Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Po sikur...

Ku e ke pare ti qe eshte vepruar keshtu deri tani?! Me perjashtim te arrestimit te Fatos Nanos nga Sali Berisha, edhe ai nje arrestim me motive politike.
Me thuaj nje rast tjeter arrestimi qe ka ndodhur ne Shqiperi ne keto 28 vite tranzicion te ndonje peshku te madh dhe qe te jete denuar?! Zero!

Spo me kupton @Frank, po te them qe sot nderhyhet ne drejtesi ndaj nuk ka arrestime, ti thua qe te ishe ti kryeminister do i fusje brenda,a nuk eshte e njejta gje nese ti nderhyn ne gjyqesor. Po te them qe duhet 1 sistem qe askush nga politika mos te kete mundesi nderhyrje, qofte dhe kryeministri.

Kur se kapish ti qe e shkruan ta kapish une? Lol

Kur se kapish ti qe e shkruan ta kapish une? Lol
Vllai kapish mer se ndryshe do ishte thjesht nje cop mishi me dy sy apo pa dy sy c'rendesi kan :D hahahaha po ti qe mprek ntela do me i zon mbreti rrugen se kuptoj PSE ?? CFARE ???

Vllai kapish mer se ndryshe do ishte thjesht nje cop mishi me dy sy apo pa dy sy c'rendesi kan :D hahahaha po ti qe mprek ntela do me i zon mbreti rrugen se kuptoj PSE ?? CFARE ???

Po terhiqem se nuk kam inteligjencen e mjaftueshme per te kuptuar ca ke shkruajt! Poshte morri kuq :p

Spo me kupton @Frank, po te them qe sot nderhyhet ne drejtesi ndaj nuk ka arrestime, ti thua qe te ishe ti kryeminister do i fusje brenda,a nuk eshte e njejta gje nese ti nderhyn ne gjyqesor. Po te them qe duhet 1 sistem qe askush nga politika mos te kete mundesi nderhyrje, qofte dhe kryeministri.
Seyfert Po te kuptoj shume mire por nuk Po kuptohemi:p lexoje me kujdes pyetjen dhe pergjigjen qe i kam dhene.
Nese do e kisha ne dore nje gje te tille do e shkelja demokracine per te sistemuar sado pak sistemin.
Vetem nje dore e forte do bente pune ketu, me te gjitha menyrat, qofte edhe ajo e nje kryeministri. Besoj me kupton tani.

Po terhiqem se nuk kam inteligjencen e mjaftueshme per te kuptuar ca ke shkruajt! Poshte morri kuq :p
Or kullinho de brazilao pse do me u perplas kot me kot pa lidhje pa kuptuar apo sjena dhe TUF ne 12 Do merzitesh se do skuqet qyteti miushave si ty e ky @Seyfert !!

Do legalizoja drogen,prostitucionin.
Me drog e prostitucion behet leku kudo.

Do mbushja xhepat e mi
Më pas të hallës, dajës, tezes, xhajës, kushos 1 të 2 e me radhë?

Si tjeret nje her mbi kal thiken fyt popullit ta din e ata cdo te thot katunari mbi kale :p

Nuk do bohesha kur si Ed Rama por ma keq se ai. :D

U harrua ,vajti kaq dite spo kthehet.
Po sikur te bie shi do e hapesh cadren?

Jo smaj me vete asiher.

Po sikur te Bie termet?

Me kane lene me trauma qe prej nje viti ne nje ishill,ishalla sbie
Po sikur mos te te gjenden leke dhe te jesh sh e uritur?

Ky popull me bar u rrit shyqyr zotit ka ferra plot ???????
Po sikur te ndalonin ne rruge x kafe cdo boje?

• Kiss
Reactions: Iva
Po tma mbushnin syrin do e pina nje kafe qyll????
Po sikur te te humb fluturimi?

Mka ndodh acarim nervash.

Po sikur te te propozoj per haremin e petraqit?

Kush eshte Petraqi?!
Po sikur dikush te te kerkoj ndihme monetare?

Qyqa nven mi ti nis me post.

Po sikur apo dikur?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back