Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Për Ata Që Besojnë Në Ty

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
63,428
Pëlqime
36,445
Në momentet më të errëta, kur ndihesh se po humb gjithçka, është e rëndësishme të kujtojmë që jeta është një udhëtim, dhe çdo hap që bëjmë është një mundësi për të krijuar një të ardhme më të ndritur. Të jetosh për dikë tjetër është një thirrje e thellë për të gjetur forcën në veten tonë, për të ecur përpara dhe për të vazhduar të jemi të pranishëm, jo vetëm për veten, por edhe për ata që na kanë besuar.
Në çdo vështirësi që hasim, ndonjëherë duhet të mendojmë se si do të donim që ata që na duan të shohin për ne. Ata që na shohin si shenjë shprese, ata që na besojnë dhe besojnë se mund të kalojmë çdo pengesë. “Jeto për mua ” është një thirrje që na kujton se nuk jemi vetëm në këtë botë. Për ata që po kalojnë periudha të vështira, është një thirrje për të gjetur forcën për të vazhduar, për të ndjekur ëndrrat tona dhe për të mos u dorëzuar.
Çdo hap që hedhim është një mundësi për të treguar se sa shumë mund të bëjmë, sa shumë mund të arrijmë, pavarësisht pasigurisë dhe frikës që mund të ndiejmë. Jeta është e mbushur me mundësi për ata që janë të gatshëm të luftojnë për të ardhmen e tyre. Dhe ndoshta, duke e bërë këtë për ata që duam, ne mund të gjejmë një forcë që nuk e kemi ditur kurrë se ekzistonte.
Jeto për ata që kanë besuar në ty. Jeto për ata që të duan dhe të shohin si një shembull të forcës dhe qëndresës. Jeto për ata që janë aty, duke pritur të të shohin duke u ngritur nga çdo rënie. Dhe mbi të gjitha, jeto për vetveten, sepse e meriton të ndihesh i plotë, i lumtur dhe i fuqishëm.

• besojnë në ty të shohin përtej gabimeve të tua duke besuar në potencialin tënd të pafund
  • të mbështesin edhe kur dyshon në vetvete sepse besimi i tyre është një gur themeli për çdo hap që bëni
  • nuk të gjykojnë por të inkurajojnë të ecësh përpara pavarësisht vështirësive
  • besimi i tyre është një dritë që ndriçon rrugën kur gjithçka duket e errët
  • janë të pranishëm në çdo moment të jetës tënde duke të dhënë forcë kur ndihesh i dobët
  • të shohin jo për atë që je tani por për atë që mund të arrish nesër
  • edhe kur rruga duket e vështirë, ata janë aty për të të ndihmuar të mos heqësh dorë.
  • të japin besim sepse e dinë që ti mund të bësh më shumë seç mendon
  • të kujtojnë se çdo hap i vogël është një përparim dhe çdo dështim është një mundësi për të mësuar
  • për ata që besojnë në ty ti je më shumë se sa thjesht një individ: je një mundësi që po pritet të realizohet

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back