Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Perndjekja ...?

Qysh jo ndjehel e perndjekur nga gjith cunat e forumit,sidomos paku e jokeri ,tmerr jan te cmendur pas meje ??

lali kujdes dhe ti nga mendorja
ka dhe polici ku mund te drejtohesh ?‍♂️
E di kam shkuar zmr ka koh ky mhb ...por aman ka njerez te fiksuar manjak ! Te cmendur

Te gjitheve na ka ndodhur ....te na ndjek dikush ...apo te trembemi ndonjer edhe hija jone na frikson ! Vajza jeni ndjer ndonjer te cenuar nga nje mashkull qe mund tju ket pelqyer edhe do me doemos te ket dicka me ty .....pa deshiren tende apo te ndjeki deri ne shtepi apo tju bej presion qoft edhe me nje lidhje qe perfundon duke u bere ekstreme ....duke mbaruar nje mardhenje pa deshiren e 2 palve behet stresuese. ..
CUNA ;PO JU
jeni ndjer ndonjer vetem me ndonje vend te huaj pa mbeshtetje qe mund tju ken bere presion apo qoft edhe tju trembin si per tu argetuar si keni reaguar uroj ta bejm nje form bashkbisedimi pa tallje ?hugs
Në fakt, kam pas përshtypje në pak raste kur punoja si shitës në argjendari... Isha shumë i ri në moshë, dhe aty vinin lloj-lloj femra, ndonjëherë flirti i tyre kalonte në një insistim... Edhe pse para tyre u tregoja gjëra shumë të çmuara e shkëlqyese, dukej sikur unë shkëlqeja më shumë në sytë e tyre ??...
Anash shakatë, m'ka ndodh një rast kur edhe pse qartësisht i tregoja se sjam i interesuar s'më linte rehat... Derisa u detyrova ta lija anash mirësjelljen e t'ia tregoja edhe anën time burrërore ?

Në fakt, kam pas përshtypje në pak raste kur punoja si shitës në argjendari... Isha shumë i ri në moshë, dhe aty vinin lloj-lloj femra, ndonjëherë flirti i tyre kalonte në një insistim... Edhe pse para tyre u tregoja gjëra shumë të çmuara e shkëlqyese, dukej sikur unë shkëlqeja më shumë në sytë e tyre ??...
Anash shakatë, m'ka ndodh një rast kur edhe pse qartësisht i tregoja se sjam i interesuar s'më linte rehat... Derisa u detyrova ta lija anash mirësjelljen e t'ia tregoja edhe anën time burrërore ?
Ia bëre??

Ia bëre??
Haha, jo jo në asnjë mënyrë vetëm ia sqarova në mënyrë shumë bindëse dhe të drejtpërdrejtë duke i thënë fu.ck off

Haha, jo jo në asnjë mënyrë vetëm ia sqarova në mënyrë shumë bindëse dhe të drejtpërdrejtë duke i thënë fu.ck off
?
Sa kurioze isha
Shumë keq që e ke lënë me aq?

E une kam disa histori te trishta me kete pjes!
Me disa manjak psiqik qe shyqyr zotit sdua ta di me por kam vuajtur shum gati 6 muaj nuk dilja nga shpia lagje shpi lagje hyra ne depresion ky tipi qe bente sikur i plaste per mua o zot nje histori e trisht por me nje fund te bukur ....
Nje gje e till me ka ndodh dhe mua :(

Sa i përket temës. Më kanë përndjekur dhe e bëjnë akoma.
Detaje sdu te jap.
Është e frikshme ...

Sa i përket temës. Më kanë përndjekur dhe e bëjnë akoma.
Detaje sdu te jap.
Është e frikshme ...
Pse mendon se e bëjnë?

Pse mendon se e bëjnë?
Janë te fiksuar..jo të dashuruar
Dhe kur e shohin që spo u del e vetja( mendoj një tip basti me veten që do e arrij o ska) bëhen te frikshëm...

Janë te fiksuar..jo të dashuruar
Dhe kur e shohin që spo u del e vetja( mendoj një tip basti me veten që do e arrij o ska) bëhen te frikshëm...
S'po them në rastin tënd sepse s'të njoh, por ka raste me shumicë kur ndodh edhe për shkak se përçohen sinjale të gabuara, s'dua t'i arsyetoj këta maskarenj, don't get me wrong, por them që një grua që synon provokim me veshje të saj, me mënyrën e ecjes, etj... Çfarë pret tjetër veç ngacmimit?!

S'po them në rastin tënd sepse s'të njoh, por ka raste me shumicë kur ndodh edhe për shkak se përçohen sinjale të gabuara, s'dua t'i arsyetoj këta maskarenj, don't get me wrong, por them që një grua që synon provokim me veshje të saj, me mënyrën e ecjes, etj... Çfarë pret tjetër veç ngacmimit?!
Dakord. Dhe veshja provokuese luan rol..
Flirtimi ndodh aty për aty, shkëmbim sysh e mbetet me aq.
Po flasim për përndjekjen ..
Janë dy gjëra komplet të kundërta..

Dakord. Dhe veshja provokuese luan rol..
Flirtimi ndodh aty për aty, shkëmbim sysh e mbetet me aq.
Po flasim për përndjekjen ..
Janë dy gjëra komplet të kundërta..
Cilën pjesë nga këto që thash më lartë e kuptove që e kam fjalën për flirtim?

Cilën pjesë nga këto që thash më lartë e kuptove që e kam fjalën për flirtim?
Flirtim=ngacmim

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back