Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pasqyre... o Pasqyre....

Ta pifte dreqi ne bark ty hoo....pijedashese ???
Mire e ke e lashe se kshu me vin ne mendje nje liste e gjate e ste gjej dot ty!??

Mire e ke e lashe se kshu me vin ne mendje nje liste e gjate e ste gjej dot ty!??
Nise listen mbrapsh se me gjen me kollaj ?

Sa her shihem ne pasqyr tulla me shkelqen kam frik se do me behet tulla si pasqyr ????????

O pasqyre
Hey medet (cit dikush)

Pasqyre!

Ke pa gjo @Lori ?
Nqs e ke pa thuaji hajde njehere hajde ??

Pasqyre i pasqyre me thuaj si eshte vesh @Claa se eshte be shtrig se e marrim maysh stregon me e mbyt???

Pasqyr oj Pasqyr ??? do ta zgjedh Enigmen sot???
1.Nuk jam Rrugac
2.Nuk jam Vagabond
3. Jam nje me Dy Diploma Gjermane
4.Kam arrit cdo Enderr
5.Cdo Sfide te jetes e kam Fitu
6.Si them flm askujt
7.Sorry Femra qe sjam tregu kush jam ne te Vertet.
8.Ku shkoj sduhet te hap Gojen por me shikim me kuptojne si Alb,DE,apo vendw tjere( jo per gje por jam dikushi)
9. Flm chatista e Forumista qe luajtet lojen dhe rate Prehe e gjoja nje Rrugaci
10.Skeni pse pyesni pse XX apo Rrugaci spo hy me ne Forume apo Chate( thjesht do Shijoj jeten tani)
Te dashur Forumista e Chatista qe jeni pjese ketu. Ju kerkoj ndjese qe skam dashur te behem i dashur jo qe nuk jam ne fakt por sdoja te behem Don Xhuan, thjesht kaloja Kohen dhe flm per kohen qe me keni dhuruar!
Flm ju Femra qe me keni fyer e share dhe Ulur sepse nga ju kam mesuar Karakterin e nje Femre Shqipetare te 2020. Flm ju femra qe me fyet pa ditur kush jame se nga ju u bera me i fort te mos ul pantollat para cdo femre dhe mundesie qe me Ofrohet.
Flm ju femra qe nje tipi si une i rritur ne Emigrim i jepni Pasqyren e Vendlindjes „ Shume Zhgenjyese“ ( jo qe se dija sepse njof me shume se jua merr mendja)
Flm ju Cuna qe me vertetuat Teorine qe Cunat Shqipetar kam pjerdhur jane nje Hic( Nrm jo gjithe por Shumica)
Te dashur Chatista e Forumista sot ndihem me i lehte dhe me Koken perpjete qe nuk e ula Veten te digjenerohem me Shkronja!
Tu them Lamtumire skam Arsye sepse nuk njof asnje vec 2-3 Personave ! Por dua tu them mesoni nga keto Llafe te mia dhe mos gjykoni pa ditur si e qysh!
Une skam kohe me te merrem em Forume apo Chat jo qe kushedi ,porkam Dy Prind te mbrekullueshem e nje Mega Familje te madhe qe jam Netedy.com e tyre dhe Krenaria e tyre ,shembull per te ardhmen e tyre! Sdua te humb me kohe sic kam bere gjer ne 2019 qe mbarova Studimet e dyta te rri Onilne sot dua te shijoj jeten , te shijoj Nene e Babe Vellezer e Motra , Nipa e Mbesa.te jem ai qe jam Krenaria e Familjes !
Ju Uroj cdo te mire te botes!
Me njerin apo tjetetrin do takohem me apo pa dije jo per gje por jam dikushi e i kam kudo Damaret e mi! Pa gajle ska asnje qe do i filsja se isha Rrugac e skam lene asnje te Ofrohet.
Shendet e cdo te mire te Botes!

Sa jam shendoh mi pasqyre.
Jam bo si lope ?:lolx:?
Phu,phu mashalla mos marrsha veten sysh.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back