dakort jam qe esht dicka virtuale dhe je i lir te behesh dhe dinosaur ktu ,,, por po flas ne pergjithesi ,,,Arsyeja eshte se nuk eshte facebook, forumi. Forumi ka shume gjera per te lexuar se sa te tregosh per veten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
dakort jam qe esht dicka virtuale dhe je i lir te behesh dhe dinosaur ktu ,,, por po flas ne pergjithesi ,,,Arsyeja eshte se nuk eshte facebook, forumi. Forumi ka shume gjera per te lexuar se sa te tregosh per veten.
un ktu nuk jam aspak per te takuar njerez ,, ka shum arsye ... kjo qe thua ti qendron ,,,po pse ne cunat ose me mir sic themi ne shqiptaret " PSE TE DIGJET BARI I NJOM NGA AI I THATI" ,,,Paragjykime , Keqperdorime , masive ne grup lol ashtu jan "TIPAT" e virtualizmit tone te dashur te republikes se shqiperise ti i jep gishtin e kembes ato te marin edhe shpatullen pa llogaritur krahun lol , nuk arrin te respektojm ate qe ti i fal sado qofte edhe me germa fillimisht "DIJE , NJOHJE" etj etj duke e cuar deri ne perballje reale por direkt e kan mendjen ke negativiteti te marin nje foto ta keqperdorim dhe te hapen B*thsh bla bla bla bla bla blabla "vrases me pagese" "bossa kokaine,codeine,heroine,hashashi" etj etj etj !! Un perher vendos 1 tek foton timen dhe ate me maska e doreza si gjithmon ! RESPEKTI mbi te gjitha !!
Alesia shum e vertet ,, un kte problem e kam hasur dhe ne jeten private kur kam takuar femra nga shqiperia ktu ku jam,, sa marrin vesht qe jam shqiptar the ignore me ,,, se kuptoj pse duhen paragjykuar individe te vecante ,,,, cdo njeri ka nje lifestyle ndryshe ,, STOP PARAGJYKIMEVE SE NGELEM NE DER LOL ,,,, ( ISHTE NJE SHAKA) se gjith kto komente qe po kthej dukem sikur jam nje filizof lol...Per arsyje se shumica e antereve ketu vin nga chati, dhe duke ditur se cfare behet neper chat qe meren fotot e njerezve dhe keq perdoren... perfundojn neper youtube e ben pak te veshire per te ven foton tende origjinale. Ky eshte mendimi im.
mendimi jot ,, ndoshta qendron dhe kjo per nje kategori individesh por jo ne pergjithesi,,,,Po po,duhet foto e profilit,duhet qe te palestruarve dhe gjoksmedhajave mos tju hidhet poshte mendimi...
Dorina se je dhe adashe ime nga emri,,,,, por nuk jan gjith njesoj ama,,,, problemi ne shoqerin shqiptare qendron ne aspektin e paragjykimit ,,, gjith cunat jan njesoj ,, un e kuptoj qe sot esht ber nje gjenerat shum e degjeneruar ,,por gjithmon ekzistojn "speciet ne zhdukje" cunat/vajzat me kultur ,,,,Ketu i thua dicka dikujt ne prv dhe perfundon biseda me screenshote cep e cepeve..per te mos folur me thellē, po e le me kaq mendimin.
Besoj e kape thelbin e kesaj "ndrojtjeje'.
neither do i ,, but im here only to have some fun ,, that's all !!!!!
Ah sa bukur ke shkruar.Dorina se je dhe adashe ime nga emri,,,,, por nuk jan gjith njesoj ama,,,, problemi ne shoqerin shqiptare qendron ne aspektin e paragjykimit ,,, gjith cunat jan njesoj ,, un e kuptoj qe sot esht ber nje gjenerat shum e degjeneruar ,,por gjithmon ekzistojn "speciet ne zhdukje" cunat/vajzat me kultur ,,,,
Nuk thash ke hy me gjet grun e jetes ose shpirtin binjak lol thjesht te sqarova nga disa germa edhe mund ta takosh personin te cilit je duke i komunikuar tekstualisht virtualisht , por prap jan ato mendjet negative nga mosha e 3-te lol 35 e kusur siper up in sky anyway GL HF dude !!un ktu nuk jam aspak per te takuar njerez ,, ka shum arsye ... kjo qe thua ti qendron ,,,po pse ne cunat ose me mir sic themi ne shqiptaret " PSE TE DIGJET BARI I NJOM NGA AI I THATI" ,,,
degjo dhe ajo gje mund te ndodh ,, ska naj gjo per tu cudit ktu ,,, pastaj te themi ate qe esht ne njerez te gjall me gjak dhe hormone jemi ndonjeher dhe kerkoj dicka te till,,, lol ta kthejm pak ne shaka se u be e zymt fare,,,Nuk thash ke hy me gjet grun e jetes ose shpirtin binjak lol thjesht te sqarova nga disa germa edhe mund ta takosh personin te cilit je duke i komunikuar tekstualisht virtualisht , por prap jan ato mendjet negative nga mosha e 3-te lol 35 e kusur siper up in sky anyway GL HF dude !!
Shakaja eshte gjysma e se vertetes qofte e hidhur apo jo eshte ndoren tone timen taten dhe te shoqeris se civilizuar hahahahaha am out for a rest c'ya around the world !degjo dhe ajo gje mund te ndodh ,, ska naj gjo per tu cudit ktu ,,, pastaj te themi ate qe esht ne njerez te gjall me gjak dhe hormone jemi ndonjeher dhe kerkoj dicka te till,,, lol ta kthejm pak ne shaka se u be e zymt fare,,,
merr hudher dhe mbaje ne xhep ,,, funksionon lolUne per vete kam frike nga mesyshi
Kan ndryshuar kohet o derman! Me para ngelshin femrat ne der, tani ngelin meshkujt Po ti mos rri tek dera se eshte ftoht!...... hyre ne sallon dhe rri tek dritarja me mire lol.... It's ok, se per filozof jemi te gjith ne ketu, apo ske par cbehet neper statuset... me duket vetja sikur po lexoj shakespeare ndonjeher! lolAlesia shum e vertet ,, un kte problem e kam hasur dhe ne jeten private kur kam takuar femra nga shqiperia ktu ku jam,, sa marrin vesht qe jam shqiptar the ignore me ,,, se kuptoj pse duhen paragjykuar individe te vecante ,,,, cdo njeri ka nje lifestyle ndryshe ,, STOP PARAGJYKIMEVE SE NGELEM NE DER LOL ,,,, ( ISHTE NJE SHAKA) se gjith kto komente qe po kthej dukem sikur jam nje filizof lol...
HAhahahah po ti pse se tregon surratin? ???Bjeri qenit
Posi maj, me dal me fjet ke mullari masanena me lopenHAhahahah po ti pse se tregon surratin? ???
Hahahagah thupraaaaaPosi maj, me dal me fjet ke mullari masanena me lopen
po un e di qe koha ndryshon dhe njerzit emancipohen me shum ,, ndersa ne po bejn regres not progress lol,,, sheksiprin ne forum dhe plaster compound ne jeten reale lolKan ndryshuar kohet o derman! Me para ngelshin femrat ne der, tani ngelin meshkujt Po ti mos rri tek dera se eshte ftoht!...... hyre ne sallon dhe rri tek dritarja me mire lol.... It's ok, se per filozof jemi te gjith ne ketu, apo ske par cbehet neper statuset... me duket vetja sikur po lexoj shakespeare ndonjeher! lol
Moj ty te lumt qe e thua TROC,,Shkurt shqip sma ka qefi me tregu surratin . ????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.