Mos je kaq e sigurte per kete.Nuk jam nxe,por mos na e merrni ciltersine per dobsi.
Tek e fundit ju na luteni ne,e jo ne juve.
Edhe femra me e ulet nuk do i lutej nje mashkulli per seks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mos je kaq e sigurte per kete.Nuk jam nxe,por mos na e merrni ciltersine per dobsi.
Tek e fundit ju na luteni ne,e jo ne juve.
Edhe femra me e ulet nuk do i lutej nje mashkulli per seks.
Çdo njeri ka mendime përgjithësuese, se nuk është e mundur t'i njohësh të gjithë nga afër. Por njeriu niset gjithmonë nga instinket e tij, nga ato që shikon e dëgjon, si dhe nga përvojat e tij. E në bazë të këtyre bën një vlerësim të tijin për një shumicë, sepse çdo shumicë ka disa veti karakteristike që i bën pak a shumë të ngjashëm."Ashtu si busulla tregon gjithmone veriun edhe gishti i nje mashkulli do drejtohet gjithmone drejt nje femre"
Nje pyetje shume te thjeshte..A i ke njohur ti te gjitha femrat? Se kur thua "femrat" ti etiketon ne shumes. I vesh te gjithave rrobën me te njejten mase. I bie qe ke njohur cdo femer, je endur suktave te shpirtit te tyre dhe ke arritur pastaj ne konkluzione. Ne jete ndodh ndonjehere qe po e kerkove edhe e gjen dhe kjo eshte e vlefshme per te dyja anet e medaljes. Qofte pozitive apo negative. Pastaj une te shtroj prap pyetjen qe nese nje femer kerkon jeten luksoze dhe te shtrenjte ti vete pse kerkon nje femer te tille? Pse bredh pas tyre dhe zhyt veten ne ujrat ku ngjizen, formesohen dhe jetojne te tilla femra. Po femrat qe rropaten ne monotonine e jetes luksoze a e di qe ekzstojne. Po femra qe luten vetem ti doje dikush me zemer ne duar a e di qe ekzstojne? Ndoshta po, ndoshta jo. Ama nje gje eshte e sigurte, po nuk i kerkove nuk do i gjesh kurre. Sikunderse po jetove dhe frymove vetem prane femrave fatale te gjitha do te duken njesoj.
P.s E kam me kauzen dhe jo me ty personalisht?. Te mora thjeshte si referim meqe kishe bere kete deklaraten. Uroj mos ta marresh keq po kam harxhuar ca minuta per ta shkruar e me dhimbset ta fshij?. Peace.
Zemër, femra një herë e sheh me sy hotelin( hera e parë me të) më pas rrofshin sendiljet apo skutat?
Po gjith ato kaloru palc e diers qe lem ne aty apo varja ??Po turp sju vjen !?
Edhe doni p.jeshke edhe hotelin tua pagujm !
Ju rrofte burreria pastaj![]()
Jan bo palaco keto brezi i sotenZemër, femra një herë e sheh me sy hotelin( hera e parë me të) më pas rrofshin sendiljet apo skutat?
??Gjasma ti europiane.
Qenke kput nmes nga këlet?Nje detaj gje e kam hasur gjithmon.
Sa here qe shkon nje cifte ne hotel gjithmon paguajm ne meshkujt !
Ku qendron barazia gjinore ketu?
Ti vetem jeton ne shpi ???Qenke kput nmes nga këlet?
Gjys per gjys ?????Kur ta provoj do them ? por mendoj qe gjys per gjys qoft hotel dreka apo pijet ska lidhje eshte burre ?
Ndaj duhet qe ne fillim te lidhjes te behen ca mhb te jen te barabarte edhe te kuptueshem .
Ca ke bere ne hotel ti ??Un personalisht kam shkuar ne hotel po kam paguar un sdo thot perher mashulli hmm.
Kam fjet pse qar bohet hmm.Ca ke bere ne hotel ti ??
Mu mkan then qe luhet shah ?Kam fjet pse qar bohet hmm.
Un sdij kto gjera se luaj as nuk e pelqej si lojMu mkan then qe luhet shah ?
Flet nga eksperienca ti?ik o lale nga pishat e sektor rinia ose ne makine mos paguj fare![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.