kesh plot qetesi dhe pozitivitet.
Kshu flas unë!
Nëse nuk ju pëlqen ka nji opsion që me ba ignore!
Dhe nuk më lexoni, shumë e thjesht!

Kshu flas unë!
Nëse nuk ju pëlqen ka nji opsion që me ba ignore!
Dhe nuk më lexoni, shumë e thjesht!
Skam bere asnje ignore dhe nuk do jesh ti e para,,,ti ben mire te ndryshosh menyren e te folurit sepse sic flet ti nga zverku ashtu flasin dhe te tjeret ty dhe pastaj ti ndihesh keq apo e kam gabim,? Duhet kthyer gjithmon thika nga vetja zemer nese ti ke te drejt te flasesh me arroganc dhe pa menduar mire duke lenduar te tjeret te njejten te drejt ka dhe pala tjeter te veproj po njesoj me ty.
Ateher ku eshte drejtesia apo paqa apo qetesia qoft dhe te germat,?
Un besoj se ti ne vetvete je shume paqesore dhe ke nje bote te bukur thjesht imponon veten tende gjithe kohes duke treguar agresivitet ndaj cdo personi qe te afrohet.... Qetesohu.

Si fiilim gjesi!
Mos ban pyetje kote!
Klm!
Me vjen keq per mendimin qe ke dhe desha te shtoja se nuk kam lexuar azgje serjoze ne postimet e tua flet vetem per veten si kur te jesh rritur e vetmuar nejse te uroje dite te mbare .

Me vjen keq per mendimin qe ke dhe desha te shtoja se nuk kam lexuar azgje serjoze ne postimet e tua flet vetem per veten si kur te jesh rritur e vetmuar nejse te uroje dite te mbare .
Flas për veten, dhe se si jam rritur unë ty nuk ka çfar tē duhet!
Nuk më interson çfar ti apo kushdo ktu ka par tek unë!
Nuk të kam cituar ty, as nuk tē njoh, e kshu nuk them dot gja!
Nuk të kērkova mendim pēr mua, e kshu kursehu herën tjetër!
Skam bere asnje ignore dhe nuk do jesh ti e para,,,ti ben mire te ndryshosh menyren e te folurit sepse sic flet ti nga zverku ashtu flasin dhe te tjeret ty dhe pastaj ti ndihesh keq apo e kam gabim,? Duhet kthyer gjithmon thika nga vetja zemer nese ti ke te drejt te flasesh me arroganc dhe pa menduar mire duke lenduar te tjeret te njejten te drejt ka dhe pala tjeter te veproj po njesoj me ty.
Ateher ku eshte drejtesia apo paqa apo qetesia qoft dhe te germat,?
Un besoj se ti ne vetvete je shume paqesore dhe ke nje bote te bukur thjesht imponon veten tende gjithe kohes duke treguar agresivitet ndaj cdo personi qe te afrohet.... Qetesohu.
Okk!!

Flas për veten, dhe se si jam rritur unë ty nuk ka çfar tē duhet!
Nuk më interson çfar ti apo kushdo ktu ka par tek unë!
Nuk të kam cituar ty, as nuk tē njoh, e kshu nuk them dot gja!
Nuk të kērkova mendim pēr mua, e kshu kursehu herën tjetër!

Okk!!
Mos te dukem gje femer une ty qe mos te ktheja pergjigje qe nuk di ca shkruan dhe i fut te gjith ne nje kazan kujdes kur perdor numrin shumes se nuk fal asnje e jo me ty flm .

Mos te dukem gje femer une ty qe mos te ktheja pergjigje qe nuk di ca shkruan dhe i fut te gjith ne nje kazan kujdes kur perdor numrin shumes se nuk fal asnje e jo me ty flm .
Nuk tē kērkova falje!
Nēse e gjen veten tek termi "Mashkull" pun për ty!
Pērdora dy terma, pastaj pse duhet të prek diçka që nji njeri që nuk e njeh thot!
Plus as nuk ishe në listë!
Nejse se nuk kam koh se po ik shpi!!
Klm mos tago ma!

Nuk tē kērkova falje!
Nēse e gjen veten tek termi "Mashkull" pun për ty!
Pērdora dy terma, pastaj pse duhet të prek diçka që nji njeri që nuk e njeh thot!
Plus as nuk ishe në listë!
Nejse se nuk kam koh se po ik shpi!!
Klm mos tago ma!
Ty te pelqen te kapesh me te gjithe po une nuk merem me njerz te till se nuk bie ne ate kadigori te uroj gjith te mirat dhe e mbyll ketu kete bised .

Te gjith ata qe kan "kontribuar" per ta len te lire ate dhe jo me e mbajt ne spital, duhet te denohen ashper.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back