Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pershkruani ndonje antar..

Fiore. Mesa kam lexu nga ty me dukesh vajze me bote dhe shpirt te madh. Me pelqen se di ti vendosesh pikat mbi i ne shume biseda. Dhe besoj se je sic ke emrin Fiore

@Buum
Hmmm.. shyqyr qe te kemi ne forum sepse je karakter interesant..
Vjen dhe i bie buum buum ca temave dhe iken :pView attachment 5157

@Buum karakter interesant, me kujton ate shprehjen : Cuk ti do me vdesesh mua! Ahahahahahah

Sunshine.
Me ben te buzeqesh sa here eshte on.❤❤

@Dorina nje shefe e qet dhe me shume temperament te fort. E drejte ne vendime dhe teper strikte. Besnike e forumit dhe me fat qe e kan.

@Elaa llastic e forumit dhe me nje bote te mbyllur virtuale.

@Frank djal shum i mire ja vlen ta kesh shok virtual pasi thot perhere cfare mendon

@AMG
Just amazing guy:)

• Pëlqej
Reactions: AMG
@Tip Nuk e di pse ?! Jam i habitur nga perkushtimi yt per te qene dhe ti pjese e UG...Mke fut ne dileme midis labirinteve te Hitlerit me tela me gjemba dhe gjermonet e ftohte nkoko...Ke shum stil tipik japonez pranej je kanarine ma brudah hahaha !! View attachment 7332

Wakakakakaka... jo pjes, DREJTOR!

Amo kom ca kushte:

1) du @Senseo sekretare qe tme boj fresk me pend palloi
2) du kanarin te zyra dhe @SiSi ti mbaj iso kanarines kur ajo te knoj
3) du fotografin e Sali Berishes te printume te filxhoni kafes
4) Du logon e PARTIS DEMOKRATIKE te qepme me pe mendafshi te xhepi xhaketes

:p

@Tip Shum kushte pikante kerko ti gjithsesi e nisim si fillim me doreheqjen time nga posti per ta len vendin ty
me kto kanarinat meru vesh vet pasi drejtor je :p
URIME !

@Dorina me emocionove aggagahagahahahahaba4-5here post....ruthi jom i mezhit keqkeqkeq...ika te vras noi laraske...

@Dorina me emocionove aggagahagahahahahaba4-5here post....ruthi jom i mezhit keqkeqkeq...ika te vras noi laraske...
E pe ndeshjen dje
45 sekonda pa prek topin morrat. :p

Tema. Ruth.

Nëse një person ka mendime të shëmtuara, pas pak kohësh ja lexon në fytyrë. Dhe kur mendimet e shëmtuara i ka çdo ditë, çdo javë, çdo vit, fytyra e tij bëhet gjithmonë dhe më e shëmtuar, e nuk arrin më ta durosh e ta shohësh.
Një person me mendime të mira nuk mund të jetë kurrë i shëmtuar. Mund të ketë hundën e madhe e të kthyer, gojën e shtrembër dhe dhëmbët e dalë, por, nëse ka mendime të mira, ato, do ti ndriçojnë fytyrën si rrezet e diellit, e do duket gjithmonë i bukur.

@Horizont pike se pari e kam durrsakun tim ??jemi te omel ne durrsaket na ngjit muhabeti , cun shum i mire dhe nje mik per mua, nk kam shm kohe qe e njoh por duket qe ne muhabet ca tipi esht dhe sa mban.shakat e tij nk kan fund dhe e vlersoj me pak fjal lal je cun njish dhe mund te them jam me fat qe te km njoft edhe pse ne fillim mu duket interestorant :p
@MaYaDa e km burre se shaj dot :p por pertej shakave goc shm e mire gjat gjith kohes esht energjike shpesh here e kam zili per ket fakt :p
@Dorina @Ledia @Anabela @ANGELIQUE ca mund te them per rrelsen e bukur goc super .ledia mka hy n mes po me ndan me burrin :p anabela daculia dhe angelique missi me i bukur i chatit dhe forumit. ?????
@Monsieur voci lezhes e njoh prej kohesh ne fakt cun i mire i qeshur dhe cdo gje e mer me sportivitet nk e kam pare ndonjehere me nerva :p dhe jm kurioze :p
kaq sa njoh pershkrova :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back